Om Academic Work

Om Academic Work

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau. Vores målgruppe er young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Academic Work startede med, at tre studerende fik en forretningsidé - nu er vi en international virksomhed, hvor young professionals starter deres karriere hver dag. Siden starten i 1998 har vi hjulpet mere end 170.000 mennesker i job og samtidig forsynet vores kunder med lige så mange nye kolleger.

Academic Work blev grundlagt i 1998 af tre studerende i Stockholm. Én af de studerende var Johan Skarborg, vores nuværende CEO, der så erhvervslivets behov for personale som en glimrende mulighed for at ansætte studerende på deltid.

I dag er Academic Work vokset fra et lille start-up til en international forretningsfamilie med base i seks forskellige lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Vores koncern, Akind, er en familie af fire forskellige brands, der sammen sikrer, at mennesker og virksomheder opnår succes! Et af vores brands, Brights tilbyder intensive uddannelser inden for forrretningsområder, hvor der er kompetencemangel - det sker gennem vores Academy-programmer.

Vores internationalisering begyndte i Norge i 2007, og i begyndelsen af 2008 åbnede vi også kontorer i København, München og Helsinki.

Academic Work har i dag over 25 kontorer, og vi findes foruden Danmark i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz. I 2010 styrkede vi vores position i Tyskland ved at åbne et kontor i Hamborg, og samtidig åbnede vi to nye kontorer i Norge.

Vil du blive en del af Academic Work?

Læs mere om vores afdelinger, og kultur og meget mere nedenfor.

Find os på sociale medier