Hvorfor Academic Work?

Vi er et rekrutterings- og konsulentbureau, der er specialiseret i young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Vores vision er at blive alle kunders førstevalg, når der er behov for bemanding eller rekruttering. Vi ved, at vores kunder har forskellige ønsker, behov og mål. Derfor vil vi arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt os i dag

# 1 Du får adgang til vores netværk af young professionals og vores ekspertise: vi har et unikt netværk med mere end 15.000 young professionals alene i Danmark. Med mere end 10 års erfaring med unge talenter i Danmark, har vi tilegnet os en meget god viden om denne målgruppe, hvad der motiverer dem og hvad de leder efter hos en arbejdsgiver. Vi tror på young professionals, fordi vi ved, at de kan gøre en stor forskel i en virksomhed. Læs mere om målgruppen young professionals.

# 2 Vores rekrutteringsproces er baseret på kompetencer og potentiale snarere end erfaring. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, der vil være vores råde tråd gennem hele rekrutteringsprocessen. Lær mere om rekrutteringsprocessen.

# 3 Tillid fra flere virksomheder: ... Disse virksomheder har har haft tillid til os gennem flere år. Find samtlige referencer her (link).

# 4 Vi tror på det, vi gør: over 145.000 young professionals har startet deres karriere gennem Academic Work. Vi er overbevidste om målgruppens potentiale og gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder med at rekruttere de rigtige mennesker!

145
tusinde young professionals har startet deres karriere gennem vores services
22
års erfaring inden for bemanding og rekruttering af young professionals
379
millioner euro i omsætning i 2019

Har du brug for en vikarløsning eller rekruttering?

En young professional på midlertidig basis er en optimal løsning til at styrke dit team under arbejdsbelastning eller projekter, men også under barsel eller langvarig sygdom. Du kan vælge at gøre brug af vores vikarløsninger - både deltid og fuldtid.

Det kan også være nødvendigt at rekruttere en ny medarbejder, men du har hverken tid eller ressourcer til at tage sig af det: også her kan vi hjælpe dig og vores ekspertise ved at tage ansvar for rekrutteringen fra A til Z.

Læs mere om vores services

Vælg konsulenter, som vil fremad

Men hvordan kan du vide, at du vælger den rigtige virksomhed? Konsulenter og kandidater, som er registrerede hos Academic Work, er young professionals i begyndelsen af deres karriere. De vil fremad og ved, at vejen går gennem et ekstremt veludført job hos dig i kombination med et aktivt netværk og opbygning af relationer. Deres viden er frisk og opdateret. De har en stærk vilje og vil fremad – det opdager du hurtigt.

Fem gode grunde til at vælge Academic Work

Målgruppen, vi brænder for og hjælper fremad, er young professionals – de er i begyndelsen af deres karriere og har energi og store ambitioner om at udvikle sig.

Vores CV-database indeholder aktuelle young professionals fra hele Danmark og udlandet.

Vi har arbejdet med bemanding og rekruttering siden 1998 og kender ikke kun vores målgruppe godt, men også vores kunder og de varierende behov, der findes.

Vi kombinerer traditionel rekruttering med aktiv søgning efter kandidater på sociale medier samt i vores eget netværk. Vi ved, at det er vigtigt at være til stede dér, hvor målgruppen befinder sig.

Som vores kunde står du i centrum, og vi tilpasser rekrutteringsprocessen helt efter dine behov og ønsker.

Vores ekspertiseområder

Vi kan hjælpe din virksomhed med vikarløsninger og rekruttering inden for flere forretningsområder. Alt fra IT og økonomi til teknologi og kundeservice. Vælg et område fra listen nedenfor for at læse mere om, hvordan vi kan kan hjælpe dig!

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel