My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Vores målgruppe

Home of the young professionals

Vores kernemålgruppe er young professionals - personer i starten af deres karriere. De er fremtidens arbejdskraft, og konkurrencen om de nyeste kompetencer er hård. Derfor ved vi, at det er vigtigt som arbejdsgiver at være synlig for akkurat denne målgruppe. Med vores lange erfaring føler vi os trygge, når vi kalder os selv Home of the young professionals.

Har du brug for flere medarbejdere?

Hvorfor rekruttere young professionals?

Young professionals bidrager med nye kundskaber og kompetencer, og de inspireres af viljen til at lære nyt, udvikle sig fagligt og personligt og tilegne sig nye erfaringer. Mange personer i starten af karrieren ønsker mere end "bare at gøre sit arbejde", og det er noget både vi og vores samarbejdspartnere virkelig værdsætter.

Hos Academic Work er vi opmærksomme på mere end bare CV'et i vores rekrutteringsproces. Motivation, engagement og ambition er normalt vigtigere end blot tidligere erhvervserfaring. Så vi finder ikke bare hvilken som helst kandidat, men det perfekte match til din virksomhed.

Definitionen young professional har ingenting med alder at gøre, det er blot et udtryk vi i Academic Work anvender for at beskrive personer, som er nye i arbejdslivet.

Vi finder de rette kompetencer til dig

Vi er både et rekrutterings- og vikarbureau. Takket være vores omfattende netværk og vores gode kendskab til målgruppen, kan vi hjælpe dig med dine personaleudfordringer, uanset om du vil have hjælp til en konsulent lige nu, eller om du har behov for en mere langsigtet rekruttering. Vi hjælper dig helt enkelt med at finde den bedste løsning, baseret på dine præferencer og betingelser.

YPAI

Young Professional Attraction Index

Hvert år gennemfører Academic Work i samarbejde til Kantar en årlig undersøgelse kaldet Young Professional Attraction Index (YPAI).

Undersøgelsen skal give arbejdsgivere en forståelse for, hvordan man tiltrækker, rekrutterer og udvikler eksisterende og potentielle medarbejdere. Ved at følge linket nedenfor kan du downloade flere rapporter, der hjælper med at blive en bedre arbejdsgiver for en vigtig målgruppe.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!