Få drømmejobbet med en skræddersyet jobagent

Vejen til drømmejobbet er hurtigere med en jobagent. I stedet for selv at bruge tid på at søge efter dit næste job, kan vores smarte søgemaskine-teknologi gøre arbejdet for dig! Læs mere om fordelene ved at have en jobagent gennem os og find ud, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Hvad er en jobagent?

En jobagent hjælper dig med at være opmærksom på, når dit drømmejob bliver annonceret. Ved hjælp af vores søgemaskine giver vi dig besked, så snart en interessant jobåbning dukker op – alt efter dine personlige præferencer og jobsøgningsrejse. Når vi har matchet dine præferencer og en jobannonce modtager du en e-mail fra os, der underretter dig direkte, når jobannoncen er offentliggjort på vores hjemmeside. Smart og let!

Opret en jobagent

3 grunde til at aktivere din jobagent i dag

1. Skræddersyet lige til dig

Drømmer du om et bestemt job inden for IT? Er du interesseret i et studiejob på deltid? Eller søger du bare bredt?

Med vores skræddersyet jobagent-løsning får du besked, så snart en spændende jobmulighed dukker op! Det er op til dig om du vil overvåge mange forskellige stillinger på samme tid, eller du søger mere specifikt efter en bestemt type stilling.

2. Smart notifikationssystem

At ansøge tidligt i rekrutteringsprocessen vil skabe en fordel for dig som jobsøger. Vi underretter dig straks, når interessante muligheder dukker op.

3. Spar tid

Din opgave er at skabe et fantastisk CV, der får dig til at skinne i processen. Vi bruger i stedet tid på at finde interessante jobmuligheder.

Sådan kommer du i gang lige nu

Det er hurtigt og nemt at oprette en jobagent. Sådan gør du:

  1. Gå til vores side med ledige stillinger.
  2. Start med at fortælle os, hvilke jobkategorier, du er er interesseret i, f.eks. udvikler, controller osv.
  3. Filtrér nu efter region, så vi ved, hvor du gerne vil arbejde.
  4. Vælg hvilken type beskæftigelse, du er interesseret i: deltid, fuldtid eller begge dele.
  5. Til sidst skal du vælge rekruttering eller vikarløsning som foretrukket ansættelsesform. Hvis du ikke er sikker, skal du markere begge felter.

Voilá! Du er færdig. Hvis du ikke allerede har en konto hos os, bliver du bedt om at oprette en. Hvis du allerede har en, fantastisk! Du finder dine aktive jobabonnementer på din profilside. Det er her, du redigerer og justerer dine præferencer, når de ændres.

Mere læsning om emnet

6 tips til at lande dit drømmejob

Med den rette forberedelse er det muligt at lande dit drømmejob! Læs vores tips her.

Læs mere

Skriv et godt CV

Et godt og fyldestgørende CV er en kæmpe fordel i jagten efter drømmejobbet. Hvordan strukturer man det så bedst? Se vores tjekliste!

Læs mere

Søg et job

Blandt vores ledige stillinger, kan du nemt filtrere din søgning for at finde en stilling, der matcher dig. Se mere her.

Læs mere

Din karrierepartner

For os er det vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Vi er derfor en autoriseret rekrutterings- og bemandlingsvirksomhed. Det betyder, at vi har kollektive aftaler og forsikringer, så du kan føle dig sikker, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere kompetencerområder. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos Academic Work.

Bliv en del af Academic Work

Gør ligesom 140.000 young professionals og start din karriere med Academic Work. Opret en jobagent og få en mail, når vi publicerer en stilling, som passer til dig.

Del artikel