My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Academic Work Academy

Academic Work Academy - vi uddanner fremtidens arbejdskraft

Det danske arbejdsmarked har et stort udækket behov for kompetence inden for IT. Hvis Danmark skal undgå at halte bagud i det digitale skift, hvor vi er afhængige af ekspertise, der kan sikre erhvervsudvikling, social tryghed og effektive serviceydelser, har vi brug for et uddannelsestilbud, der sætter fokus på de udfordringer, arbejdsmarkedet har. Derfor har vi skabt Academic Work Academy - et koncept, der lægger vægt på kompetenceudvikling på områder, hvor det ellers kan være udfordrende at finde den rette kompetence i dag.

test

Hvis du leder efter en ny måde at rekruttere kompetencer, der er svære at finde, har vi løsningen! Vi tilbyder intensive uddannelser i højt tempo af høj kvalitet inden for konceptet Accelerated Learning - skræddersyet til at matche dine specifikke behov. På 12 uger finder og uddanner vi kandidater, der efterfølgende er klar at arbejde som konsulent for din virksomhed efter endt uddannelse.

Vi hjælper din virksomhed at trives i en verden, hvor kompetencer, behov og miljøer ændrer sig hurtigt, og evnen til at tilpasse sig er afgørende.

Vores læringsløsninger

Rekruttering af nye talenter

Vi rekrutterer og træner ambitiøse og talentfulde kandidater. Hvis du har brug for nye specialister hurtigt, er vores Academy din løsning. Vi finder og træner ambitiøse, hurtigt lærende og dybt engagerede kandidater, så de passer til netop dine behov.

Læs mere

Åbne programmer – for dig, der søger kompetencer inden for IT og tech

Vores åbne programmer kører løbende hele året. Konsulenterne, der søger til vores åbne programmer, er drevne og motiverede mennesker, der ønsker at videreudvikle deres kompetencer eller ændre karriereretning. I løbet af 12 uger gennemgår de en intensiv og lærerig træning, der afsluttes med projektarbejde.

Læs mere

Partnerskabsprogrammer – for dig, der søger kompetencer i specifikke systemer

Manglen på kvalificerede kompetencer er en af de primære faktorer, der hæmmer væksten i IT-sektoren. For at afhjælpe dette tilbyder vi partnerskabsprogrammer, hvor vi sammen med vores partnere designer intensive uddannelsesforløb for virksomheder, der har behov for specifikke kompetencer. Salesforce og ServiceNow er to af dem.

Læs mere

Skræddersyede virksomhedsklasser – til dig med personalebehov i et område med kompetencegab

Academic Work Academy tilbyder virksomhedsspecifikke klasser for dem, der ønsker at skræddersy et helt program (mindst seks deltagere) efter dine specifikke kompetencebehov. Vi rekrutterer og uddanner folk med de rette betingelser til at blive succesfulde medarbejdere, der kan bidrage til din virksomhed fra første arbejdsdag.

Læs mere

Uddannelsen - praktisk læring i højt tempo

På kun 12 uger rekrutterer og uddanner Academic Work Academy konsulenter med de rette forudsætninger for at få succes på områder, hvor det ellers er svært at finde personale. Uddannelsen er baseret på konceptet Accelerated Learning og leveres af vores søsterselskab, læringsspecialisterne hos Brights.

Læs mere om Brights her.

130+

Academy-programmer

Vores koncept viser sig at virke gang på gang – og inden for flere fag

2000+

Academy-konsulenter uddannet

Siden 2015 har vi hjulpet over 2.500 personer med at skifte karriere inden for IT og tech

500+

Kunder

Antallet af kunder, der har konsulenter fra AW Academy for at sikre deres kompetenceforsyning

Kundereferencer

PPI.png

Vi ledte ikke efter rene kodere, men ønskede udviklere med et større forretningsperspektiv. De skal kunne levere forretningsværdi, og det er ikke alle, der forstår, hvordan man gør det, jeg tror, ​​at de to konsulenter, vi hentede fra Academy, er det ultimative team.

Mikael Edgren

Udviklingschef, Abalon

techarenan-logo-purpleblue_RGB.jpeg

Aftalen med Academy er ret nyt og præcis det, vi havde brug for. Det betyder, at vi på kort tid får adgang til en lang række konsulenter, som vi ved både har de rette kompetencer og personlige egenskaber. De vil gerne kunne bidrage med os fra dag ét.

Thomas Grundsten

Head of Build & Engineering, Ericsson

benifyheader.png

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt de konsulenter, vi fik fra Academy, blev produktive medlemmer af vores udviklingsteams.

Stig Johansson

Enterprise Architect, SVEA Ekonomi