My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekruttering af nye medarbejdere

Rekruttering af nye medarbejdere

At have de rigtige medarbejdere på plads er en afgørende faktor for dagens virksomheder, og samtidig bliver konkurrenen om talenterne hårdere. Vi hjælper vores kunder med rekruttering af studerende og nyuddannede i begyndelsen af deres karriere - young professionals. Skal vi finde din nye medarbejder?

Kontakt os

Hvornår passer rekruttering som løsning på dit personalebehov?


  • Rekruttering er velegnet, når dit behov for en ny medarbejder er langsigtet.
  • Hos os er du garanteret en kvalitetssikret rekrutteringsproces, der sikrer, at vi præsenterer den rigtige kandidat til stillingen. Vi bruger en kompetencebaseret rekrutteringsproces for at garantere den højeste kvalitet for både virksomheder og jobsøgende.

Det er vigtigt for os, at alle ansøgere har en god oplevelse gennem os. I Academic Work er vi bevidste om, at vi fremstår som brand ambassadors for vores samarbejdspartnere, når det kommer til ekstern rekruttering.

Hvad er fordelene ved at bruge Academic Work til rekruttering?

Du sparer tid og dermed ressourcer. Du har måske svært ved at afgøre, hvilke kompetencer du leder efter eller mangler den nødvendige tid til at gennemføre en rekrutteringsproces. Vi er eksperter i rekruttering, og vores rekrutteringskonsulenter har stor viden inden for mange fagområder - såsom IT, tech og økonomi.


Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. At rekruttere de rette medarbejdere er svært, og det koster dyrt, når det rette match ikke blivet fundet. Du som kunde vil være involveret i beslutningstagningen understøttet af vores dygtige rekrutteringskonsulenter. Du kan trygt fokusere på din kerneforretning, mens vi finder din nye medarbejder!

Du sikrer bred synlighed for din jobannonce og når dermed ud til de bedste ansøgere. Du har mulighed for at benytte dig af Additional Advertising for at nå ud til målgruppen på de rette kanaler.

Vores mål i Academic Work er, at vi altid skal finde den rigtige medarbejder til den pågældende stilling, hvilket betyder, at vi altid følger op på hver enkelt del af rekrutteringsprocessen for at sikre, at du er tilfreds.

Brug for hjælp til din næste rekruttering? Kontakt os her!

Rekruttering med fokus på kommunikation og kundetilfredshed

Ansvaret for rekrutteringsprocessen ligger hos Academic Works rekrutteringseksperter - vores Consultant Managers. Det er dem, der gør os unikke. De brænder for at gøre det lille ekstra, og for at du som kunde bliver hundrede procent tilfreds. Vores Consultant Managers besidder kompetencer inden for vores forskellige ekspertiseområder og har fulgt en solid træningsplan for at sikre et højt niveau af færdigheder.

Vi værner om relationen til vores kunder og kandidater, og af erfaring ved vi, at god kommunikation er nøglen til fremgang. Derfor kommer du som kunde også til at have kontakt med en af vores Account Managers gennem hele rekrutteringsprocessen.

Alle vores rekrutteringskonsulenter er specialiserede i rekruttering af young professionals - og hjælper dig og din virksomhed med at nå ud til denne eftertragtede målgruppe!

Hvad er inkluderet i vores rekrutteringsløsning?


Vi tager os af hele processen - fra kravprofilen er fastlagt til ansættelsen af kandidaten. Gennem vores omfattende netværk sikrer vi, at jobannoncerne når ud til både aktive og relevante kandidater.

For os er kommunikation vigtigt. Derfor kommunikerer vi løbende med dig som kunde under rekrutteringsprocessen, holder dig opdateret om, hvordan det går og støtter dig i eventuelle spørgsmål.

Vi er agile i vores arbejde og handler hurtigt og omstiller os i tilfælde af skiftende omstændigheder. Vores rekrutteringsproces er effektiv og kan skræddersys til dine unikke behov.

Vores rekrutteringsproces fra A - Z


En typisk rekrutteringsproces hos os ser ud således:

  • Definere kravprofil og rekrutteringsstrategi
  • Opret en attraktiv jobannonce
  • Publicering af jobannoncen i vores egne kanaler, på eksterne partners karrieresider og om nødvendigt i andre målrettede kanaler
  • Distribution af jobannoncen i vores brede netværk af young professionals
  • Evaluering af kandidater (screening, sourcing, CV-udvælgelse, telefoninterviews, fysiske (eller digitale) interviews, udvælgelse og præsentation af kandidater til dig som kunde).
  • Supplerende tests som et værktøj til vurdering og evaluering af kandidater.

Vi hjælper med rekruttering inden for forskellige ekspertiseområder

Har du behov for en ny medarbejder inden for et bestemt område? Vi har stor erfaring med rekruttering inden for alt fra økonomi og teknik til kundeservice og marketing. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører samt mindre niche-aktører og startups. Vælg et område fra listen nedenfor at læse mere!

Vælg område expand_more

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til din næste rekruttering

Har din virksomhed behov for nye medarbejdere? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kontakter vi dig hurtigst muligt og fortæller mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.