Young Professional Attraction Index

Hvert år gennemfører Academic Work en undersøgelse, som vi kalder Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi kortlægger, hvad der tiltaler og tiltrækker young professionals, når de skal vælge arbejdsgiver. På denne side har vi samlet alle rapporter, information om undersøgelsen, og hvordan YPAI kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive bedre til at tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke.

YPAI 2021 - Teaser

Det sidste år har været præget af store ændringer i arbejdslivet, og hjemmearbejde er blevet en naturlig del af vores hverdag. Som en del af Young Professional Attraction Index 2021 besluttede vi at spørge young professionals, hvad deres præferencer er, når de arbejder på hjemmekontoret. Lær mere om, hvordan du bliver en bedre leder på distance.

Få indsigterne her

Download rapporterne fra 2020

Resultaterne fra YPAI 2020 er opdelt i fire rapporter med forskellige fokusområder. Download dem alle, eller den du finder mest interessant, og lad resultaterne guide dig og din organisationi at blive en mere attraktiv arbejdsgiver.

1. De mest attraktive arbejdsgivere: De 25 mest attraktive arbejdsgivere i Danmark ifølge young professionals.
2. Det vigtigste ved valg af arbejdsgiver: De 10 vigtigste parametre for young professionals i valget af arbejdsgiver.
3. Sådan bliver du en attraktiv arbejdsgiver: Analyse af resultaterne, tendenser og indsigter i, hvordan du bliver en attraktiv arbejdsgiver.
4. YPAI International: Sammenligner resultater fra 6 forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Schweiz og Tyskland.
5. NY! Godt lederskab - nøglen til succes' - Denne lederskabsrapport er en essentiel guide til tiltrækning af fremtidens talenter og indeholder vigtige indsigter, tendenser og tips & tricks.

YPAI 2020 casestudier

Undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) er blevet et uundværligt værktøj for virksomheder og organisationer, der ønsker at lære mere om fremtidens arbejdsstyrke – young professionals. Vi har taget et dybdegående kig på fem organisationer for at spørge, hvad de gjorde for at skille sig ud fra mængden i 2020, og høre, hvad de kan fortælle os om at skabe et stærkt employer brand, der appellerer til denne efterspurgte gruppe i arbejdsmarkedet. Gennemse casestudierne, og lær hvordan du kan opbygge et bedre employer brand med YPAI her.

Læs mere fra følgende virksomheder:

  • Nordea
  • DNV
  • AFRY
  • Northvolt
  • Konecranes
Find casestudierne her

Digital præsentation af YPAI 2020

Gik du glip af præsentationen af resultaterne fra YPAI 2020? Frygt ej. I vores indspillede præsentation kan du til hver en tid se resultaterne og lade vores YPAI-eksperter guide dig gennem de vigtigste indsigter - de mest attraktive arbejdsgivere, de vigtigste parametre ved valg af arbejdsgiver og konkrete tips til, hvordan du bliver en mere attraktiv arbejdsgiver.

Se præsentationen

Om undersøgelsen

Young Professional Attraction Index udføres i samarbejde med Kantar Gallup og måler arbejdsgivernes attraktivitet blandt målgruppen young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Undersøgelsen er unik i forhold til lignende undersøgelser, da målgruppen i en forundersøgelse selv definerer svaralternativerne til undersøgelsen.

Læs mere om undersøgelsen

Skræddersyet præsentation for din virksomhed

Ønsker du en skræddersyet præsentation af YPAI 2020 for ledere og medarbejdere i din virksomhed? Vores YPAI-eksperter præsenterer gerne YPAI-resultaterne tilpasset din virksomheds specifikke behov, giver dig værdifulde tips og fortæller dig mere om morgendagens arbejdsstyrke - young professionals.

Hvad I får i en skræddersyet præsentation:

  • En præsentation og analyse af resultatet
  • Resultater inden for specifikke arbejdsområder - for eksempel IT, teknik eller økonomi
  • Praktiske tips og diskussioner om målgruppen og hvordan I bliver en mere attraktiv arbejdsgiver

Er I med på top 25-listen? Tillykke! Vi kan præsentere dine resultater, og du får muligheden for at sammenligne dig selv med tre andre arbejdsgivere på listen.

Læs mere og tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk, ring på 53 57 40 71 eller udfyld kontaktformularen her.

Del artikel