Academy

Sådan har vi hjulpet vores kunder med vores læringsløsninger

Som partner hjælper Academic Work med Academy-løsningen virksomheder med at rekruttere og uddanne medarbejdere inden for områder, der lider af kompetencemangel. Her kan du finde inspirerende kundecases om, hvordan vi hjalp virksomheder med at udvikle sig i deres branche.

test

Rekruttering af nye medarbejdere

Hvis du har brug for nye kollegaer med et specifikt kompetencesæt, som er svært at finde, er Academy-løsningen svaret, du leder efter. Vi tiltrækker, rekrutterer og uddanner ambitiøse og motiverede karriereskiftere med evnen til hurtigt at absorbere ny viden.

Kundereferencer

Det siger vores kunder

Decorative image

Jag är imponerad over hur snabbt de konsulter vi tagit in från AW Academy blivit produktiva medlemmar i våra utvecklingsteam.

Stig Johansson

Enterprise architect, SVEA Ekonomi

Decorative image

Opplegget med AW Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag.

Thomas Grundsten

Head of build & Engineering, Ericsson

Decorative image

Vi söker inte efter rena kodknackare utan vill ha utvecklare med ett större affärsperspektiv. De måste kunna leverera affärsnytta och det är inte alla som förstår hur man gör det, jag tycker att de två konsulter vi tagit in från AW Academy är det ultimata teamet.

Mikael Edgren

Utvecklingschef, Abalon