My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Academy

Reskilling gennem Academy

Gennem Academic Works Academy tilbyder vi intensive træningsforløb inden for forskellige fagområder, hvor der er høj kompetencemangel. Mange virksomheder i dag er holdt tilbage i deres udvikling, ekspansion og lønsomhed på grund af mangel på kompetencer. Med vores Academy-Program får du en skalérbar bemandingsløsning, hvor konsulentuddannelsen er skræddersyet til dine specifikke kompetencebehov.

Vi rekrutterer talenter tilpasset din virksomheds behov

Alle Academy-deltagere gennemgår en omhyggelig rekrutteringsproces, som identificerer kandidater med de rette kognitive evner, personlighedstræk og ambitioner. Målet er at forberede og uddanne mennesker med de rigtige kvaliteter og ambitioner, så de kan få en ny karriere. På den måde sikrer vi, at virksomheder har adgang til ekspertise inden for områder, hvor det ellers kan være vanskeligt at finde kandidater.

Tascha er en af de konsulenter, der har gennemført et Academy-forløb. I dag er hun certificeret Salesforce-konsulent. Læs hendes oplevelse som Academy-konsulent nedenfor.

Vi træner dem

Gennem skræddersyede programmer tilpasset til brancher med mangel på kvalificeret kompetencer og kandidater, som IT, teknologi og økonomi, træner vi mennesker med det rette potentiale på kun 12 uger.

For at få en bedre forståelse af, hvordan en kandidat fra Academy giver værdi for arbejdsgivere, har vi taget en snak med Frederik Thulin. En erfaren produktejer med over ti års erfaring, som ikke kun har arbejdet direkte med vores kandidater som kunde, han er nu en af de talentfulde fagfolk, der underviser hos Academy.

Færdiguddannet efter 12 uger

Efter programmets afslutning bliver kandidaterne ansat af Academic Work som konsulenter og arbejder på vegne af vores kunder. Efterfølgende kan man mulighed for at overtage kandidaterne kvit og frit.

Telia er en af de virksomheder, der har brugt vores Academy-løsning. Ligesom mange andre organisationer i dag er Telia konfronteret med manglen på IT-kompetencer og kæmper med at løse rekrutteringsopgaver i det nødvendige tempo. Læs hvordan vi hjalp Telia i casestudiet nedenfor.

Referencer

enter image description here

3000+

konsulenter har gennemført et program gennem Academy

200+

gennemførte Accelerated Learning Programs

400+

virksomheder har ansat konsulenter gennem AW Academy

Vi tilbyder det første Java-program i Danmark

Efterspørgslen på kompetencer inden for Java er høj. Derfor tilbyder vi lige nu et 12-ugers intensivt uddannelsesforløb i Java-udvikling baseret på læringsformen Accelerated Learning. Har din virksomhed brug for en konsulent eller to, så du kan du kontakt os via linket herunder.

Vil du vide mere om, hvordan Academy kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med kompetencer fra Academy. Du kan kontakte os på e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.