My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
csr og bæredygtighed

Et bæredygtigt samfund begynder med mennesker

Og vi er en virksomhed med mennesker i fokus.

Mennesker med de rette kompetencer har potentiale til en positiv forandring. Som eksperter inden for rekruttering og kompetenceudvikling ønsker vi at hjælpe mennesker og virksomheder med at opfylde deres potentiale og skabe en mere bæredygtig verden.

PEOPLE

Vi skaber

muligheder for,

at mennesker

udvikler sig

For at lykkes med overgangen til et bæredygtigt samfund har vi brug for folk med de rette kompetencer til at skubbe samfundet videre. Mennesker, der har fundet deres formål i arbejde, der inspirerer dem. Vi er forpligtet til at frigøre menneskers fulde potentiale og have en positiv indvirkning på mennesker, planeten og samfundet.

Vi er forpligtet til at sikre, at alle, der arbejder hos os, finder et job, der giver dem glæde, og til at hjælpe dem med at opfylde deres potentiale i den rolle.

enter image description here

Vi stræber efter at være den bedste karrierepartner for dem, der vil skifte karriere samt dem tidligt i deres karriere og sikre, at mennesker med forskellig baggrunde har de samme muligheder.

Vores engagement i mennesker rækker ud over vores daglige forretning, og vi søger at give muligheder for udvikling gennem initiativer til samfundet, herunder pro-bono arbejde, donationer og frivilligt arbejde.

enter image description here

SOCIETY

Vi fremskynder

overgangen til

et bæredygtigt

samfund

Kompetencemangel er en af de største hindringer for overgangen til et bæredygtigt samfund. Vi ved, at der mangler kompetencer på specifikke områder, der kræves for at innovere eller opskalere ny teknologi. Gennem konceptet Academic Work Academy kan mennesker med den rette tankegang, motivation og evner skifte til en ny karriere inden for IT og tech. Hertil bruger vi evidensbaseret rekruttering - en metode, der reducerer virkningen af ubevidst bias og fokuserer på kandidatpotentiale frem for erfaring.

Det er afgørende for overgangen til et bæredygtigt samfund, at mennesker, der ofte bliver overset af irrelevante årsager, kan skifte karriere, og forblive relevante på et dynamisk arbejdsmarked.

enter image description here

Vi ønsker at være en aktiv del af omstillingen til et bæredygtigt samfund. Derfor har vi lavet en bæredygtighedsuddannelse for vores konsulenter og medarbejdere. Ved at uddanne vores medarbejdere om bæredygtighed, kan vi have en positiv indflydelse på disse virksomheder, deres kulturer og deres arbejdspladser.

Træningsprogrammet er allerede begyndt i Sverige med et program kaldet Sustainability Accelerator, og vi forventer, at omkring 5000 mennesker vil deltage i træningen. Vi håber at udvide denne uddannelse til kolleger i andre lande i den nærmeste fremtid.

The One Percent Movement

Lær, hvordan donationer fra vores kolleger hjælper piger i Zambia med at få adgang til uddannelse og en lysere fremtid.

Vi forpligter os til

Videnskabsbaserede mål

initiativet

Som en del af vores bæredygtighedsstrategi forpligter vi os nu til Science Based Targets-initiativet. Ved at deltage i initiativet vil vores gruppe af virksomheder få afgørende vejledning om, hvordan man kan fremskynde overgangen til et mere bæredygtigt samfund.
Læs mere om initiativet her!

PLANET

Vi vil blive

en klimapositiv

virksomhed.


Vi er forpligtet til at blive en klimapositiv virksomhed. CO2-neutralitet er ikke længere nok. Virksomheder skal også gøre deres for bidrage til en mere bæredygtig planet. Vi skal integrere bæredygtighed som et nøglespørgsmål gennem vores medarbejdere, konsulenter og de kunder, vi støtter.

Ved at opbygge bevidsthed og uddanne vores kolleger, kan vi integrere bæredygtighed i alt det arbejde, vi udfører.

enter image description here

Ved udgangen af 2023 vil vi have udlignet alle vores kendte historiske CO2-emissioner siden Academic Work blev grundlagt i 1998 gennem partnerskaber med tre organisationer: Siaya Cookstoves i Kenya, Nakau REDD+ i Fiji og CommuniTree i Nicaragua. Disse projekter arbejder på at reducere efterspørgslen efter brænde, bevare skove og genbevokse udpint skov. Der er altid mere, vi kan gøre for at beskytte planeten, og vi er forpligtet til at bidrage med en stor rolle.

csr bæredygtighedsrapport 2023

Bæredygtighedsrapport 2023

Læs Akind Sustainability Report 2023 for at lære, hvordan vores familie af brands arbejder på at opbygge et bæredygtigt samfund.