My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Deltidsjob

At arbejde deltid ved siden af dit studie vil give dig erhvervserfaring og muligheder for at udvide dit netværk. Det viser også, at du kan strukturere hverdagen, er engageret og ønsker at påtage dig viden og nye kompetencer. Bare det at være i arbejdslivet kan i mange tilfælde give dig værdifuld erfaring med samarbejde og ansvar. Vi anbefaler alle studerende at have et deltidsjob ved siden af studiet - læs mere om fordelene her.

Se vores ledige deltidsstillinger

Tre fordele ved et deltidsjob

Et deltidsjob ved siden af studiet åbner døren op for mange forskellige muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet.

Er du interesseret i at skabe en attraktiv profil, allerede mens du studerer?

  1. Du booster dit CV
  2. Ekstra penge på kontoen
  3. Få et værdifuldt professionelt netværk

Udforsk fordelene ved et studiejob her.

Kunsten at kombinere arbejde og studie

Et deltidsjob kan variere fra få arbejdstimer om måneden til 25 timer om ugen. Omfanget af at være studerende og have et deltidsjob er derfor meget forskelligt. Samtidig er det ofte almindeligt, at arbejdsgiverne er fleksible over for deltidsstillinger, fordi de ved, at studiet er førsteprioritet.

Hav en åben dialog om arbejdstid allerede i rekrutteringsprocessen, men også når du er ansat.

Find ud af, hvad der forventes af dig, og vær opmærksom på, hvor meget du tror, du ville kunne arbejde ved siden af studiet.

Find balancen mellem studie og arbejde

Deltidsjob som konsulent

Et deltidsjob ved siden af studiet er en fantastisk måde at få nyttig erhvervserfaring på. Gennem et studiejob kan du stå endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Hvis du er ansat i Academic Work, bliver du ansat som konsulent, mens din arbejdsplads vil være hos en anden virksomhed.

Virksomheder anvender konsulentløsninger af flere årsager: eksempelvis ved ansættelsesstop, organisationsforandringer eller som en vej til en potentiel fuldtidsstilling, når du har afsluttet dit studie.

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange personer i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger

Inden du søger dit næste deltidsjob...