AW Academy - en del af Academic Work

AW Academy

Skræddersyet uddannelse med AW Academy

Det har aldrig før været så udfordrende at finde medarbejdere med de rigtige kompetencer. I tilfælde hvor en rekrutteringsproces ikke er nok, fordi kompetencen at vanskeligt at finde, eller når du ønsker skræddersyede kompetencer, kan vi træne medarbejdere gennem vores skole AW Academy.

Hindrer manglen på kompetencer din virksomhed i at vokse? Sammen uddanner vi dine fremtidige medarbejdere!

Kontakt os i dag for at lære mere

Om AW Academy

AW Academy er et søsterselskab til Academic Work, der tilbyder intensiv uddannelse inden for forskellige fagområder baseret på læringsformen Accelerated Learning. Målet er at forberede og uddanne mennesker med de rigtige kvaliteter og ambitioner, så de kan få en ny karriere. På denne måde sikrer vi, at virksomheder har adgang til eksperise inden for områder, hvor det ellers kan være vanskeligt at finde kandidater. Gennem skræddersyede programmer tilpasset til brancher med mangel på kvalificeret kompetencer og kandidater, som IT, teknologi og økonomi, træner vi de rigtige mennesker på kun 12 uger.

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og deltagere i programmerne hos AW Academy. Efter endt uddannelse bliver kandidaterne ansat af Academic Work som konsulenter og arbejder på vegne af vores kunder. Efter et år har vores kunder mulighed for at ansætte kandidateten på fuld tid. Siden starten har mere end 1.800 konsulenter dimitteret gennem AW Academy's programmer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

AW Academy er netop blevet lanceret i Danmark. Til maj starter den første uddannelse - i samarbejde med Telia - hvor 13 deltagere i løbet af 12 uger vil blive uddannet i Data Engineering. Læs mere om den danske lancering af AW Academy her.

Skræddersyede kundeprogrammer - For dig som har et behov inden for et kompetenceområde

I skrædderstyede kundeprogrammer vil AW Academy samarbejde med dig om at oprette et program, der er individuelt skræddersyet til dine behov. På bare seks måneder kan vi rekruttere og uddanne personer med de rette forudsætninger til at for at blive succesrige medarbejdere, der kan bidrage produktivt til virksomhedens succes fra første dag.

Er du nysgerrig i et skræddersyet program? Kontakt os i dag!

Partnerskabsprogram - For dig som søger kompetencer inden for et specifikt system

Sammen med partnere tilbyder vi og laver partnerskabsprogrammer - nicheintensiv træning for virksomheder, der søger en meget specifik kompetence, for eksempel i et system.

Vi træner nu kandidater i Salesforce, verdens førende Saas-platform til CRM. Uddannelsen er en værdsat rekrutteringskanal for både Salesforce-partnerfirmaer og brugere af platformen.

Læs mere om Salesforce-programmet og find din kandidat

Uddannelsen - praktisk læring i højt tempo

På bare 6 måneder rekrutterer og uddanner Academy kandidater med de rette forudsætninger for succes inden for områder, hvor det ellers er svært at finde kompetencer. Vores koncept er baseret på læringsmetoden Accelerated Learning, hvilket betyder praktisk læring i højt tempo med specifikke opgaver, der er relevante for den professionelle rolle, kandidaten vil være i. Dette sikres ved hjælp af professionelle Academy-undervisere, som alle er anerkendte eksperter inden for deres respektive områder med tilknytning til erhvervslivet.

Hent vores one-paper om AW Academy

Download her

Vil du vide mere om, hvordan AW Academy kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med kompetencer fra AW Academy. Du kan kontakte os på telefon 53 57 40 71, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel