Få drømmejobbet med en skræddersyet jobagent

Vejen til drømmejobbet er hurtigere med en jobagent. I stedet for selv at bruge tid på at søge efter dit næste job, kan vores smarte søgemaskine-teknologi gøre arbejdet for dig! Læs mere om fordelene ved at have en jobagent gennem os og find ud, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Hvad er en jobagent?

En jobagent gør jobsøgningen nemmere for dig. Ved hjælp af vores søgemaskine giver vi dig besked, så snart en interessant jobåbning dukker op – alt efter dine personlige præferencer. Når vi har matchet dine præferencer og en jobannonce modtager du en e-mail fra os, der underretter dig direkte, når jobannoncen er offentliggjort på vores hjemmeside. Smart og let!

Opret en jobagent

Sådan kommer du i gang

Det er hurtigt og nemt at oprette en jobagent. Start med at logge ind på din konto eller registrere en ny konto, hvis du ikke har en. Du kan oprette jobagenter på forskellige måder - begge lige nemme:

  1. Gå til vores ledige stillinger og filtrér efter, hvilken slags job du er interesseret i. Sørg for at inkludere ting som jobkategorier og region.
  2. Gå din til profil og klik på "Jobagent" i højre side. Her opretter, redigerer og sletter du dine jobagenter, som du vil.

Voilá! Du er færdig. Du kan du glemme de kedelige og tidskrævende aspekter ved at få et nyt job og fokusere på den sjovere del - CV'et og jobansøgningen.

Held og lykke!

Opret en jobagent

Mere læsning om emnet

6 tips til at lande dit drømmejob

Med den rette forberedelse er det muligt at lande dit drømmejob! Læs vores tips her.

Læs mere

Skriv et godt CV

Et godt og fyldestgørende CV er en kæmpe fordel i jagten efter drømmejobbet. Hvordan strukturer man det så bedst? Se vores tjekliste!

Læs mere

Søg et job

Blandt vores ledige stillinger, kan du nemt filtrere din søgning for at finde en stilling, der matcher dig. Se mere her.

Læs mere

Bliv en del af os

Over 150.000 young professionals har startet deres karriere med Academic Work. Det burde du også gøre! Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.
Del artikel