Rekruttering

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere studerende og nyuddannede i begyndelsen af deres karriere - vi kalder dem young professionals. Som eksperter på denne målgruppe og med over 20 års erfaring med vikarløsninger og rekruttering er vi helt trygge, når vi lover vores kunder en træfsikker og smidig rekrutteringsproces.

Kontakt os

Rekruttering via os

Konkurrencen om de mest attraktive profiler er på dagens arbejdsmarked hård. Der er sjældent tid til at håndtere rekrutteringsprocessen internt, og det kan være en stor udfordring at komme i kontakt med kandidater, som søger job. Vi kan love dig som kunde, at vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at rekruttere den rette person, og du vil samtidig have tid til at fokusere på kernevirksomheden.

Fordele

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din rekruttering, får du adgang til vores store netværk af young professionals. Om man benytter sig af ekstern rekrutteringshjælp, varierer fra virksomhed til virksomhed. Men nogle af de fordele, som vores kunder plejer at nævne, er, at det giver dem mere tid til kerneforretningen, og at vi er dygtige til at identificere talenter, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlansættelser. Som tillæg får du som kunde hjælp af en af vores kompetente Consultant Managers.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rekrutteringsbehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst udfylde kontaktformularen nedenfor.

Del artikel