At arbejde gennem Academic Work

At arbejde gennem et vikar- og rekrutteringsbureau som Academic Work kan være en stor hjælp for dem, der ønsker at starte deres karriere, eller for dem, der ønsker at prøve forskellige job, inden de beslutter sig for, hvilken karrierevej de vil gå. Det er også en mulighed for at tilegne sig forskellige kompetencer, som du både får gavn af i dit nuværende og fremtidige job.

Se alle karrieremuligheder

Hvem er Academic Work?

Academic Work er både et vikarbureau og et rekrutteringsbureau. Vi arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at finde den rigtige person til det rigtige job - om det er deltid- eller fuldtidsstillinger. Vi i Academic Work ønsker at være en karrierepartner for dig. Uanset om du arbejder på et projekt med en af vores kunder, på en eller flere forskellige midlertidige opgaver eller i en midlertidig stilling, vil vi som arbejdsgiver gøre, hvad vi kan for at sikre, at du udvikler dig og har et job, du har glæde af.

Vores services - rekruttering og bemanding

Vi tilbyder to forskellige services til vores kunder - rekruttering og vikarløsninger. Rekruttering betyder, at vores kunde har et permanent begov og bruger os til at finde den rigtige kandidat. De ansætter dig derefter direkte i deres virksomhed - Academic Work fungerer derfor ikke som din arbejdsgiver. Ved en vikarløsning vil du blive ansat som konsulent i Academic Work. Som konsulent inden for Academic Work har du de samme rettigheder som alle andre medarbejdere. Du har en ansættelsesaftale med os, der fortæller detaljeret om løn og vilkår, arbejdsopgaver osv., i forhold til konsulentarbejdet i den aftalte periode. Når arbejdet er afsluttet, arbejder vi sammen for at finde nye opgaver hos en af vores andre kunder.

Nyttig information

Hos kan du registrere dit CV og din jobsøgningsprocessen mere effektiv. Hvis du opretter en jobagent, får du også besked, når der dukker et spændende job op. Er du fuldtids- eller deltidstidskonsulent kan du læse alt om din ansættelse om din profil. Der finder du information om, forsikring, pension og fordele du har hos os i Academic Work. Har du spørgsmål vedrørende dit ansættelsesforhold eller noget andet, kan du kontakte din tildelte Consultant Manager eller se på vores FAQ. Kontaktinformation for jobsøgere finder du her.

Hvad det vil sige at være konsulent i Academic Work

Jobsøgningsprocessen ser relativt ens for begge services, men gennem vikararbejde er Academic Work din arbejdsgiver. At være konsulent betyder derfor, at du er ansat hos os, men udlejet til en af vores kunder, der har brug for din arbejdskraft. Vi betaler din løn og følger op på dig i hele din ansættelsesperiode. For os er det vigtigt, at vores konsulenter trives, uanset hvor de arbejder, og vi går meget op i, at du føler dig tryg, velkommen og velinformeret under hele din ansættelse.

Din karrierepartner - vi støtter dig under hele din periode som konsulent

Som konsulent i Academic Work får du tildelt en dedikeret Consultant Manager, der står til rådighed for dig i hele ansættelsesperioden, og som vil være din kontaktperon under dit konsulentarbejde. Din Consultant Managers opgave vil være at vejlede dig, når du har spørgsmål om din ansættelse, hjælpe dig med at udvikle dig i din stilling og sikre, at du trives på arbejdspladsen. Desuden skal personen sikre, at alle regler og love, der gælder for din ansættelse, følges af alle på arbejdspladsen. Din Consultant Manager fungerer også som reference for fremtidige job.

Young professionals - vores kernemålgruppe

Vi synes det er helt fantastisk at kunne hjælpe vores kunder med at løse deres personalebehov, og det er mindst lige så fantastisk at kunne hjælpe young professionals mod deres drømmejob eller et skridt videre i deres karriere. Som ansat hos os håber vi, at du får mange værdifulde erfaringer at tage med dig videre i arbejdslivet. Og skulle der dukke en mulighed for at vores kunde ønsker at ansætte dig fast i deres virksomhed efter endt vikarperiode, står vi ikke i vejen for det. Vi tror som sagt på at være en karrierepartner for dig!

Ønsker du at få tilsendt stillinger, der er tilpasset dig? Opret en jobagent hos os, så får du sendt stillingerne, så snart de kommer ud.

Sådan fungerer det

Vi gennemgår løbende ansøgninger, hvilket betyder, at vi kontakter de kandidater, der bedst matcher kravprofilen. Hvis du vil lære mere om, hvordan denne proces fungerer, kan du læse mere om rekrutteringsprocessen trin for trin. Hvor lang tid processen tager varirerer, men vores mål er, at du modtager en opdatering af din ansøgning inden for 2-3 uger. I din profil kan du altid se og følge op din ansøgning. Mens du venter på en opdatering, håber vi, at du tager dig tid til at tjekke flere karrieremuligheder i vores jobportal. Hvis du er aktiv ansøger, er chancerne større or, at du finder stillinger, der matcher dig og dine kvalifikationer.

Del artikel