Fuldtidsjob

I Academic Work tager vi hånd om din karriere, og vi har arbejdet med rekruttering og konsulentløsninger i næsten 25 år. Vi hjælper dig på vej som er enten nyligt færdiguddannet eller har nogle års erhvervserfaring i bagagen. Du kan enten arbejde fuldtid som konsulent gennem os, eller blive fastansat direkte hos en af vores samarbejdspartnere.

Ledige fuldtidstillinger

Fuldtidsjob som konsulent

Når du arbejder som konsulent betyder det, at du er ansat i Academic Work. Vi sørger for alt det administrative ved din ansættelse, og en af vores Consultant Managers bliver din nærmeste leder. Men du får også en kontaktperson eller leder i den virksomhed, hvor du arbejder. I mange tilfælde fører konsulentarbejdet til forlængelse eller fastansættelse direkte hos virksomheden.

Ledige fuldtidsstillinger som konsulent

Hvad betyder det at være konsulent?

Vi vil helt enkelt være en attraktiv arbejdsgiver, der kan hjælpe young professionals i begyndelsen af deres karriere. Vi tilbyder naturligvis lige vilkår for vores konsulenter og følger gældende overenskomster i den pågældende virksomhed. Vi vil have, at vores konsulenter trives hos os.

Læs mere om at være konsulent hos Academic Work.

Bliv rekrutteret til en virksomhed

Vi rekrutterer også direkte til virksomheder og hjælper derefter med hele eller dele af rekrutteringsprocessen. Det betyder, at det er vores Consultant Managers, der foretager interviews, tests og referencer. Herefter introduceres du for arbejdsgiveren, og hvis du tilbydes stillingen, finder lønforhandlinger og kontraktskrivning sted direkte hos virksomheden.

Ledige fuldtidsstillinger - direkte rekruttering

Vejen til dit drømmejob - vores bedste tips!

6 tips til at lande dit drømmejob
Del artikel