My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Karrierepartner

Vil du arbejde gennem Academic Work?

At arbejde gennem et rekrutterings- og vikarbureau som Academic Work kan være en stor hjælp for dig i starten af karrieren, eller for dig, der ønsker at prøve forskellige job, inden du beslutter sig for, hvilken karrierevej de vil gå. Det er også en mulighed for at tilegne sig forskellige kompetencer, som du både får gavn af i dit nuværende og fremtidige job.

Se alle karrieremuligheder

Hvem er Academic Work?

Vi i Academic Work arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at finde den rigtige person til det rigtige job - om det er deltid- eller fuldtidsstillinger. Vi i Academic Work ønsker at være en karrierepartner for dig. Uanset om du arbejder på et projekt med en af vores kunder, på en eller flere forskellige midlertidige opgaver eller i en midlertidig stilling, vil vi som arbejdsgiver gøre, hvad vi kan for at sikre, at du udvikler dig og har et job, du har glæde af.

Nyttig information

Hos kan du registrere dit CV og gøre din jobsøgningsprocessen mere effektiv. Hvis du opretter en jobagent, får du også besked, når der dukker et spændende job op. Er du fuldtids- eller deltidstidskonsulent kan du læse alt om din ansættelse om Min profil. Har du spørgsmål vedrørende dit ansættelsesforhold eller noget andet, kan du kontakte din tildelte Consultant Manager eller se på vores FAQ. Kontaktinformation for jobsøgere finder du her.

Hvad det vil sige at være konsulent i Academic Work

Gennem konsulentarbejde er Academic Work din arbejdsgiver. At være konsulent betyder derfor, at du er ansat hos os, men arbejder hos en af vores kunder, der har brug for din arbejdskraft. Vi betaler din løn og følger op på dig i hele din ansættelsesperiode. For os er det vigtigt, at vores konsulenter trives, uanset hvor de arbejder, og vi går meget op i, at du føler dig tryg, velkommen og velinformeret under hele din ansættelse. Læs mere om, hvad det vil sige at være konsulent.

Vi støtter dig under hele din periode som konsulent

Som konsulent i Academic Work får du tildelt en dedikeret Consultant Manager, der står til rådighed for dig i hele ansættelsesperioden, og som vil være din kontaktperon under dit konsulentarbejde. Din Consultant Managers opgave vil være at vejlede dig, når du har spørgsmål om din ansættelse, hjælpe dig med at udvikle dig i din stilling og sikre, at du trives på arbejdspladsen. Desuden skal personen sikre, at alle regler og love, der gælder for din ansættelse, følges af alle på arbejdspladsen. Din Consultant Manager fungerer også som reference for fremtidige job.

Vores kernemålgruppe er young professionals

Vi synes det er helt fantastisk at kunne hjælpe vores kunder med at løse deres personalebehov, og det er mindst lige så fantastisk at kunne hjælpe young professionals mod deres drømmejob eller et skridt videre i deres karriere. Som ansat hos os håber vi, at du får mange værdifulde erfaringer at tage med dig videre i arbejdslivet. Og skulle der dukke en mulighed for at vores kunde ønsker at ansætte dig fast i deres virksomhed efter du er færdig med at arbejde som konsulent, står vi ikke i vejen for det. Vi tror som sagt på at være en karrierepartner for dig!

Ønsker du at få tilsendt stillinger, der er tilpasset dig? Opret en jobagent hos os, så får du sendt stillingerne, så snart de kommer ud.

Bliv en del af os

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Sådan fungerer det

Vi gennemgår løbende ansøgninger, hvilket betyder, at vi kontakter de kandidater, der bedst matcher kravprofilen. Hvis du vil lære mere om, hvordan denne proces fungerer, kan du læse mere om rekrutteringsprocessen trin for trin. Hvor lang tid processen tager varirerer, men vores mål er, at du modtager en opdatering af din ansøgning inden for 2-3 uger. I din profil kan du altid se og følge op din ansøgning. Mens du venter på en opdatering, håber vi, at du tager dig tid til at tjekke flere karrieremuligheder i vores jobportal. Hvis du er aktiv ansøger, er chancerne større or, at du finder stillinger, der matcher dig og dine kvalifikationer.

Find os på sociale medier