Vores services

Rekrutterings- og vikarbureau

Behovet for personale varierer. Det kan være et pludseligt og kortvarigt behov, eller et behov for at sikre dine strategiske kompetencer på længere sigt. Vi kan hjælpe dig - uanset om dit behov er kort- eller langsigtet, omhandler deltids- eller fuldtidspersonale - takket være vores erfaringer, ekpertise og størrelse i branchen.

Kontakt os

Vikarløsninger

Om du enten har brug for en vikar i nogle uger eller flere måneder, på deltid eller fuldtid, finder vi den rette young professional til dig og din virksomhed - og vi tager os af alt: selektering, kontrakt, lønudbetaling, forsikringer og alt andet, man fikser for en ansat. Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen og finder den kandidat med de kompetencer og personlige egenskaber, som passer arbejdsopgaverne og dig bedst. Kandidaterne bliver ansat direkte af Academic Work og arbejder som konsulent i dit selskab.

Læs hvad vi kan tilbyde som vikarbureau

Rekruttering

Du ønsker at rekruttere en ny medarbejder, men du har ikke tid eller ressourcerne til at gøre det. Det er her vores rekrutteringsløsninger kommer ind. Rekruttering opfylder ikke bare et engangsbehov for dit team: det er muligheden for at udvikle din virksomhed og få ny energi ind i det. Vores erfarne rekrutteringskonsulenter er ansvarlige for hele rekrutteringsprocessen, og du har valget om, hvor involveret du vil være i processen.

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

Temp to perm

Med vores temp to perm-løsning kan du vælge at arbejde med en young professional i en bestemt periode gennem vores vikarløsninger, hvor du derefter har muligheden for at ansætte personen ved slutningen af den aftalte periode. Du maksimerer chancen for at vælge den rigtige person for dit team, samtidig med, at du har tiden til at lære personen at kende.

Læs mere om temp to perm

Deltidsansatte

Deltidsansatte kan hjælpe virksomheden med at dække midlertidige arbejdsstop, sygefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måde at styrke den faste arbejdsstyrke på, når du har et langsigtet behov. Læs mere om, hvorfor du bør ansætte flere young professionals på deltid.

Læs mere om fordelene ved deltidsansatte

Fordelene ved at bruge Academic Work

1. Vi har adgang til fremtidens medarbejdere. Vi har et unikt netværk af young professionals, og mere mere end 10 års erfaring med rekruttering og vikarløsninger i Danmark og vores Young Professional Attraction Index, har vi tilegnet os en stærk viden om denne målgruppe. Vi tror på young professionals, fordi vi ved, at de kan gøre en stor forskel i en virksomhed.

2. Vores løsninger kan tilpasses dine behov. Takket være en tæt dialog i starten af rekrutteringsprocessen og en solid kravprofil, minimerer vi risikoen for en fejlrekruttering. Og hvis du ikke føler dig komfortabel med en endelig og langsigtet forpligtelse, kan du gøre brug af vores vikarløsninger.

3. Vores rekrutteringsproces er kompetencebaseret. Vores rekrutteringsproces er baseret på at identificere færdigheder og potentiale frem for erfaring. Sammen bestemmer vi de vigtigste egenskaber for stillingen, så disse bliver vores røde tråd gennem rekrutteringsprocessen.


Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel