Hvordan rekrutterer vi?

Rekruttering handler ikke bare om at dække et personalebehov. Det handler lige så meget om at revitalisere organisationen og tilføje ny energi, nye færdigheder og nye arbejdstilgange til virksomheden - noget Academic Work har i tankerne under hele rekrutteringsprocessen.

Vores ambition er at finde lige præcis den medarbejder, som du er ude efter, og du skal som kunde være 100% tilfreds med din nye kollega. Siden vores opstart i 1998 har vi hjulpet over 130.000 young professionals ud i erhvervslivet, og vi er ekstremt stolte over at have hjulpet erhvervslivet med så mange ansættelser.

Mangler din virksomhed hjælp til rekruttering?

Investér i fremtiden

Der findes mange aktører i rekrutteringsbranchen som både fokuserer bredt og på nicheniveau. Academic Work er eksperter i rekruttering af young professionals - studerende på videregående uddannelser og nyuddannede med op til fem års erhvervserfaring. Vi har været eksperter på denne målgruppe i over 20 år og kan trygt sige, at det er få andre vikar- og rekrutteringsbureauer, som kender målgruppen så godt, som vi gør. At rekruttere personale gennem Academic Work er en enkel investering i fremtiden.

Vores rekrutteringsproces

For at kunne levere de bedste kompetencer arbejder Academic Work i henhold til en kompetencebaseret rekrutteringsmodel. Det indebærer blandt andet, at du som kunde kan identificere både personlige egenskaber og de kompentencekrav, som er vigtige for virksomheden og stillingen - noget vi har fokus på gennem hele rekrutteringsprocessen.

Vi sørger altid for, at du får løbende information i løbet af hele processen og samtidig får indblik i, hvordan det går.

Vi hjælper dig som kunde med alt fra annoncering, udvælgelse, personlighedstests og interviews. Til sidst præsenterer vi dig for de bedste kandidater, og du kan således udvælge den kandidat, som du ønsker at ansætte. Det er altid dig som kunde, som vælger din fremtidige kollega! Læs mere om vores rekrutteringsproces her.

Vi vil hellere end gerne mødes med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov. Udfyld vores kontaktformular, hvis du vil have, at vi kontakter dig.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel