Home of the young professionals

Young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere - er vores niche og vores ekspertiseområde. I mere end 20 år har vi brugt på at lære målgruppen at kende, og vi ved i i sandhed, hvordan vi de beriger organisationer dagligt. Vi sætter en ære i at være young professionals' karrierepartner - ved at hjælpe dem hjælper vi samtidig virksomheder med at få succes.

Kontakt os

Hvorfor rekruttere young professionals?

Young professionals' styrke er deres ambitioner. Vi tror på ambitioner, og derfor tror vi på young professionals. Vi er inspirerede af deres vilje til at lære nye ting, deres forståelse for at udvikle sig og deres engagement for at opnå nye erfaringer.

Hos Academic Work er vi opmærksomme på mere end bare CV'et i vores rekrutteringsproces. Motivation, engagement og ambition er normalt vigtigere end blot tidligere erhvervserfaring. Så vi finder ikke bare hvilken som helst kandidat, men det perfekte match til din virksomhed.

Definitionen young professional har ingenting med alder at gøre, det er blot et udtryk vi i Academic Work anvender for at beskrive personer, som er nye i arbejdslivet.

Vi finder de rette kompetencer til dig

Vi er både et rekrutterings- og vikarbureau. Takket være vores omfattende netværk og vores gode kendskab til målgruppen, kan vi hjælpe dig med dine personaleudfordringer, uanset om du vil have hjælp til en konsulent lige nu, eller om du har behov for en mere langsigtet rekruttering. Vi hjælper dig helt enkelt med at finde den bedste løsning, baseret på dine præferencer og betingelser.

Læs mere om vores services her.

Young Professional Attraction Index

Hvert år gennemfører Academic Work i samarbejde til Kantar Gallup en årlig undersøgelse kaldet Young Professional Attraction Index (YPAI). Undersøgelsen skal give arbejdsgivere en forståelse for, hvordan man tiltrækker, rekrutterer og udvikler eksisterende og potentielle medarbejdere.

Læs mere

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel