Karrieremuligheder

I Academic Work tilbyder vi deltidsjob, fuldtidsjob, konsulentarbejde og tilbud om at starte en helt ny karriere inden for IT gennem vores søsterselskab AW Academy.

Ledige stillinger

Deltidsjob

Et deltidsjob ved siden af studiet åbner døren op for mange forskellige muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet. Er du interesseret i at skabe en attraktiv profil, allerede mens du studerer? Du har mulighed for at afprøve forskellige roller, opbygge dit netværk og få karriererådgivning.

Deltidsjob gennem Academic Work

Fuldtidsjob

Vi hjælper dig på vej som er enten nyligt færdiguddannet eller har nogle års erhvervserfaring i bagagen. Du kan enten arbejde fuldtid som konsulent gennem os, eller blive ansat direkte hos en af vores samarbejdspartnere. Skal vi være din karrierepartner?

Fuldtidsjob gennem Academic Work

Konsulentarbejde

At være konsulent via Academic Work betyder, at du er ansat gennem os, men arbejder hos en anden virksomhed. Om du arbejder på et projekt med en af vores kunder, på en eller flere forskellige midlertidige opgaver eller i en midlertidig stilling, vil vi som arbejdsgiver gøre, hvad vi kan for at sikre, at du udvikler dig og har et job, du har glæde af.

Konsulent gennem Academic Work

Start en ny karriere gennem AW Academy

Er du interesseret i et karriereskift inden for IT? Det er muligt gennem vores søsterselskab AW Academy, hvor vi træner dig i nye kompetencer på kun 12 uger! Vi giver alle, uanset baggrund, mulighed for at starte en ny karriere gennem vores Accelerated Learning Programs. Vil du vide mere?

Mere om AW Academy

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger
Del artikel