Deltidsjob

At have et deltidsjob ved siden af dit studie vil give dig erhvervserfaring og muligheder for at udvide dit netværk. Et deltidsjob viser også, at du kan strukturere hverdagen, er engageret og ønsker at påtage dig viden og kompetencer. Bare det at være i arbejdslivet kan i mange tilfælde give dig værdifuld erfaring med samarbejde og ansvar. Vi anbefaler alle studerende at have et deltidsjob ved siden af studiet - læs mere om fordelene her.

Se vores ledige deltidsstillinger

Kunsten at kombinere arbejde og studie

Et deltidsjob kan variere fra få arbejdstimer om måneden til 25 timer om ugen. Omfanget af at være studerende og have et deltidsjob er derfor meget forskelligt. Samtidig er det ofte almindeligt, at arbejdsgiverne er fleksible over for deltidsstillinger, fordi de ved, at studiet er førsteprioritet. Hav en åben dialog om arbejdstid allerede i rekrutteringsprocessen, men også når du er ansat. Find ud af, hvad der forventes af dig, og vær opmærksom på, hvor meget du tror, du ville kunne arbejde ved siden af studiet.

Læs vores tips, hvordan du kan lykkes med kombinere arbejde og studie.

Deltidsjob som konsulent

Et deltidsjob ved siden af studiet er en fantastisk måde at få nyttig erhvervserfaring på. Gennem et studiejob kan du stå endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Hvis du er ansat i Academic Work, bliver du ansat som konsulent, mens din arbejdsplads vil være hos en anden virksomhed.

Virksomheder anvender konsulentløsninger af flere årsager: eksempelvis ved ansættelsesstop, organisationsforandringer eller som en vej til en potentiel fuldtidsstilling, når du har afsluttet dit studie.

3 fordele ved et deltidsjob

Et deltidsjob ved siden af studiet åbner døren op for mange forskellige muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet. Er du interesseret i at skabe en attraktiv profil, allerede mens du studerer?

Læs mere om fordelene i vores artikel: 3 fantastiske fordele ved et deltidsjob

Din karrierepartner

Vi ønsker at være din karrierepartner. Mere end 150.000 har startet deres karriere gennem Academic Work. Ønsker du at få skræddersyede jobanbefalinger hver gang en spændende jobmulighed dukker op?

Opret en jobagent nedenfor, så giver vi dig besked!

Opret en jobagent

Inden du søger dit næste deltidsjob: Lær at skrive et godt CV

Det gode CV
Del artikel