My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Jobsøgning

Opret en jobagent - og lad jobbet finde dig

En jobagent gør jobsøgningen langt nemmere for dig. I stedet for selv at bruge tid på at søge efter dit næste job, kan vores smarte søgemaskine gøre arbejdet for dig! Men hvad er fordelene ved at have en jobagent gennem Academic Work? Find ud af, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Jobagent

Hvad er en jobagent?

Ved hjælp af vores søgemaskine giver vi dig besked, så snart en interessant jobmulighed dukker op – alt efter dine personlige præferencer. Når vi har matchet dine præferencer og en jobannonce modtager du en e-mail fra os, når et relevant job bliver offentliggjort på vores hjemmeside. Dermed kan du blive en af de første ansøgere - smart og let!

Sådan søger du job

Når du søger blandt vores ledige stillinger, kan du begrænse resultaterne efter industri, ansættelsestype og påkrævet sprog. Derudover kan du vælge, om du kun ser stillinger, hvor vi rekrutterer direkte til arbejdsgiveren, eller job udført som konsulent gennem Academic Work.

Opret en jobagent
Du kan oprette en jobagent direkte fra de filtreringsmuligheder, du har indstillet, så du altid vil modtage en e-mail med relevante jobmuligheder. På den måde kan du være sikker på, at du bliver blandt de første til at modtage information om en ledig stilling, så du får et forspring med at søge. Det er ikke nødvendigt at oprette en profil for at oprette en jobagent.

Det er nemt at oprette en jobagent:

  • Vælg dine kriterier
  • Tryk på 'Søg'
  • Klik på knappen 'Opret jobagent' øverst på siden
  • Tjek om filtrene er korrekt og indtast din e-mail
  • Tryk på 'Opret jobagent'
  • Du vil modtage en bekræftelsesanmodning fra os i en e-mail - accepter den, og du vil begynde at modtage beskeder om eventuelle matchende stillinger!

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Vil du have tips til din jobsøgning?