Accelerated Learning med AW Academy: Vi hjælper med at fremtidsikre din virksomhed

Vores søsterselskab AW Academy tilbyder Accelerated Learning Programs i Danmark! Vi ønsker finde nye IT-talenter med de kompetencer, du har brug for, for at din virksomhed kan vokse. AW Academy blev skabt 2015 med det formål at levere programmer baseret på Accelerated Learning for at imødegå arbejdsmarkedet mest udbredte kompetencemangel.

Vi finder og træner konsulenter på kun 12 uger! Så snart programmet slutter, er de jobparate til at arbejde som konsulent for din virksomhed.

Gå til AW Academys hjemmeside
2500+
konsulenter har gennemført et program gennem Academy
100+
gennemførte Accelerated Learning Programs
400+
virksomheder har ansat konsulenter gennem AW Academy

Hvorfor er vi i Danmark nu? Hvilke problemer kan vi løse?

Vi ønsker ikke, at danske virksomheders fremtidige succes skal være bestemt af nutidens kompetencemangel. Hvor kompetencerne på nuværende tidspunkt ikke er tilgængelige på arbejdsmarkedet, kan AW Academy træne dygtige konsulenter, der er skræddersyet til dine forretningsbehov.

– Danmark har en kompetencemangel inden for IT og tech. Det vil vi være med til at løse! Vi tilbyder mennesker med den rigtige drivkraft chancen for at lære de mest efterspurgte kompetencer og skifte karriere. Arbejdsmarkedet fortsætter med at skifte, og vi ønsker at være proaktive ved træne passionerede mennesker i nye kompetencer til at imødekomme virksomhedernes skiftende behov, siger Mattias Stenberg, Managing Director i Academic Work Danmark.

– Vi har allerede fem uddannelser inden for blandt andet Salesforce, Azure og i år starter vi programmer med Solita, Accenture og Salesforce. Efterspørgslen er stor lige nu, forsætter Stenberg.

Om AW Academy

AW Academy er et søsterselskab til Academic Work, der tilbyder intensive træningsforløb inden for forskellige fagområder baseret på læringsformen Accelerated Learning. Målet er at forberede og uddanne mennesker med de rigtige kvaliteter og ambitioner, så de kan få en ny karriere. På den måde sikrer vi, at virksomheder har adgang til ekspertise inden for områder, hvor det ellers kan være vanskeligt at finde kandidater. Gennem skræddersyede programmer tilpasset til brancher med mangel på kvalificeret kompetencer og kandidater, som IT, teknologi og økonomi, træner vi de rigtige mennesker på kun 12 uger.

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og deltagere i programmerne hos AW Academy. Efter programmets afslutning bliver kandidaterne ansat af Academic Work som konsulenter og arbejder på vegne af vores kunder. Efter et år har vores kunder mulighed for at ansætte kandidateten på fuld tid. Siden starten har mere end 2.500 konsulenter dimitteret gennem AW Academys programmer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland og Danmark.

Hvordan fungerer vores koncept?

Alle deltagere gennemgår en omhyggelig rekrutteringsproces, som identificerer kandidater med de rette kognitive evner, personlighedstræk og ambitioner.

Deltagerne begynder med et forberedelsesstudie for at sikre en grundlæggende forståelse for programmet.

Over en 12-ugers periode gennemgår de et intenstivt træningsforløb i tekniske kompetencer samt bløde kompetencer som selvledelse og forretningstankegang.

For at sikre, at kandidaterne fuldt ud har forstået kursusindholdet og er i stand til at anvende det i virkelige situationer, bruger vi en række vurderingsværktøjer som:

Læringsløsninger via AW Academy

Skræddersyede kundeprogrammer: Gennem skrædderstyede kundeprogrammer vil AW Academy samarbejde med dig om at skabe et program, der er individuelt skræddersyet til dine behov. På bare seks måneder kan vi rekruttere og træne personer med de rette forudsætninger til at for at blive succesrige medarbejdere, der kan bidrage produktivt til virksomhedens succes fra første dag.

Hybrid/partnerskabs-programmer: Sammen med partnere tilbyder vi og laver partnerskabsprogrammer - nicheintensiv træning for virksomheder, der søger en meget specifik kompetence, for eksempel i et system.

Kunne en af disse løsninger være noget din virksomhed har brug for? Kontakt os gennem vores kontaktformular.

Hør en tidligere Academy-deltager fortælle sin oplevelse

Danske Tascha drømte om et karriereskifte. For at få sin drøm til at gå i opfyldelse søgte hun ind på Academy for Salesforce. I dag er hun certificeret Salesforce-konsulent.

Læs Taschas historie

Læs casestudiet

Ligesom mange andre organisationer i dag er Telia konfronteret med manglen på IT-kompetencer og kæmper med at løse rekrutteringsopgaver i det nødvendige tempo. Læs hvordan vi hjalp

Telia casestudie

Vi samarbejder med Salesforce

For at imødekomme behovet for kompetencer samarbejder Academic Work og AW Academy med Salesforce for at rekruttere og uddanne nye konsulenter inden for økosystemet.

Om Salesforce-samarbejdet

FAQ

Hvorfor vælge en kandidat fra AW Academy til dit team? Det, der adskiller AW Academy fra andre programmer, er, at vi ved, at tekniske kompetencer ikke er det eneste vi ser på. For at vores konsulenter skal lykkes med at tilføje værdi for vores kunder, skal vi levere mere end blot de rigtige kompetencer - vi skal sørge for, at vi vælger de rigtige mennesker.

Vores træningsforløb er designet og bliver undervist af brancheeksperter, med erfaring fra den virkelig verden, som ved, hvilke kompetencer, der er nødvendige i nutidens arbejdsmiljø. Med vores strenge udvælgelsesproces - designet ved hjælp af Academic Work næsten 25 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløser - gør, at vi sikrer, at du får den rigtige person til jobbet.

Hver kandidat bliver valgt ud fra potentiale frem for erfaring ved at bruge en blanding af tests for bedre at forstå deres personlighed og vurdere kompetencer såsom logik og kritisk tænkning, kombineret med vores kompetencebaserede interviewteknik og traditionelle rekrutteringsprocesser som referencetagning. Ambition, evne til at lære og pålidelighed er nogle af de egenskaber, vi leder efter hos vores kandidater.

Hør en underviser fra AW Academy fortælle mere om, hvad der gør kandidaterne unikke.

Hvad sker der, når jeg ønsker en kandidat fra et program? Kandidater ansætttes af Academic Work og deltager i et program arrangereret af AW Academy. Efter endt træningsforløb arbejder som konsulenter i din virksomhed i godt et år, før de kan blive rekrutteret af dig som fastansat. De kan rekrutteres tidligere mod et ekstra gebyr.

Hvad koster det? Som kunde betaler du kun for den tid og de timer, du har konsulenten i din virksomhed. Der er ingen omkostninger forbundet med programmet eller opstartsomkostninger for rekrutteringsprocessen. For flere deltaljer om, hvordan de kommercielle vilkår ser ud, kontakt Academic Work.

Hvordan kan jeg være sikker på at få en konsulent, der passer til min virksomhed? Du har mulighed for at møde kandidaterne for at sikre, at du får en konsulent, der er et godt match - både forretningsmæssigt og kulturmæssigt.

Vil du vide mere om, hvordan AW Academy kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med kompetencer fra AW Academy. Du kan kontakte os på e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel