My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Gode råd til dig som jobsøgende

Er du jobsøgende og har brug for tips til CV’et, din jobsøgning og forberedelse til jobsamtalen? Så er du landet det helt rigtige sted. Vores mission i Academic Work er at hjælpe personer i starten af karrieren med at lande deres næste job. Nedenfor finder du vores bedste tips. Held og lykke med jobjagten!

Skriv et godt CV

Hvordan skriver du et godt CV? Hvilke oplysninger skal fremgå? Hvordan strukturerer du det, så det bliver læst? Et CV fungerer som dit visitkort i din jobsøgning, skal adskille dig fra andre jobsøgende og er en af de vigtigste ting i hele jobsøgningsprocessen. Få vores tips til det gode CV her.

Sådan skriver du en god jobansøgning

En god jobansøgning er klar, kortfattet og målrettet - det vil sige, at den opfylder kravene i jobannoncen og fremhæver en klar motivation. Ved at investere i indholdet og være opmærksom på det grundlæggende i annoncen er du allerede mange skridt tættere på dit drømmejob. Vi giver dig vores bedste råd til en vindende jobansøgning!

Brug for hjælp til at besvare spørgsmål til jobsamtalen?

Når du skal til jobsamtale, er det en god idé at være forberedt på typiske spørgsmål du kan få stillet af rekrutteringskonsulenten. Som regel vil du komme til at fortælle om dig selv og dine personlige og professionelle egenskaber, ligesom du skal svare på, hvorfor du mener, at du passer til stillingen. Her har vi samlet flere typiske interviewspørgsmål, så du kan være velforberedt inden samtalen!

Bliv velforberedt til jobsamtalen

Uanset om du er helt ny på arbejdsmarkedet, eller om du har meget erhvervserfaring fra tidligere, kan det altid føles nervepirrende at gå til en jobsamtale. Her har vi fremhævet gode råd til, hvordan du kan forberede dig til jobsamtalen. Nogle af rådene kan måske opfattes som en selvfølge, men de er ikke desto mindre vigtige at kende til.

Mangler du flere tips til din jobsøgning? Klik her for at se oversigten over alle vores bedste råd.

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger

Find os på sociale medier