My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Fuldtidsjob

I Academic Work tager vi hånd om din karriere! Vi hjælper dig på vej som er enten nyligt færdiguddannet eller har nogle års erhvervserfaring i bagagen. Du kan enten arbejde fuldtid som konsulent gennem os, eller blive fastansat direkte hos en af vores samarbejdspartnere.

Se ledige fuldtidstillinger

Fuldtidsjob som konsulent

Når du arbejder som konsulent betyder det, at:

  • Du er ansat i Academic Work, men arbejder hos en anden virksomhed.
  • Vi sørger for alt det administrative ved din ansættelse, og en af vores Consultant Managers bliver din nærmeste leder. Men du får også en kontaktperson eller leder i den virksomhed, hvor du arbejder.
  • I mange tilfælde fører konsulentarbejdet til forlængelse eller fastansættelse direkte hos virksomheden.

Vi tilbyder naturligvis lige vilkår for vores konsulenter. Vi vil have, at vores konsulenter trives hos os. Læs mere om at være konsulent hos Academic Work.

Direkte rekruttering til en anden virksomhed

Vi rekrutterer også direkte til virksomheder og hjælper derefter med hele eller dele af rekrutteringsprocessen. Det betyder, at det er vores Consultant Managers, der foretager interviews, tests og referencer. Herefter introduceres du for arbejdsgiveren, og hvis du tilbydes stillingen, finder lønforhandlinger og kontraktskrivning sted direkte hos virksomheden.

Se ledige fuldstillinger (direkte rekruttering)

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger

Før du søger dit næste fuldtidsjob...