My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Jobsøgning

Sådan søger du et job gennem Academic Work

Jobsøgningen starter ofte blandt vores ledige stillinger, hvor du nemt kan filtrere din søgning for at finde en stilling, der matcher dig. Når du vil ansøge om en eller flere stillinger, gør du det let ved at uploade dit CV eller ved at oprette et CV hos os. Vi guider dig trin for trin - fra du finder en stilling til du søger den.

Ledige stillinger

Filtrér din jobsøgning

Du kan nemt filtrere din søgning blandt vores ledige stillinger efter hvilken region eller by du vil arbejde i, i hvilken jobkategori/kategorier, om du søger en fuldtids- eller deltidsstilling samt, om du vil arbejde som konsulent eller ønsker at blive rekrutteret direkte til en virksomhed.

Du kan også vælge at bruge fritekstfeltet til at filtrere eller specificere din søgning yderligere. Her kan du for eksempel søge efter jobtitler, sprog eller andre specifikke kompetencer, for eksempel ”udvikler”, ”java” osv.

Sådan søger du en stilling

1. Opret en profil med CV

Når du har fundet en eller flere interessante stillinger skal du klikke på ”Ansøg her”.

Hvis du ikke har en profil hos os, bliver du bedt om at oprette en. I din profil kan du uploade et udfylde CV eller udfylde oplysningerne direkte i profilen. Når du har oprettet en profil bliver du søgbar for vores rekrutteringskonsulenter. Vi anbefaler, at du angiver så mange oplysninger som muligt for at få en god og søgbar profil.

Hvis du allerede har en profil hos os, kan – når du klikker på ”Ansøg her” – vælge mellem 1) ansøgning med din profil eller 2) uploade et CV.

2. Vedhæft jobansøgning

Supplér dit CV med en jobansøgning og eventuelle anbefalinger, der kan være af interesse for den stilling, du ansøger om.

3. Indsend ansøgningen

Vi anbefalinger altid at ansøge om stillingen så hurtigt som muligt, fordi vi gennemgår ansøgningerne løbende i den rækkefølge, de modtages. Så er det bare at krydse fingre, for at du bliver kaldt til en jobsamtale.

Hvad sker der efter?

Vi gennemgår ansøgninger løbende, hvilket betyder, at vi kontakter de kandidater, der bedst matcher kravprofilen i den rækkefølge, som ansøgningerne modtages. Det varierer, hvor lang tid processen tager, men vores mål er, at du modtager feedback på din ansøgning inden for to-tre uger. I din profil kan du altid se og følge din ansøgning. Mens du venter på feedback, håber vi, at du undersøger flere karrieremuligheder.

Bliv en del af os

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger

Find os på sociale medier