Kontakt os

Er du jobsøgende og har et spørgsmål om et job eller en bestemt ansøgningsproces? Eller er du arbejdsgiver og vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med vikarløsninger og rekruttering? Nedenfor finder du vores kontaktoplysninger. Kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Telefon:

Vi kan kontaktes via telefon på: +45 53 57 40 71 Vores åbningstider er: Mandag - fredag, kl. 8-16.E-mail:

Send dine spørgsmål ti: info@academicwork.dk

Har du en aftale med os?


Vores kontor i København:

Købmagergade 19, 3. sal

1150 København K

Søger du et job eller har du et spørgsmål?

Hvis du er ansøger eller jobsøgende og gerne vil se status for din ansættelsesproces, kan du når som helst logge ind på din profil og følge status på din ansøgning. Har du specifikke spørgsmål om rekrutteringsprocessen? Kontakt rekrutteringsteamet ved hjælp af kontaktoplysningerne nederst i det aktuelle jobopslag.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os ved hjælp af de angivne kontaktoplysninger.

Er du arbejdsgiver og mangler personale?

Mangler du nye medarbejdere eller ønsker du at vide mere om vores services? Så kontakt os via denne kontaktside.

Om Academic Work

Vi er et rekrutterings- og vikarbureau specialiseret i young professionals - studerende og akademikere i starten af deres karriere.

Academic Work blev grundlagt i 1998, og i dag er vi en international virksomhed i seks europæiske lande. Siden starten har vi hjulpet over 150.000 mennesker med at finde et job, og hjulpet vores kunder med lige så mange nye kolleger.

Følg os på sociale medier

LinkedIn Facebook Instagram

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel