Vi hjælper dig med din næste rekruttering

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere studerende og nyuddannede i begyndelsen af deres karriere - young professionals. Som eksperter på denne målgruppe og med over 20 års erfaring inden for vikarløsninger og rekruttering, er vi i trygge, når vi lover vores kunder en træfsikker og smidig rekrutteringsproces. Vi er erfaring inden for mange forskellige brancher - blandt andet IT, teknologi, marketing og kundeservice.

Kontakt os

Hvornår passer rekruttering som løsning på dit personalebehov?

Rekruttering er velegnet, når dit behov for en ny medarbejder er langsigtet. Du har måske svært ved at afgøre, hvilke kompetencer du leder efter eller mangler den nødvendige tid til at gennemføre en rekrutteringsproces. Vores rekrutteringskonsulenter hjælper dig med at gennemføre hele rekrutteringsprocessen - fra kravprofil til ansættelse - og giver dig adgang til vores brede netværk af young professionals. Hos os er du garanteret en kvalitetssikret proces, der sikrer, at vi præsenterer den rigtige kandidat til stillingen.

Er din virksomheds behov mere kortsigtet? Læs mere om, hvad vi kan tilbyde som vikarbureau.

Find de rette kandidater gennem os

Succes skabes af mennesker, og rekruttering af de rigtige medarbejdere hjælper din virksomhed med at vokse. Samtidig har det aldrig været vanskeligere at rekruttere det rette match, end det er i dag, og en forkert rekruttering kan koste rigtig dyrt. At få de bedste kandidater på markedet kræver tid, engagement og viden. Det kræver, at du tænker langsigtet - og young professionals er en investering for fremtiden. Vi hjælper dig med at finde de rette kandidater og lader dig fokusere på din kerneforretning.

Kyndige rekrutteringskonsulenter og kompetencebaseret rekruttering

Det er vores rekrutteringskonsulenter, der gør os unikke. De brænder for at gøre det lille ekstra, og for at du som kunde bliver hundrede procent tilfreds. De besidder kompetencer inden for vores forskellige kompetenceområder og har fuldt en solid træningsplan for at sikre et højt niveau af færdigheder. For at garantere den højeste kvalitet for både arbejdsgivere og jobsøgende bruger vi en kompetencebaseret rekrutteringsproces. Denne metode er kvalitetssikret, hviler på arbejdspsykologi og er ISO-certificeret i henhold til ISO 9001. Metoden fokuserer på de personlige kompetencer, som en stilling kræver, og vi gennemfører både dybdegående interviews og arbejdspsykologiske tests for at finde den rigtige person til jobbet.

Hvad er inkluderet i vores rekrutteringsløsning?

Direkte rekruttering betyder, at vi tager os af hele processen - fra kravprofilen er fastlagt til ansættelsen af kandidaten. Gennem vores brede netværk sikrer vi, at jobannoncerne når ud til både aktive og relevante kandidater.

For os er kommunikation vigtigt. Derfor kommunikerer vi løbende med dig som kunde under rekrutteringsprocessen, holder dig opdateret om, hvordan det går og støtter dig i eventuelle spørgsmål.

Vi er agile i vores arbejde og handler hurtigt og omstiller os i tilfælde af skiftende omstændigheder. Vores rekrutteringsproces er effektiv og kan skræddersys til dine unikke behov.

Vores rekrutteringsprocessen fra A - Z

En typisk rekrutteringsproces hos os ser ud således:

  • Definér kravprofil og rekrutteringsstrategi
  • Opret en attraktiv jobannonce
  • Publicering af jobannoncen i vores egne kanaler, på eksterne partners karrieresider og om nødvendigt i andre målrettede kanaler
  • Distribution af jobannoncen i vores brede netværk af young professionals
  • Evaluering af kandidater (screening, sourcing, CV-udvælgelse, telefoninterviews, fysiske (eller digitale) interviews, udvælgelse og præsentation af kandidater til dig som kunde).
  • Supplerende tests som et værktøj til vurdering og evaluering af kandidater.

Vi hjælper med rekruttering inden for forskellige ekspertiseområder

Vi hjælper dig med at finde de rigtige kompetencer inden for alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og marketing. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører samt mindre niche-aktører og startups. Vælg et område fra listen for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til din næste rekruttering

Har din virksomhed behov for nye medarbejdere? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde de bedste kandidater!

Del artikel