My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Deltidsansatte - en langsigtet kompetenceforsyning til din virksomhed

Behovet for nye medarbejdere varierer, og deltidsansatte kan hjælpe virksomheden med at dække midlertidige arbejdsstop, sygefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måde at styrke den faste arbejdsstyrke på, når du har et langsigtet behov. Læs mere om, hvorfor du bør ansætte flere young professionals på deltid.

Kontakt os

1. Du bliver attraktiv for kandidaterne først

Enhver, der har været på karrieremesse eller forsøgt at rekruttere de bedste studerende ved, at konkurrencen er stor. Ved at ansætte første- eller andetårsstuderende har du adgang til talenterne tidligere, og du vil være i stand til at møde flere kvalificerede kandidater. Derudover vil det være en god rekrutteringskanal. En praktikplads er en fantastisk måde at finde et godt match på for din virksomhed på fuldtid.

Læs mere om, hvad kan tilbyde som vikarbureau.

2. Deltidsansatte kan gøre jer mere agile

Hvis du har en kundedatabase med behov uden for arbejdstid, kan deltidsansatte være fleksible ressourcer, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere fleksibel. Deltidsansatte kan hjælpe dig med at reagere på håndtering af arbejdsstop.

3. Deltidsansatte kan aflaste overarbejde

Vi ser også arbejdsgivere, der har udfordringer med sig selv og deres medarbejdere, er overarbejdede og kæmper for at nå deres mål. Dette kan have en negativ effekt på både medarbejderenes trivsel, produktivitet og teamet. Ved at ansætte deltidsandatte vil du være i stand til at aflaste disse medarbejdere og samtidig øje både engagement, og at de bliver i jobbet.

4. Øg mangfoldigheden og få en bedre arbejdsstyrke

Mange arbejdsgivere oplever udfordringer med at rekruttere kandidater, der hjælper med at skabe mangfoldighed i virksomheden. Virksomheder, der arbejder med traditionelt mandsdominerede erhverv, kan opleve udfordringer med at rekruttere nok kvinder og omvendt. Udover at være en god måde at få kompetente og lærerige medarbejdere på, kan ansættelse deltidsansatte hjælpe med at øge mangfoldigheden i din arbejdsstyrke.

Har du brug for nye medarbejdere? Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering!

5. Omvendt mentoring

De fleste mennesker har hørt om mentorordninger i arbejdslivet, og dette er en almindelig praksis, når der kommer en ny person ind. Her deler den erfarne person sine kompetencer med den nye medarbejder - men hvad med at bruge omvendt mentoring? Deltidsansatte er en værdifuld ressource, når det kommer til at se de ting, der let overses, for eksempel om rutinerne er så gode, som man går og tror, og hvad kunne der være gjort bedre for at øge motivationen og engagementet blandt medarbejderne? Og husk, de er helt ny viden, så måske de også lærer dig nogle ting?

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.