My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
AW Family

Vi er Akind

Academic Work er en international forretningsfamilie. Ligesom andre familier, så deler vi den samme historie og fælles fremtid. Vi sigter efter den samme vision, vi er drevet af de samme kerneværdier og vi hjælper hinanden frem. Ved at arbejde og omgive os med ambitiøse mennesker, er vi gået fra at være et lille start-up til en international familie. Vores succes er resultaterne af, at vi tiltrækker de rigtige medarbejdere, kandidater og konsulenter – fordi, det er mennesker, der får os til at vokse og vores mission er, at få mennesker til at vokse.

Læs mere om AKind

Starten på en rejse

I 1998 fik tre venner i Sverige en idé om at sammenbringe deres studiekammerater og virksomheder med behov for deltidsansatte. Det skød starten for Academic Work i gang. I dag består vi af et stort antal kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Rekruttering og vikarløsninger har altid været kerneforretningen i Academic Work. Vi har vi hjulpet mere end 160.000 studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job, mens vi samtidig tilfredsstiller vores kunders rekrutteringsbehov. Styrken og potentialet i denne målgruppe har altid været central for os. Det er derfor, at vi som virksomhed, definerer os selv som Home of the young professionals.

Vi ser altid fremad, ivrige efter innovation og udfordring af status quo. Ved at finde nye metoder til at tilbyde virksomheder talentfulde medarbejdere, begyndte vi at vokse til noget meget større end blot Academic Work. Vi blev til en familie – AKind.

Vi er 'One of Akind'

Vores koncern har forretning i seks lande med over 1000 medarbejdere. AW Group en samling af brands, der arbejder sammen om at tiltrække de rette ambitioner og potentiale - Academic Work, Brights, Crowd Collective og Winona.

På det danske marked har vi Academic Work, som tilbyder vikarløsninger og rekruttering af young professionals - studerende i akademikere med op til fem års erhvervserfaring. Derudover har vi Brights, der tilbyder en hurtig og fleksibel løsning på dine kompetencemangel inden for IT og Tech - det sker gennem vores Academy-programmer.

enter image description here

Academic Work

Vil du være en del af Academic Work?

Vi leder konstant efter flere fantastiske medarbejdere. Vores team består af ambitiøse mennesker, og vi tilbyder en arbejdsplads med et væld af karrieremuligheder!

Find mere information om os via vores karriereside, eller gå direkte til ledige interne stillinger.