My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Brights – unikke læringsløsninger gennem Acceleated Learning

Vores søsterselskab Brights er vores læringspartner, består af 40 læringsspecialister rundt om i Europa, der arbejder sammen om at ændre den måde, organisationer og enkeltpersoner lærer på. Vi hjælper virksomheder med at gøre læring til en del af deres DNA.

Mere om Brights
3500+

mennesker har opnået helt nye karriere gennem os

1000+

virksomheder har ansat konsulenter gennem os

40+

læringsspecialister, der hjælper dig med at få din virksomhed til at lære

Hvornår skal du bruge Brights?

Reskilling (omskoling af medarbejdere): Mangler din virksomhed de rigtige kompetencer? Er der medarbejdere, der har brug for en grundig opdatering af deres viden og kompetencer? Så er reskilling svaret!

Upskilling (opkvalificering af medarbejdere): Har du brug for at opdatere dine medarbejderes kompetencer? Eller måske på udkig efter en effektiv løsning til onboarding af nye medarbejdere til dine systemer? Så er upskilling den rigtige løsning!

Learning consulting: Du ved, at verden ændrer sig, og at læring er nøglen til at tilpasse sig. Men hvor skal du begynde? Hvad skal du fokusere på? Hvordan gør du læring til en del af din virksomheds kultur? Så er Learning Consulting den rigtige løsning!

Læs mere om, hvad Brights tilbyder her.

At følge med den hurtigt skiftende verden handler om mennesker – mere specifikt vores evne til at tilpasse og udvikle sig. Det er, hvad læring er. Og vi ved, hvad læring er.

– Brights

Smarte uddannelsesløsninger siden 2015

Brights’ rejse startede i 2015 som en læringspartner til Academic Work. Som vikar- og rekrutteringsbureau kæmpede Academic Work med en voksende kompetencekløft: Der var ikke nok IT- og tech-talenter til at opfylde deres kunders behov. Academic Work Academy blev grundlagt, og det blev hurtigt kendt for sine 12-ugers programmer, der forvandlede karriereskiftere til IT- og tech-konsulenter.

Da behovet for effektive læringsløsninger blev ved med at vokse, var det tid til at udvide læringsforretningen og begynde at tilbyde læringsløsninger til enhver virksomhed, ikke kun søsteren. Med denne udvidelse fik Brights også et nyt navn og identitet – med missionen om at ændre den måde, enkeltpersoner og organisationer lærer på.

Academic Work Academy lever stadig som en del af Academic Works serviceportefølje med Brights som læringspartner.

Brights - en del af Akind

Brights er en del af Akind – en familie af brands, der arbejder sammen for at hjælpe mennesker og virksomheder med at udvikle sig og nå deres fulde potentiale. Ligesom andre familier deler vi en fælles historie og fremtid. Vi stræber efter den samme vision, er drevet af de samme kerneværdier og hjælper hinanden med at udvikle sig. Akind udvikler sig konstant, og vores økosystem af brands fortsætter med at vokse. I dag består vi af flere forskellige søsterselskaber til Academic Work. Besøg www.akindgroup.com for at finde ud af mere om vores familie af brands.