Rekruttering

Vi hjælper vores kunder med at rekruttere studerende og nyuddannede i begyndelsen af deres karriere - young professionals. Som eksperter på denne målgruppe og med over 20 års erfaring inden for vikarløsninger og rekruttering, er vi i trygge, når vi lover vores kunder en træfsikker og smidig rekrutteringsproces.

Kontakt os

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Konkurrencen om de mest attraktive profiler er på dagens arbejdsmarked hård. Der er sjældent tid til at håndtere rekrutteringsprocessen internt, og det kan være en stor udfordring at komme i kontakt med kandidater, som indeholder specielle kompetencer eller erfaring, som virksomheden efterspørger. Det kan betale sig et rekrutteringsbureau som partner, når du skal finde din næste ansatte, dette vil spare dig værdifuld tid og ressourcer. Ved at benytte et rekrutteringsbureau vil du blandt andet spare tid på:

Vi kan love dig som kunde, at vi vil hjælpe dig med at rekruttere den rette person, og samtidig har du tid til at fokusere på kernevirksomheden. Læs mere om rekruttering gennem Academic Work.

Fordele ved rekruttering

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din rekruttering, får du adgang til vores store netværk af young professionals. Om man benytter sig af ekstern rekrutteringshjælp, varierer fra virksomhed til virksomhed. Men nogle af de fordele, som vores kunder plejer at nævne, er, at det giver dem mere tid til kerneforretningen, og at vi er dygtige til at identificere talenter, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlansættelser. Som tillæg får du som kunde hjælp af en af vores kompetente Consultant Managers. Læs mere om fordelene ved rekruttering her.

Læs mere

Rekruttering på deltid?

Behovet for nye medarbejdere varierer, og deltidsansatte kan hjælpe virksomheden med at dække midlertidige arbejdsstop, sygefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måde at styrke den faste arbejdsstyrke på, når du har et langsigtet behov. Læs mere om, hvorfor du bør ansætte flere young professionals på deltid.

Fordele ved deltidsansatte

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rekrutteringsbehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk eller ring på 53 57 40 71.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst udfylde kontaktformularen nedenfor.

Del artikel