Jobsøgning

Opret en jobagent - og lad jobbet finde dig

En jobagent gør jobsøgningen langt nemmere for dig. I stedet for selv at bruge tid på at søge efter dit næste job, kan vores smarte søgemaskine gøre arbejdet for dig! Men hvad er fordelene ved at have en jobagent gennem Academic Work? Find ud af, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Jobagent

Hvad er en jobagent?

Ved hjælp af vores søgemaskine giver vi dig besked, så snart en interessant jobmulighed dukker op – alt efter dine personlige præferencer. Når vi har matchet dine præferencer og en jobannonce modtager du en e-mail fra os, der underretter dig direkte, når jobannoncen er offentliggjort på vores hjemmeside. Dermed kan du blive en af de første ansøgere - smart og let!

Sådan kommer du i gang

Det er hurtigt og nemt at oprette en jobagent. Start med at logge ind på din konto eller oprette en ny profil, hvis du ikke har en. Du kan oprette jobagenter på forskellige måder - begge lige nemme:

  1. Gå til vores ledige stillinger og filtrér efter, hvilken slags job du er interesseret i. Sørg for at inkludere ting som jobkategorier og region.
  2. Gå din til profil og klik på "Jobagent" i højre side. Her opretter, redigerer og sletter du dine jobagenter, som du vil.

Voilá! Du er færdig. Du kan du glemme de kedelige og tidskrævende aspekter ved at få et nyt job og fokusere på den sjovere del - CV'et og jobansøgningen.

Held og lykke!

Mere læsning om emnet

Bliv en del af os

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.