Vores rekrutteringsproces

I Academic Work anvender vi en kompetencebaseret rekrutteringsproces i alle processer. Denne metode fokuserer på de personlige egenskaber, som stillingen kræver. De kompetencer, der ligger til grund for rekrutteringsprocessen og i sidste ende afgør, hvem der er den rigtige til stillingen, afgøres sammen med vores erfarne rekrutteringskonsulenter.

Kontakt os

Academic Works rekrutteringsproces - trin for trin

enter image description here

Kravprofil: Vi starter vores samarbejde med at diskutere de vigtigste krav for stillingen.

Publicering af stillingsannonce, søgning og screening: udføres via vores ATS- og CRM-system af Academic Work. Disse aktiviteter sørger for, at vi finder den rigtige kandidat til stillingen.

Screeninginterview: bliver gennemført over telefon. De spørgsmål, som stilles, hjælper os til at forsikre om, at kandidaten passer kravprofilen og er motiveret for stillingen.

Interview med Academic Work: Vi gennemfører kompetencebaserede interviews. Interviewmetoden identificerer tidligere adfærdsmønster, som giver os en indikation på fremtidig adfærd og arbejdspræsentation.

Kandidatpræsentation: Kandidater bliver præsenteret via vores digitale platform Happo. Platformen giver dig mulighed for at rangere og kommenterer på kandidaterne og giver dig besked, hvis nye kandidater bliver præsenteret. Platformen er GDPR-kompatibel.

Kundeinterview: Vi hjælper dig med at aftale interviewene og støtter dig undervejs, hvis der er behov for det.

Efter interviewet, diskuterer vi kandidaterne og gennemfører referencetagning, før vi tilbyder stillingen til kandidaten, som passer kravprofilen bedst.

For alle typer ansættelser, kan vi altid støtte dig med onboarding, selv på distance.

Kvalitetsstempel

Den kompetencebaserede rekrutteringsmetode, vi anvender, hviler på arbejdspsykologi og er ISO-certificeret i henhold til ISO 9001. Certificeringen er meget vigtig og efterspørges i stigende grad af vores samarbejdspartnere. Det er også en måde at sikre effektive processer og en forudsætning for videre udvikling i tråd med vores vision. Testene, vi arbejder med, gennemgås og certificeres af Den Norske Veritas (DNV GL). DNV GL er det det stærkeste certificerings- og evalueringsinstitut for arbejdspsykologitestværktøjer på det nordiske marked. I modsætning til mange andre aktører i branchen, begynder vi i Academic Work en ny rekrutteringsproces til hver enkelt stilling, hvilket også betyder, at vi markedsfører hver opgave i vores store digitale netværk.

Transparent og fleksibel rekrutteringsproces

En rekrutteringsproces begynder ofte med at vi, sammen med dig som kunde, identificerer hvilke personlige kvaliteter og kompetencer, der er vigtige for stillingen. Vi danner derefter kravprofilen, der løber som en rød tråd gennem hele processen. Du modtager løbende information om status vedrørende stillingen, og du beslutter selv, hvor involveret du vil være i rekrutteringsprocessen. Du som kunde har selvfølgelig fuld indsigt for at kunne deltage og påvirke slutresultatet.

Kompetente rekrutteringskonsulenter

Academic Work har over mange års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau og har siden starten fundet 155.000 nye medarbejdere til vores kunder.

Det er vores rekrutteringskonsulenter, der gør os unikkke. Det brænder for at gøre det lille ekstra, og for at du som kunde bliver hundredeprocent tilfreds. Rekrutteringskonsulenterne sidder kompetencer inden for flere forskellige fagområder - herunder IT, tech og økonomi.

Tests som supplement i rekrutteringsprocessen

I nogle rekrutteringsprocesser anbefaler vi at bruge forkskellige tests som et supplement til det kompetencebaserede interview. Tests har til formål at give målbare og objektive data, der giver et mere omfattende billede af kandidatens egnethed og et bredere beslutningsgrundlag for udvælgelse. Vi bruger hovedsageligt to prøver, en personlighedstest og en logisk test.

Vi kan også gøre hele rekrutteringsprocessen digital

Academic Works rekrutteringsproces er struktureret, så det også er muligt er gennemføre den digitalt. En digital rekrutteringsproces garanterer den samme kvalitet som en rekrutteringsproces, hvor rekrutteringskonsulenten og kandidaten mødes fysisk.

Læs mere

Ønsker du at lære mere om, hvordan du tiltrækker og udvikler talenterne?

Hvert år gennemfører vi i samarbejde med Kantar en undersøgelse, vi kalder Young Professional Attraction Index (YPAI). Formålet er at hjælpe arbejdsgivere med at forstå og skabe relationer til young professionals - studerende og nyuddannede i starten af sin karriere. Rapporterne giver indsigter til, hvordan man som arbejdsgiver kan tiltrække, rekruttere og udvikle potentielle og eksisterende medarbejdere.

Mere om YPAI
Del artikel