My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen for jobsøgende

Vi ved, hvad der forudsiger fremtidig præstation på arbejdet, og en stor del af de faktorer, som afgør om en person kommer til at gøre et godt arbejde, er ikke kun baseret på dit CV. Derfor arbejder vi med evidensbaseret rekruttering - en objektiv, datadrevet og fair rekrutteringsproces, hvor en kandidats potentiale og personlighed spiller lige så stor en rolle som deres hårde kompetencer.

Find dit næste job her

Hvad indebærer en evidensbaseret rekrutteringsproces?

Hos Academic Work bruger vi evidensbaseret rekruttering. Det betyder, at vi kun vurderer ting, der har vist sig at have en stærk sammenhæng med arbejdsindsats, og vi træffer beslutninger baseret på videnskabelig evidens. Vores udvælgelsesmetoder har både høj reliabilitet og validitet. Mange rekruttereringsansvarlige træffer dårlige beslutninger baseret på oplysningerne i din ansøgning, som ofte slet ikke relaterer sig til, hvordan du faktisk vil præstere i rollen. Ved at arbejde med evidensbaseret rekruttering ønsker vi at sikre, at det er dit potentiale og dine faktiske kompetencer, der giver dig jobbet. Intet andet.

Rekrutteringsprocessen begynder, så snart du har sendt din ansøgning, men kan variere afhængigt af jobbets krav. Nedenfor finder du mere information om trinene i processen.

enter image description here

Rekrutteringsprocessen trin for trin

1. Første screening

Når vi har modtaget din ansøgning, sørger vi for, at du opfylder de mest basale krav til stillingen, så vi ikke spilder din tid på en stilling, der ikke vil passe dig. Det gør vi ved at gennemgå dit CV eller dine svar fra vores screeningsspørgsmål.

2. Psykometriske tests

Vi bruger to typer online-tests - en personlighedsspørgsmåler og en problemløsningstest. Grunden til, at vi bruger disse, er, at vi ønsker at forstå og overveje dit potentiale lige så meget som det, der står i din ansøgning. Derudover sikrer brugen af ​​disse tests en objektiv og fair proces for alle kandidater, samtidig med at vi kan sikre, at du ender i en position, hvor du vil føle dig engageret og kan yde dit absolut bedste. Da testene er digitale, kan du udføre dem hvor som helst. Det forventede tidsforbrug er ca. 30-40 min.

Læs mere om testene i rekrutteringsprocessen her.

3. Telefoninterview

Under vores telefoninterview besvarer vi dine indledende spørgsmål om stillingen, og derefter vurderer vi din egnethed ud fra erhvervsmæssig interesse samt formelle og praktiske krav. Vi stiller undersøgende spørgsmål om din erfaring, uddannelse og kompetencer, samt spørgsmål om din rådighed og lønkrav. Vi bruger karaktermodeller til at foretage objektive vurderinger af dine besvarelser. Det forventede tidsforbrug er ca. 15 min.4. Dybdegående interview

Under vores dybdegående interview fortæller vi dig mere om virksomheden hos kunden og stillingen. Derefter fokuserer vi på det, vi kalder adfærdsspørgsmål. I stillingsopslaget angiver vi altid, hvilken type adfærd/træk du skal bruge for at få succes i jobbet. Derefter vurderer vi din evne til at være for eksempel 'struktureret' ved at spørge dig om tidligere situationer, hvor du havde brug for at blive struktureret, og hvordan du håndterede den situation. Vi bruger karaktermodeller til at foretage objektive vurderinger af dine besvarelser. Ud fra karaktererne kan vi i høj grad vurdere, hvor godt dine adfærdspræferencer vil matche jobbet. Det forventede tidsforbrug er omkring 45-60 min.

5. Samtale hos kunden

Hvis du er en af ​​vores endelige kandidater, vil du højst sandsynligt blive inviteret til en samtale hos kunden. Under denne samtale får du mulighed for at stille førstehåndsspørgsmål om stillingen og teamet. Derudover har vores kunde en tendens til at stille dig flere spørgsmål om erhvervsmæssig interesse, kompetence og kulturelt fit. Det forventede tidsforbrug er omkring 45-60 min.

6. Referencetjek

Hvis det er nødvendigt for stillingen, beder vi dig efterlade to referencer under anden samtale. Hvis vores kunde er interesseret i dog, vil vi kontakte dine referencer og stille spørgsmål om din tidligere præstation. Sørg for at have dine referencer klar og informeret.

Bliv en del af os

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger

Vores tips til din jobsøgning