My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hvorfor Academic Work?

Hvorfor Academic Work?

Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, der har eksisteret siden 1998. Vores målgruppe er young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Vores vision er at blive alle kunders førstevalg, når der er behov for vikarløsninger eller direkte rekruttering. Vi ved, at vores kunder har forskellige ønsker, behov og mål. Derfor vil vi arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt os i dag

Ekspertise i young professionals - en investering for fremtiden

Vi har arbejdet med young professionals - studerende og nyuddannede akademikere med op til fem års erhvervserfaring - i mere end to årtier. Og vi ved, hvad der skal til for at rekruttere denne eftertragtede målrguppe.

Vi sikrer først og fremmest bred synlighed for vores samarbejdspartnere gennem diverse kanaler.

Vores tilgang er proaktiv - vi venter ikke på, at kandidaterne kommer til os.

YPAI - et nyttigt værktøj for arbejdsgivere

Hvert år gennemfører vi en undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) i samarbejde med Kantar. Formålet er at hjælpe arbejdsgivere med at forstå, hvordan de kan tiltrække og udvikle young professionals. Dette gør vi ved at kortlægge, hvad young professionals leder efter i valget af arbejdsgiver.

Er du nysgerrig på, hvordan du skaber relationer til en vigtig målgruppe? Download vores rapporter og lær, hvordan du kan blive en attraktiv arbejdsgiver.

God forståelse for virksomheders personaleudfordringer og behov

  • Vi er en fleksibel samarbejdspartner, der er opsat på at forstå dig som kunde og dine forretningsmæssige udfordringer. Vi tilpasser vores tilbud til dine ønsker og kompetencebehov.

  • Vi anvender en kompetencebaseret rekrutteringsproces med høj validitet. Derudover har du altid et dedikeret og specialiseret team bestående af en Consultant Manager og en Account Manager, som støtter dig gennem hele processen.

Vi tilbyder en løsning på kompetencegabet inden for IT og Tech

Vi tror på, at læring er nøglen til udvikling og vækst. Med vores koncept Academic Work Academy rekrutterer og træner vi personer i de kompetencer, din virksomhed har brug for. Vores vision er at styrke individers kompetencer for at mindske kompetencegabet på arbejdsmarkedet. Læs mere om Academy, vores programmer og hvordan kandidaterne lærer disse nye kompetencer?

Tre af vores største ekspertiseområder

Vi kan også hjælpe inden for andre ekspertiseområder!

Har du brug for en vikarløsning eller rekruttering?

En young professional på midlertidig basis er en optimal løsning til at styrke dit team under arbejdsbelastning eller projekter, men også under barsel eller langvarig sygdom. Du kan vælge at gøre brug af os som vikarbureau - både deltid og fuldtid.

Vi kan også hjælpe dig med en direkte rekruttering af en ny medarbejder, hvis du hverken har tid eller ressourcer til at tage dig af det selv.. Vi kan hjælpe dig med vores ekspertise ved at tage ansvar for rekrutteringen fra A til Z. Du bliver som kunde opdateret under hele rekrutteringsprocessen.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!