My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hvad tilbyder vi?

Vores services til virksomheder

Vi er i Academic Work eksperter i young professionals – studerende og akademikere i starten af karrieren. Med vores ekspertise, store netværk og erfaring inden for flere brancher hjælper vi dig med at tiltrække og rekruttere denne strategisk vigtige målgruppe.

Men vi hjælper dig ikke kun med at finde medarbejdere. Vi hjælper også med kompetenceudvikling - både re- og upskilling - for at fremtidssikre din virksomhed. Når du gør brug af vores services, skræddersyer vi vores tilbud til dine specifikke behov.

Kontakt os

Find medarbejdere

Arbejdsmarkedet er i dag præget af en udbredt mangel på kandidater med de nødvendige kompetencer. I dette miljø risikerer virksomheder høj personaleomsætning, rekruttering af de forkerte personer og falder bagud i konkurrencen om talenterne. Med vores store netværk og specialistviden bruger vi midlertidige og permanente services til at finde de mennesker, du har brug og dermed sikre din langsigtede kompetenceforsyning og din kapacitet til at levere og udvikle dig. Nedenfor kan du læse mere om vores services:

Fleksible vikarløsninger

Om du enten har brug for en konsulent i nogle uger eller flere måneder, deltid eller fuldtid, finder vi den rette kandidater til dig og din virksomhed. Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen og finder den rette person med de kompetencer og personlige egenskaber, som passer arbejdsopgaverne og dig bedst. Kandidaterne bliver ansat direkte af Academic Work og arbejder som konsulent i din virksomhed. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde som vikarbureau her.

Rekruttering

Du ønsker at rekruttere en ny medarbejder, men du har ikke tid eller ressourcerne til at gøre det. Det er her vores rekrutteringsløsninger kommer ind. Rekruttering opfylder ikke bare et engangsbehov for dit team: det er muligheden for at udvikle din virksomhed og få ny energi ind i det. Vores erfarne rekrutteringskonsulenter er ansvarlige for hele rekrutteringsprocessen, og du har valget om, hvor involveret du vil være i processen. Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering - læs mere her!

Kompetenceudvikling

Mange virksomheder er i dag bagud i deres udvikling, ekspansion og lønsomhed på grund af mangel på kompetencer. I en virkelighed præget af teknologisk udvikling og digitalisering ændrer behovet for nye, til tider unikke, kompetencer sig hurtigere end udbuddet på arbejdsmarkedet. Derfor tilbyder vi skræddersyede reskillings-løsninger for at udvikle de kompetencer, du har behov for.

Reskilling

Med vores Academy Program får du en skalérbar bemandingsløsning, hvor konsulentuddannelsen er skræddersyet til dine specifikke kompetencebehov. Læringsformen er baseret på Accelerated Learning.

Formålet er at uddanne mennesker med de rigtige kvaliteter og ambitioner, så de kan få en ny karriere - samtidig med din virksomhed bliver fremtidssikret! Læs mere om konceptet her.

Bliv en mere attraktiv arbejdsgiver

På et arbejdsmarked præget af en udbredt kandidatmangel er det vigtigere end nogensinde før at blive opfattet som en attraktiv arbejdsgiver, både af potentielle og eksisterende medarbejdere. At fejle som arbejdsgiver kan have omfattende konsekvenser for en virksomheds muligheder for at udvikle sig. Vi kan hjælpe dig!

Young Professional Attraction Index

Gennem vores undersøgelse Young Professional Attraction Index (YPAI) rådgiver vi dig om, hvordan du tiltrækker, onboarder, engagerer og leder young professionals, og derved giver dig muligheden for at nå dit fulde potentiale som arbejdsgiver. Find ud af, hvad young professionals vægter højest i en arbejdsgiver, og hvem der er de mest attraktive arbejdsgivere ifølge denne vigtige målgruppe. Læs mere om YPAI her.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger i vores kontaktformular, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!