Konsulent hos Academic Work

At være konsulent via Academic Work betyder, at du er ansat gennem os, men arbejder hos en anden virksomhed. Vi betaler din løn, forsikrer dig og sikrer, at du har en dygtig Consultant Manager ved hånden under hele din ansættelse. For os er det vigtigt, at vores konsulenter trives uanset, hvor du arbejder.

Vi ønsker at være din karrierepartner: Uanset om du studerer, lige har startet dit første job eller har arbejdet i et par år, er vi overbevidste om, at du er havnet det rigtige sted hos os i Academic Work.

Ledige stillinger

Lige vilkår for alle konsulenter

At arbejde som konsulent hos os indebærer, at vi sørger for din løn, forsikringer og andet administrativt og sikrer, at du får en dedikeret Consultant Manager under hele ansættelse.

Alle vores konsulentløsninger er naturligvis omfattet af kollektive overenskomster, det vil sige en bestemt aftale vedrørende ferie, løn, pension, sygefravær og så videre.

Hvilke fordele har jeg som fuldtids- eller deltidskonsulent?

Dit lønniveau som konsulent er omfattet af en overenskomst. Hvilke fordele du er dækket af, afhænger af din ansættelsesform - det vil sige om du er konsulent på fuldtid eller deltid.

Uanset om du konsulent på fuld tid eller deltid, kan du læse alt, hvad der knytter sig til dig og din ansættelse under "Min profil" --> "Min ansættelse". Der finder du alle informationer om løn, forsikring, pension og ydelser, du har hos os i Academic Work. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, skal du kontakte din Consultant Manager.

5 fordele ved at være konsulent

 1. Du får mulighed for at prøve forskellige roller og brancher
 2. Du får en Consultant Manager som støtter og coacher
 3. Du bygger et stort netværk
 4. Du er omfattet af en overenskomst
 5. Karriererådgivning

Den store fordel - vi støtter dig under hele perioden som konsulent

Som konsulent hos Academic Work har du en dedikeret Consultant Manager, der står til rådighed for dig i hele ansættelsesperioden. Consultant Managerens opgave er at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende din ansættelse, hjælpe dig med at udvikle dig i din faglige rolle og sikre, at du har det godt på din arbejdsplads.

Som konsulent kan du forvente at din Consultant Manager...

 • Arbejder for at få dig til at føle sig tryg, velkommen og velinformeret under hele din ansættelse.
 • Er din nærmeste kontakt hos Academic Work under din opgave/ansættelse.
 • Sikrer, at alle regler og love vedrørende din ansættelse følges.
 • Følger op på, hvordan du har det, og hvordan det går på din arbejdsplads og i dit arbejde løbende.
 • Skaber en forståelse af, hvad dine ambitioner er i din karriere.
 • Understøtter dig i netværk med andre konsulenter.
 • Fungerer som reference for fremtidige jobsøgninger.

Har du spørgsmål?

Hvis du allerede er konsulent i dag og har spørgsmål om din ansættelse, så kontakt din Consultant Manager. Du kan naturligvis altid sende os en mail til info@academicwork.dk.

Er du ikke konsulent, men er nysgerrig på at høre mere om konsulentrollen, er du velkommen til at ringe til os på 53 57 40 71.

Del artikel