My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Om Academic Work

Om Academic Work

Academic Work er et internationalt rekrutterings- og vikarbureau. Det hele startede med, at tre studerende fik en forretningsidé i 1998. Nu er vi en international virksomhed, hvor vi hver dag hjælper kandidater med deres næste skridt i karrieren. Siden starten har vi hjulpet mere end 170.000 mennesker i nyt job og samtidig forsynet vores kunder med lige så mange nye kolleger.

Kom i kontakt med os her

Vores koncern

Academic Work har i dag base i seks forskellige lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Vores koncern, Akind, er en familie af fire forskellige brands (Academic Work, Brights, Crowd Collective og Winona), der sammen sikrer, at mennesker og virksomheder opnår succes!

Foruden Academic Work har vi på det danske marked vores søsterselskab Brights - en læringspartner, der tilbyder intensive uddannelser inden for IT og tech - det sker gennem vores Academy-programmer.

Vores services

Academic Works kerneforretning er rekruttering og vikarløsninger. Vi er eksperter i young professionals – personer i starten af karrieren med op til fem års erfaring. Med vores ekspertise, store netværk og erfaring inden for flere brancher hjælper vi dig med at tiltrække og rekruttere denne strategisk vigtige målgruppe.

Vi hjælper også med kompetenceudvikling af medarbejdere - både re- og upskilling - for at fremtidssikre din virksomhed. Når du gør brug af vores services, skræddersyer vi vores tilbud til dine specifikke behov.

Karrieremuligheder

Er du jobsøgende og interesseret i at tage det næste skridt i din karriere? Vi vil gerne være din karrierepartner!

I Academic Work tilbyder vi deltidsjob, fuldtidsjob, konsulentarbejde samt muligheden for at starte en helt ny karriere inden for IT gennem vores Academy-programmer.

Vi kan hjælpe med at finde dit næste job inden for et væld af forretningsmuligheder - om det er IT, tech, finans, kundeservice eller marketing. Og hvis du vil gøre din jobsøgning endnu lettere, kan du oprette en jobagent - så får du besked direkte, når en spændende jobmulighed dukker op!

Vil du blive en del af Academic Work?

Læs mere om vores afdelinger, og kultur og meget mere nedenfor.

Find os på sociale medier