My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Young Professional Attraction Index (YPAI)

YPAI 2023 – Sådan bliver du en attraktiv arbejdsgiver

Young professionals er en uundværlig ressource for arbejdsgivere, men forskellige perspektiver på karrierer og måder at arbejde på kan skabe en afstand mellem dem. Gennem vores YPAI-undersøgelse bringer vi disse grupper sammen. Med vores viden om young professionals’ forhåbninger hjælper vi arbejdsgivere med at tiltrække, udvikle og fastholde morgendagens arbejdsstyrke, samtidig med at vi hjælper nye talenter videre i karrieren.

Download YPAI-guiden her

Book en skræddersyet præsentation

Ønsker du en skræddersyet præsentation af YPAI 2023 skræddersyet til din organisations specifikke behov og præferencer? Lad vores YPAI-ekspert lede dig gennem resultaterne og afdække måder, hvorpå du kan forbedre din organisations tiltrækningskraft over for morgendagens arbejdsstyrke.

Dette får du i en skræddersyet præsentation:

– Indsigt i talentmarkedets aktuelle tilstand.
– De ti vigtigste parametre, som arbejdsgivere skal prioritere for at kunne tiltrække young professionals, og hvad disse parametre betyder for din organisation.
– En bedre forståelse af de målgrupper, der er vigtigst for dig, såsom IT, tech eller økonomi.)
– Et dybt dyk ned i de parametre, hvor dine daglige handlinger og lederskab kan have størst indflydelse.
– Konkrete tips til at fastholde dine medarbejdere.

enter image description here

NY: Download YPAI International

Vil du få større forståelse for, hvad young professionals søger i en arbejdsgiver på tværs af Europa? Download vores guide YPAI International - en omfattende samling af indsigter fra respondenter i syv lande - Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Finland og Holland.

De mest attraktive arbejdsgivere

Hvilke arbejdsgivere har young professionals mest lyst til at arbejde for? For at give dig indsigt i, hvad morgendagens talenter søger, har vi samlet en liste over de 25 mest attraktive arbejdsgivere ifølge dem. Toplisten er baseret på omdømme, succes og hvor meget young professionals ønsker at arbejde for disse arbejdsgivere.

Kom din virksomhed på toplisten? Tillykke! Kontakt din eksisterende kontaktperson hos Academic Work eller send en e-mail til info@academicwork.dk for at få adgang til virksomhedsspecifikt kommunikationsmateriale til deling på Facebook og LinkedIn. Glem ikke at bruge hashtagget #ypai2023!

OM YPAI

Hvert år gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi spørger young professionals – studerende og kandidater i starten af deres karriere – om deres foretrukne arbejdsgivere, og hvad der gør en arbejdsgiver attraktiv for dem. Målet er at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå, hvordan man tiltrækker og udvikler morgendagens arbejdsstyrke.

Undersøgelsen bliver gennemført for sjette år på tværs af alle de markeder, hvor vi opererer, og har indsamlet data fra mere end 1000 respondenter. Undersøgelsen giver værdifuld indsigt i, hvad der er vigtigt for young professionals i Danmark, når de skal vælge en arbejdsgiver, og de parametre, der påvirker deres beslutninger.

Download YPAI-guiden 2023

Vores YPAI-guide afslører svarene fra tusindvis af young professionals. Download den i dag, og lad vores YPAI-ekspert guide dig gennem de mest værdifulde indsigter.

YPAI-guiden giver dig:
– Praktiske tops til, hvordan du tiltrækker, udvikler og fastholder young professionals.
– Tips til, hvad du ikke skal gøre for at tiltrække og fastholde morgendagens talenter.
– En dybere forståelse af, hvad young professionals søger hos en arbejdsgiver.
– Indsigter i, hvordan du skaber et employer brand, der appellerer til young professionals.

Alle rapporter og events (2018-2022)

Siden 2018 har vi årligt gennemført Young Professional Attraction Index og tilbudt vores indsigter gratis til alle. Du kan nemt downloade årets guide samt tidligere års rapporter og digitale events her.

Download tidligere rapporterexpand_more
Download tidligere events expand_more