Hvorfor Academic Work?

At ansætte eller rekruttere personale gennem et vikar- og rekrutteringsbureau er en enkel og smart måde at dække forældreorlov, sygdom, tilfældigt arbejdsophør og forskellige stillinger på. På den måde kan din virksomhed vokse, uden at de faste omkostninger gør det.

Vælg konsulenter, som vil fremad

Men hvordan kan du vide, at du vælger den rigtige virksomhed? Konsulenter og kandidater, som er registrerede hos Academic Work, er young professionals i begyndelsen af deres karriere. De vil fremad og ved, at vejen går gennem et ekstremt veludført job hos dig i kombination med et aktivt netværk og opbygning af relationer. Deres viden er frisk og opdateret. De har en stærk vilje og vil fremad – det opdager du hurtigt.

Fem gode grunde til at vælge Academic Work

Målgruppen, vi brænder for og hjælper fremad, er young professionals – de er i begyndelsen af deres karriere og har energi og store ambitioner om at udvikle sig.

Vores CV-database indeholder aktuelle young professionals fra hele Danmark og udlandet.

Vi har arbejdet med bemanding og rekruttering siden 1998 og kender ikke kun vores målgruppe godt, men også vores kunder og de varierende behov, der findes.

Vi kombinerer traditionel rekruttering med aktiv søgning efter kandidater på sociale medier samt i vores eget netværk. Vi ved, at det er vigtigt at være til stede dér, hvor målgruppen befinder sig.

Som vores kunde står du i centrum, og vi tilpasser rekrutteringsprocessen helt efter dine behov og ønsker.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit vikarbehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel