My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Vikarbureau

Vikarbureau, der hjælper med at finde midlertidigt personale

Academic Work er et vikarbureau med speciale i young professionals - studerende i akademikere i starten af karrieren. En vikar - eller konsulent som vi kalder dem - er et godt alternativ for dig, som har behov for personale i forbindelse med projektstillinger, ansættelsesstop, organisationsforandringer eller barsel. Vi hjælper dig med at finde disse medarbejdere, uanset om personen skal arbejde deltid eller fuldtid. Denne løsning er en mulighed for dig at lære en potentiel fremtidig medarbejder bedre at kende før en potentiel fastansættelse.

Kontakt os

Hvorfor bruge et vikarbureau?

  • Hvis behovet for medarbejdere varierer eller du har brug for arbejdskraft i kortere perioder, er vikarløsninger den rigtige løsning for dig.

  • Vores rekrutteringskonsulenter kører hele rekrutteringsprocessen, og du vælger helt selv, hvilken konsulent eller konsulenter, der passer til opgaven.

  • Som vikarbureau bærer Academic Work ansvaret for konsulenten. Konsulentens nærmeste leder er Academic Works Consultant Manager, der fungerer som bindeled mellem virksomheden og konsulenten og tager sig af al administration og andre forhold, der har med ansættelsen at gøre. Som kunde får du selvfølgelig løbende information under rekrutteringsprocessen.

Hvordan vælge Academic Work som vikarbureau?

Personaleansvar og udvikling

At gøre brug af vores vikarløsninger betyder, at konsulenten er ansat hos os, og vi tager det fulde arbejdsgiveransvar. En rekrutteringskonsulent hos Academic Work vil være medarbejderens nærmeste leder. Med andre ord får du hjælp til dele som personaleansvar, lønningsadministration, udvikling og opfølgning. Hos Academic Work tager vi konsulentens trivsel meget alvorligt, og al ansættelse er naturligvis reguleret af en kollektiv overenskomst.

Omkostningseffektivitet og fleksibilitet

Omkostningseffektivitet er en af de mange fordele ved vikarløsninger. Du betaler kun for den tid, du ansætter konsulenten og faktureres månedligt for de timer, konsulenten har arbejdet. Der er således ingen omkostninger forbundet med for eksempel ferie eller sygefravær. Det er også den mest fleksible ressourceløsning, fordi vikarløsninger finder sted efter behov. Med andre ord er det en god mulighed for dig, der ønsker at holde de faktiske omkostninger nede.

Tidsbesparende og træfsikkerhed

Rekruttering af personale kan være en tidskrævende proces. Du skal oprette en kravprofil, skrive en jobannonce, gennemføre interviews og selvfølgelig tage de samme antal beslutninger undervejs. Vi hjælper dig, så du har tid til at fokusere på din kerneforretning. Det er ikke let at finde den rigtige medarbejder, især ikke på dagens arbejdsmarked, hvor konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er højere end nogensinde. Vi har over 20 års erfaring som vikarbureau og hjælper dig med at identificere fremtidige talenter og minimere fejlrekrutteringer gennem vores strukturerede og kompetencebaserede rekrutteringsproces.

Vi skræddersyer en løsning til din virksomheds behov

Vi ønsker, at du skal blive tilfreds med processen og resultatet. Sammen med dig skræddersyer vi derfor den løsning, du har for dit behov. Noget som er fælles for samtlige stillinger er, at vi har en grundig rekrutteringsproces. Gennem lang erfaring inden for mange brancher ved vi, hvad som kræves, for at du som kunde får den rette kandidat til dit behov.

Fordele ved deltidsansatte: Behovet for nye medarbejdere varierer, og deltidsansatte kan hjælpe virksomheden med at dække midlertidige arbejdsstop, sygefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måde at styrke den faste arbejdsstyrke på, når du har et langsigtet behov. Læs mere om, hvorfor du bør ansætte flere young professionals på deltid.

Vi er et vikarbureau med erfaring inden for forskellige brancher

Vi er specialister i at finde de rigtige kandidater inden for alt fra økonomi og kontor/administration til kundeservice og kommunikation/marketing. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører samt mindre niche-aktører og startups. Vælg et område fra listen for at læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Vælg områdeexpand_more

Vil du bruge os som vikarbureau? Udfyld kontaktformularen nedenfor

Lad os finde dit næste talent! Efterlad dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde de rette kandidater!

Du kan også ringe til os på 89 87 53 00.