My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Guides og artikler

Academic Work har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau. Siden starten i 1998 har vi rekrutteret over 170.000 young professionals til forskellige erhverv og roller. Vi har lært meget under denne rejse, og denne viden vil vi gerne dele med dig som arbejdsgiver.

Hvorfor vælge Academic Work?

Interviewguide

Interviewet er et vigtigt trin i rekrutteringsprocessen. I vores interviewguide har vi samlet vores bedste artikler om, hvad du bør tænke på før, efter og under interviewet. I denne guide har vi samlet vores bedste artikler om, hvad du skal overveje, når du planlægger et interview - både fysisk og digitalt.

Onboarding

Når rekrutteringsprocessen er fuldført, og du har fundet den rette person til jobbet, er det tid til onboarding. Men hvad bør du tænke på for at gøre onboardingen så god som muligt? På denne side har vi samlet alt, hvad du behøver at vide - uanset om du planlægger en fysisk eller digital onboardingproces.

Sådan udvikler og engagerer du dine medarbejdere

Vi lægger ofte meget fokus på, hvordan vi rekrutterer den rette kandidat, men at udvikle og engagere dine ansatte, når de først er på plads, er mindst lige så vigtig. På denne side har vi samlet vores viden om tiltrækning og engagement af medarbejdere.

Academic Work - Home of the young professionals

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau, og siden starten har vi skaffet 170.000 job til young professionals - og forsynet vores kunder med lige så mange kolleger. Vi anvender en kompetenceret rekrutteringsproces, og når du vælger os som partner til bemanding eller rekruttering, kan du føle dig sikker på, at du får den rette person, på det rette tidspunkt.