My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Skal vi finde din næste medarbejder inden for kundeservice?

Dine kundeservicemedarbejdere er din virksomheds ansigt udadtil og udgør en vigtig del af din organisation. Mange virksomheder sætter stor pris på kundeoplevelsen, og at levere førsteklasses service kræver den rigtige person på det rigtige sted. Academic Work har lang erfaring i branchen og hjælper dig med at finde kundeservicemedarbejdere - fleksible og skræddersyede til dine behov.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work

Der er mange grunde til at vælge Academic Work som vikar- og rekrutteringspartner inden for kundeservice. I dag er de fleste virksomheder tilgængelige i forums - både digitalt, telefonisk og gennem det personlige møde. Kunder forventer høj kvalitet og for at leve op til deres forventninger er det vigtigt at have ambitiøse og talentfulde medarbejdere, der hjælper med at skabe en fantasktisk kundeoplevelse.

Academic Work har lang erfaring som rekrutterings- og vikarbureau, og vi hjælper virksomheder med at finde de rette medarbejdere til det rigtige job, uanset om behovet er kort- eller langsigtet.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med som vikar- og rekrutteringbureau i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Her er nogle kundeservice-stillinger vi hjælper med at finde personale til

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed. Her er nogle eksempler på stillinger inden for økonomi, som vi har hjulpet vores kunder med:

  • Receptionist
  • Kundeserviceagent
  • Kundeservicechef
  • Kundeservicespecialist
  • Callcenterpersonale

Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov.

Vi har stor ekspertise

Som din rekrutteringspartner tiltrækker vi young professionals og interviewer de bedste kandidater baseret på dine specifikke behov. Det betyder, at du har mere tid til at afsætte til virksomhedens kerneforretning. Vores rekrutteringskonsulenter følger en kvalitetssikret rekrutteringsproces og arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat.

Hvis dit behov for nyt personale er langsigtet, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Find kundeservicemedarbejdere på deltid

Det kan sommetider være svært at bedømme, hvor lang tid et bestemt projekt vil tage, og hvor meget personale, der er behov for i virksomheden på forskellige tidspunkter. At ansætte enten fuldtids- eller deltidsvikarer kan være den perfekte løsning på dette problem.

Vikarer er en nem og fleksibel løsning til at sikre, at behovene på dit kontor er dækket. Når du bruger Academic Work som vikarbureau, vil du få hjælp fra vores kompetente rekrutteringseksperter, der har ansvaret for hele processen.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.