Sådan udvikler du dine medarbejdere

Vi har tendens til at fokusere meget på tiltrækning af talenter og ansættelsesprocesser. Dette er vigtigt, da det er det solide standpunkt i et langvarigt forhold mellem en virksomhed og dens medarbejdere. Vi glemmer dog ofte at nævne, hvordan det er lige så vigtigt - hvis ikke vigtigere - at fastholde og udvikle medarbejderne, når først de er ansat. På denne side har vi samlet vores viden om tiltrækning og engagement af medarbejdere.

Kontakt os

#1 Identificér de kompetencer, du har brug for i fremtiden

Fremtiden er usikker, og alt udvikler sig hurtigt. Vi hjælper dig med at finde de rette kompetencer, uanset om du har et kort- eller langsigtet behov.

Vores niche og ekspertiseområde er young professionals – studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. I mere end 20 år har vi brugt på at lære målgruppen at kende, og vi ved, at young professionals' styrke er deres ambitioner. Læs mere om fordelene ved morgendagens arbejdsstyrke.

Om young professionals

Vi har Nordens største netværk af young professionals, og alene i Danmark har vi vores eget unikke netværk af unge talenter. Academic Works rekrutteringsproces er baseret på kompetencer og potentiale snarere end tidligere erfaring. Læs mere om, hvorfor du skal vælge os til at hjælpe dig med dit næste personalebehov.

#Lær hvordan du tiltrækker de rigtige mennesker

Når du først har identificeret, hvilke kompetencer eller personlighedstræk, du ønsker i dit team, vil du stå over udfordringen med at tiltrække de mennesker, der udviser disse kvaliteter. Hvert år gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi undersøger, hvad young professionals leder efter i deres næste arbejdsgiver og hvilke virksomheder, der inspirerer dem mest. Vores indsigter hjælper arbejdsgivere med at forstå, tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke og blive en mere attraktiv arbejdsgiver.

Vil du vide mere? Læs om YPAI her!

Vores indsigter fra YPAI-rapporterne er tilgængelige og gratis for alle. Find og download alle rapporterne her!

Styrk dit employer brand med YPAI

Er du interesseret i at læse om, hvordan man bruger Young Professional Attraction Index (YPAI) som værktøj til at blive en bedre arbejdsgiver for young professionals?

Vi har taget et dybdegående kig på fem virksomheder for at spørge, hvad de gjorde for at skille sig ud fra mængden i 2020 og høre, hvad de kan fortælle os om at skabe et stærkt employer brand, der appellerer til young professionals. Læs casestudierne og lær hvordan du bygger et bedre employer brand med YPAI.


Lær mere fra følgende virksomheder:

  • Nordea
  • DNV
  • AFRY
  • Northvolt
  • Konecranes
Se alle YPAI-cases

#3 Du skal have en ordenlig onboardingsproces på plads

En god onboardingsproces er afgørende, når du ansætter nye medarbejdere. Det er en måde for dem at lære om virksomhedens vision, mål og værdier samt at lære sin nye rolle at kende. Som en del af onboardingsprocessen skal du udvikle en plan, der indeholder vigtige datoer, jobbeskrivelse, forventninger og en beskrivelse af, hvordan den nye medarbejders fremskridt og præsentation vil blive evalueret.

Men hvordan lykkes du med en onboardingen, når det skal gøres digitalt? Vi har listet en masse tips til, hvordan man skaber en god onboarding, når den skal udføres digitalt.

Læs om digital onboarding

En tydelig kommunikation og udformningen af information er meget vigtige faktorer for successen med at lede andre, når afstand kommer i spil. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få succes med distanceledelse.

#Fokus på godt lederskab

I vores årlige Young Professional Attraction Index-undersøgelse har vi fundet ud af, at en af de vigtigste egenskaber for young professionals, når de vælger en arbejdsgiver, er en god leder og et godt lederskab. En god leder påvirker direkte og indirekte mange faktorer, når det kommer til eksempelvis et godt socialt miljø, graden af fleksbilitet og medarbejdernes arbejdsopgaver. Men hvad skal en leder fokusere på for at tiltrække og udvikle young professionals?

En god leder:

  1. Giver konstruktiv feedback
  2. Er åben og ærlig i sin kommunikation
  3. Muliggør træning/videreuddannelse

Vil du vide mere om, hvordan du bliver en attraktiv leder? Download YPAI-rapporten "Sådan bliver du en attraktiv arbejdsgiver", hvor vi giver konkrete tips til at skabe et godt lederskab, der motiverer unge talenter.

Yderligere læsning

Indsigter og white papers

I årenes løb har vi samlet en masse erfaringer, som vi gerne vil dele med dig som arbejdsgiver. Her kan du finde alle vores white papers og indsigter fra YPAI.

Læs mere

Bæredygtighed, diversitet og ligestilling er blevet vigtigere for young professionals

Viljen til at bidrage til en bæredygtig verden er steget blandt danske studerende og akademikere i starten af deres karriere. Læs mere her!

Læs pressemeddelelsen

Unge talenters forventninger til arbejdslivet under COVID-19

Hvordan har COVID-19 påvirket young professionals' forventninger til deres fremtidige arbejdsgiver? Læs historien!

Læs pressemeddelelsen
Del artikel