Hvorfor Academic Work?

Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, der har eksisteret siden 1998, og vores målgruppe er young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Vores vision er at blive alle kunders førstevalg, når der er behov for bemanding eller rekruttering. Vi ved, at vores kunder har forskellige ønsker, behov og mål. Derfor vil vi arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt os i dag

# 1 Du får adgang til vores netværk af young professionals og vores ekspertise: Vi har et helt unikt netværk af young professionals og har mere end 10 års erfaring med unge talenter alene i Danmark, Vi har derfor tilegnet os en stærk viden om denne målgruppe, hvad der motiverer dem og hvad de leder efter hos en arbejdsgiver. Vi tror på young professionals, fordi vi ved, at de kan gøre en stor forskel i en virksomhed. Læs mere om målgruppen young professionals.

# 2 Vores rekrutteringsproces er baseret på kompetencer og potentiale snarere end erfaring. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, der vil være vores råde tråd gennem hele rekrutteringsprocessen. Lær mere om rekrutteringsprocessen.

# 3 Vi tror på det, vi gør: over 150.000 young professionals har startet deres karriere gennem Academic Work. Vi er overbevidste om målgruppens potentiale og gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder med at rekruttere de rigtige mennesker!

150
tusinde young professionals har startet deres karriere gennem vores services
22
års erfaring inden for bemanding og rekruttering af young professionals
318
millioner euro i omsætning i 2020

Har du brug for en vikarløsning eller rekruttering?

En young professional på midlertidig basis er en optimal løsning til at styrke dit team under arbejdsbelastning eller projekter, men også under barsel eller langvarig sygdom. Du kan vælge at gøre brug af os som vikarbureau - både deltid og fuldtid.

Vi kan også hjælpe dig med en direkte rekruttering af en ny medarbejder, hvis du hverken har tid eller ressourcer til at tage dig af det selv.. Vi kan hjælpe dig med vores ekspertise ved at tage ansvar for rekrutteringen fra A til Z. Du bliver som kunde opdateret under hele rekrutteringsprocessen.

Læs mere om vores services

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel