My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Medarbejderudvikling

Vi har tendens til at fokusere meget på tiltrækning af talenter og ansættelsesprocesser. Dette er vigtigt, da det er det solide standpunkt i et langvarigt forhold mellem en virksomhed og dens medarbejdere. Vi glemmer dog ofte at nævne, hvordan det er lige så vigtigt - hvis ikke vigtigere - at fastholde og udvikle medarbejderne, når først de er ansat. På denne side har vi samlet vores viden om tiltrækning og engagement af medarbejdere.

Kontakt os

Identificér de kompetencer, du har brug for i fremtiden

Fremtiden er usikker, og alt udvikler sig hurtigt. Som rekrutterings- og vikarbureau hjælper vi dig med at finde de rette kompetencer - uanset om du har et kort- eller langsigtet behov.

Vores niche og ekspertiseområde er young professionals – personer i begyndelsen af karrieren med op til fem års erfaring. Vi ved, at denne målgruppe udgør en vigtig investering for fremtiden - de er nye i arbejdslivet, har store ambitioner og har opdaterede kompetencer - og konkurrencen om at finde de rette talenter er stor.

Bliv en mere attraktiv arbejdsgiver

Når du først har identificeret, hvilke kompetencer, du ønsker i dit team, vil du stå over udfordringen med at tiltrække de mennesker, der indeholder disse kvaliteter. Her kan vi hjælpe dig!

Hvert år gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi undersøger, hvad young professionals leder efter i deres næste arbejdsgiver og hvilke virksomheder, de helst vil arbejde hos. Vores indsigter hjælper arbejdsgivere med at forstå, tiltrække og udvikle målgruppen og blive en mere attraktiv arbejdsgiver. Vores rapporter er tilgængelige og gratis for alle.

Du skal have en ordenlig onboardingsproces på plads

En god onboardingsproces er afgørende, når du ansætter nye medarbejdere. Det er en måde for dem at lære om virksomhedens vision, mål og værdier samt at lære sin nye rolle at kende.

Som en del af onboardingsprocessen skal du udvikle en plan, der indeholder vigtige datoer, jobbeskrivelse, forventninger og en beskrivelse af, hvordan den nye medarbejders fremskridt og præsentation vil blive evalueret.

Vi har listet en masse tips til, hvordan man skaber en god onboardingsproces - både fysisk og digitalt.

Find ud af, hvad young professionals værdsætter mest på hjemmekontoret

I denne rapport spurgte vi young professionals om deres oplevelse af at arbejde hjemmefra. Rapporten er centreret om deres svar og giver dig som arbejdsgiver brugbare indsigter til at håndtere situationer fra hjemmekontoret. Lær at blive en bedre leder på distance.

Academic Work - Home of the young professionals

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau, og siden starten har vi skaffet 170.000 jobs til young professionals - og forsynet vores kunder med lige så mange kolleger. Vi anvender en evidensbaseret rekrutteringsproces, og når du vælger os som partner til bemanding eller rekruttering, kan du føle dig sikker på, at du får den rette person, på det rette tidspunkt.