Vores services til virksomheder

Behovet for personale varierer. Det kan være et pludseligt og kortvarigt behov, eller et behov for at sikre dine strategiske kompetencer på længere sigt. Vi kan hjælpe dig - uanset om dit behov er kort- eller langsigtet, omhandler deltids- eller fuldtidspersonale - takket være vores erfaring og ekspertise i young professionals - studerende og nyuddannede akademikere.

Kontakt os

Vikarløsninger

Om du enten har brug for en vikar i nogle uger eller flere måneder, på deltid eller fuldtid, finder vi den rette young professional til dig og din virksomhed - og vi tager os af alt: selektering, kontrakt, lønudbetaling, forsikringer og alt andet, man fikser for en ansat. Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen og finder den kandidat med de kompetencer og personlige egenskaber, som passer arbejdsopgaverne og dig bedst. Kandidaterne bliver ansat direkte af Academic Work og arbejder som konsulent i dit selskab.

Læs hvad vi kan tilbyde som vikarbureau

Hvis du er vild med din kandidat, har du mulighed for at ansætte personer under eller efter konsulentperioden. Denne løsning kaldes temp-to-perm.

Rekrutteringsløsninger

Du ønsker at rekruttere en ny medarbejder, men du har ikke tid eller ressourcerne til at gøre det. Det er her vores rekrutteringsløsninger kommer ind. Rekruttering opfylder ikke bare et engangsbehov for dit team: det er muligheden for at udvikle din virksomhed og få ny energi ind i det. Vores erfarne rekrutteringskonsulenter er ansvarlige for hele rekrutteringsprocessen, og du har valget om, hvor involveret du vil være i processen.

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

Oplever du et kompetencegab i din virksomhed? Vi har en løsning!

Mangler du kompetencer inden for digitalisering, IT eller teknologi generelt? Med vores søsterselskab AW Academy tilbyder vi intensive træningsforløb inden for forskellige fagområder - baseret på læringsformen Accelerated Learning. AW Academy uddanner mennesker, så de kan starte en helt ny karriere og samtidig mindskes kompetencegabet i din virksomhed.

Læs mere om AW Academy

Ansæt en konsulent på deltid

Deltidsansatte kan hjælpe virksomheden med at dække midlertidige arbejdsstop, sygefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måde at styrke den faste arbejdsstyrke på, når du har et langsigtet behov. Læs mere om, hvorfor du bør ansætte flere young professionals på deltid.

Læs mere om fordelene ved deltidsansatte

Vores ekspertiseområder

Vi er eksperter inden for flere fagområder - vores største områder er IT, tech og økonomi. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører såvel som mindre nicheaktører og startups. Vælg et område på listen for at læse mere!

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel