Vikarbureau - vi hjælper dig med midlertidigt personale

En vikar eller konsulent er et godt alternativ for dig, som har behov for personale i forbindelse med projektstillinger, ansættelsesstop, organisationsforandringer eller barsel. Vi hjælper dig med at finde disse medarbejdere, uanset om personen skal arbejde deltid eller fuldtid. Denne løsning er en mulighed for dig at lære en potentiel fremtidig medarbejder bedre at kende før en potentiel fastansættelse.

Kontakt os

Hvorfor bruge et vikarbureau som løsning til dit behov?

Hvis behovet for medarbejdere varierer eller du har brug for arbejdskraft i kortere perioder, er vikarløsninger den rigtige løsning for dig. Vores rekrutteringskonsulenter kører hele rekrutteringsprocessen, og du vælger helt selv, hvilken konsulent eller konsulenter, der passer til opgaven.

Som vikarbureau bærer Academic Work ansvaret for vikaren, eller som vi kalder dem: konsulenten. Konsulentens nærmeste leder er Academic Works Consultant Manager, der fungerer som bindeled mellem virksomheden og konsulenten og tager sig af al administration og andre forhold, der har med ansættelsen at gøre. Som kunde får du selvfølgelig løbende information under rekrutteringsprocessen.

Er en direkte rekruttering en bedre løsning til dine kompetencebehov? Læs mere om, hvad vi kan tilbyde!

Hvordan vælge Academic Work som vikarbureau?

Personaleansvar og udvikling

At gøre brug af vores vikarløsninger betyder, at konsulenten er ansat hos os, og vi tager det fulde arbejdsgiveransvar. En rekrutteringskonsulent hos Academic Work vil være medarbejderens nærmeste leder. Med andre ord får du hjælp til dele som personaleansvar, lønningsadministration, udvikling og opfølgning. Hos Academic Work tager vi konsulentens trivsel meget alvorligt, og al ansættelse er naturligvis reguleret af en kollektiv overenskomst.

Omkostningseffektivitet og fleksibilitet

Omkostningseffektivitet er en af de mange fordele ved vikarløsninger. Du betaler kun for den tid, du ansætter konsulenten og faktureres månedligt for de timer, konsulenten har arbejdet. Der er således ingen omkostninger forbundet med for eksempel ferie eller sygefravær. Det er også den mest fleksible ressourceløsning, fordi vikarløsninger finder sted efter behov. Med andre ord er det en god mulighed for dig, der ønsker at holde de faktiske omkostninger nede.

Tidsbesparende og træfsikkerhed

Rekruttering af personale kan være en tidskrævende proces. Du skal oprette en kravprofil, skrive en jobannonce, gennemføre interviews og selvfølgelig tage de samme antal beslutninger undervejs. Vi hjælper dig, så du har tid til at fokusere på din kerneforretning. Det er ikke let at finde den rigtige medarbejder, især ikke på dagens arbejdsmarked, hvor konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er højere end nogensinde. Vi har **over 20 års erfaring** som vikarbureau og hjælper dig med at identificere fremtidige talenter og minimere fejlrekrutteringer gennem vores strukturerede og kompetencebaserede rekrutteringsproces.

Du kan rekruttere din konsulent under eller efter vikarperioden

Kompetenceforsyning skal være tilgængelig og fleksibel. Når du vælger vores vikarløsninger, er der altid mulighed for at rekruttere konsulenten under eller efter konsulentarbejdet. Vi kalder dette temp to perm. Det er en måde for dig at sikre, at du finder den rigtige person til jobbet - hvilket giver dig maksimal sikkerhed og minimal risiko.

Læs mere

Skræddersyet kompetenceudvikling via AW Academy

Har du svært ved at finde personale med de rigtige kompetencer? Vi hjælper dig med at udvikle de kompetencer, du har brug for til at imødekomme morgendagens behov! Gennem vores søsterselskab AW Academy tilbyder vi intensiv uddannelse baseret på uddannelsesformen Accelerated Learning. På denne måde sikrer vi, at du har medarbejdere i områder, hvor der er kompetencegab.

Læs mere om AW Academy

Vi er et vikarbureau med forskellige ekspertiseområder

Vi hjælper dig med at finde de rigtige kompetencer inden for alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og marketing. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører samt mindre niche-aktører og startups. Vælg et område fra listen for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Udfyld kontaktformularen - så kontakter vi dig inden for en dag

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Du kan også ringe til os på 53 57 40 71.

Del artikel