My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Karrieremuligheder

I Academic Work tilbyder vi deltidsjob, fuldtidsjob, konsulentarbejde og tilbud om at starte en helt ny karriere inden for IT gennem vores Academy-programmer.

Ledige stillinger

Deltidsjobs


Et deltidsjob ved siden af studiet åbner døren op for mange forskellige muligheder og kan hjælpe dig et skridt nærmere drømmejobbet. Er du interesseret i at skabe en attraktiv profil, allerede mens du studerer? Du har mulighed for at afprøve forskellige roller, opbygge dit netværk og få karriererådgivning.

Mere om et deltidsjob gennem Academic Work

Fuldtidsjobs


Vi hjælper dig på vej som er enten nyligt færdiguddannet eller har nogle års erhvervserfaring i bagagen. Du kan enten arbejde fuldtid som konsulent gennem os, eller blive ansat direkte hos en af vores samarbejdspartnere. Skal vi være din karrierepartner?

Mere om et fuldtidsjob gennem Academic Work

Konsulentarbejde


At være konsulent via Academic Work betyder, at du er ansat gennem os, men arbejder hos en anden virksomhed. Om du arbejder på et projekt med en af vores kunder, på en eller flere forskellige midlertidige opgaver eller i en midlertidig stilling, vil vi som arbejdsgiver gøre, hvad vi kan for at sikre, at du udvikler dig og har et job, du har glæde af.

Mere om at være konsulent gennem Academic Work

Start en ny karriere gennem Academic Work Academy

Er du interesseret i et karriereskift inden for IT? Det er muligt gennem Academic Work Academy, hvor vi træner dig i nye kompetencer på kun 12 uger! Vi giver alle, uanset baggrund, mulighed for at starte en ny karriere gennem vores Accelerated Learning Programs. Vil du vide mere?

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger