Kort om os

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau. Vores målgruppe er young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Academic Work startede med, at tre studerende fik en forretningsidé. Nu er vi en international virksomhed, hvor young professionals starter deres karriere hver dag.

Academic Work blev grundlagt i 1998 af tre studerende i et fyrrym på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Én af de studerende var Johan Skarborg, vores nuværende koncernchef,, der så erhvervslivets behov for personale som en glimrende mulighed for at ansætte studerende på deltid.

I dag er Academic Work vokset fra et lille start-up til en international forretningsfamilie med base i seks forskellige lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Siden 1998 har vi hjulpet mere end 145.000 mennesker i job og samtidig forsynet vores kunder med lige så mange nye kolleger.

Vores internationalisering begyndte i Norge i 2007, og i begyndelsen af 2008 åbnede vi også kontorer i København, München og Helsinki.

Academic Work har i dag over 20 kontorer, og vi findes foruden Danmark i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz. I 2010 styrkede vi vores position i Tyskland ved at åbne et kontor i Hamborg, og samtidig åbnede vi to nye kontorer i Norge.

Academic Work internationalt

Siden starten i 1998 er Academic Work-familien vokset, og i dag består koncernen, AW Group, af flere søsterselskaber. Et af vores søsterselskaber AW Academy, der tilbyder Accelerated Learning Programs inden for forrretningsområder, hvor der er kompetencemangel.

Læs mere om AW Group

Vil du blive en del af Academic Work?

Ledige interne stillinger
Del artikel