My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Ønsker du at skifte karriere?

Siden starten i 2015 har Academy udfordret synet på voksenuddannelse og traditionelle karriereveje gennem vores Accelereated Learning-programmer. I de skandinaviske lande og Tyskland tilbyder vi tidseffektiv og kvalitativ intensiv træning som svar på kompetencemanglen. Vi tror på, at læring er nøglen til udvikling og vækst, både for enkeltpersoner og organisationer.

Skift karriere på 12 uger

Drømmer du om et hurtigt karriereskift og starten på noget nyt?

Gør som 3000 mennesker allerede har gjort, og tag den hurtige vej til IT- og tech-branchen med Academic Work Academy.

Vi tilbyder tidseffektiv og kvalitativ intensive uddannelser, der fører til et garanteret job. Med Academy tilbyder vi et springbræt ind i en fremtidssikret karriere!

Hvorfor eksisterer vi?


Siden 2015 har vi støttet tusindvis af mennesker ind i nye karrierer, og vi har tilbudt tidseffektive og kvalitative uddannelser for at mindske kompetencegabet.

Med udgangspunkt i Accelerated Learning tilbyder vi hurtige karriereskift og gør det muligt for organisationer at vækste med kolleger med eftertragtede kompetencer.

Vi fremmer individuelle karrierer og imødekommer dermed efterspørgslen efter kvalificerede medarbejdere i en lang række brancher. Med Academy tilbyder vi de nødvendige kompetencer til fremtidens behov.

Hvordan fungerer det?

Siden starten har vi tilbudt Accelerated Learning-programmer til motiverede kandidater. Vores programmer er udviklet af vores læringspartner Brights og er baseret på Accelerated Learning. Uddannelserne foregår i højt tempo med en underviser, med vægt på praktiske øvelser, både i teams og individuelt, og forbereder deltageren til at begynde at arbejde i branchen lige efter endt uddannelse. Academy består af tre dele:

  • Et motivationsbaseret rekrutteringsforløb
  • 12 ugers intensiv uddannelse
  • Et garanteret job som konsulent, der arbejder i Academic Works netværk.

Rekrutteringsprocessen

Rekrutteringsprocessen til Academy-uddannelserne kan variere en smule i forhold til, hvilken uddannelse du søger. Men fokus er altid det samme: din evne til at lære hurtigt og din motivation og potentiale.

MicrosoftTeams-image_(20).png

1. Lav testen online

Start din ansøgning ved at udføre testen for at måle din logiske evne. Vi tester dette for at sikre, at du kan følge med i uddannelsesforløbet.

MicrosoftTeams-image_(24).png

2. Send din ansøgning og CV

Du vil høre om dit testresultat via e-mail inden for få dage. Hvis du har bestået, får du et link til ansøgningsportalen. Send venligst din ansøgning hurtigst muligt, da kurserne nogle gange kan være fyldt allerede inden ansøgningsfristen.

MicrosoftTeams-image_(25).png

3. Telefonscreening

Hvis din ansøgning overbeviser os, aftaler vi en telefonscreening med dig. Her vil du kunne fortælle mere om dig selv samt høre mere om den uddannelse, du søger på, og hvad den vil kræve af dig.

MicrosoftTeams-image_(26).png

4. Samtale

I vores samtaler fokuserer vi på dine personlige kompetencer: hvordan du har løst problemer i dine tidligere arbejdsroller, hvordan du interagerer med andre og hvor dine styrker ligger. Gør dig klar til at give eksempler og charmere os med din motivation, attitude og personlighed!

MicrosoftTeams-image_(27).png

5. Referencetjek

Vi ringer til to personer, du har arbejdet med før, for at få en ekstern mening og være sikker på, at du er det rette talent, vi har ledt efter.

MicrosoftTeams-image_(28).png

6. Samtale med kunden

Hvis du søger til et kursus, der er bygget i samarbejde med en eller flere kundevirksomheder, og du allerede ved, hvilken kundevirksomhed, du søger til, vil du have din afsluttende samtale hos kunden.

Efter Academy

Efter en stor læringsrejse har du grundlaget for at starte din nye karriere som konsulent inden for Academic Works netværk og fortsætte med at opbygge dine kompetencer. Du er forpligtet til konsulentopgaven med Academic Work i et år - det er på den måde, at vi har muligheden for at gøre uddannelsen gratis for dig. Du kan enten have din konsulentopgave klar før eller under uddannelsen, ellers vil du mødes med kunder og gennemføre en forlænget uddannelse, hvis opgaven endnu ikke er besluttet.

Historier fra tidligere deltagere

Rejsen startede via Academic Work Academy. Bliv inspireret af, hvordan vores modige, hårdtarbejdende og højt motiverede alumner ændrede karriere og startede deres nye karriererejser gennem vores programmer.