Jobsøgende? Sådan søger du job

Jobsøgningen starter ofte blandt vores ledige stillinger, hvor du nemt kan filtrere din søgning for at finde en stilling, der matcher dig. Når du vil ansøge om en eller flere stillinger, gør du det let ved at uploade dit CV eller ved at oprette et CV hos os. Vi guider dig trin for trin - fra du finder en stilling til du søger den.

Ledige stillinger

Filtrér din jobsøgning

Du kan nemt filtrere din søgning blandt vores ledige stillinger efter hvilken region eller by du vil arbejde i, i hvilken jobkategori/kategorier, om du søger en fuldtids- eller deltidsstilling samt om du er interesseret i konsulentopgaver eller ønsker at blive rekrutteret. Du kan også vælge at bruge fritekstfeltet til at filtrere eller specificere din søgning yderligere. Her kan du for eksempel søge efter jobtitler, sprog eller andre specifikke færdigheder, for eksempel ”udvikler”, ”java” osv. Glem ikke at sætte notifikationer til på din profil, så du kan få et overblik over, når der vises job, der passer til dig.

Sådan søger du en stilling

1. Opret en profil med CV

Når du har fundet en eller flere interessante stillinger, er det tid til at indsende din ansøgning. For at gøre dette skal du klikke på ”Ansøg her”.

Hvis du ikke har en profil hos os, bliver du bedt om at oprette en. I din profil kan du uploade et udfylde CV eller udfylde oplysningerne direkte i profilen. Når du har oprettet en profil bliver du søgbar for vores rekrutteringskonsulenter, hvilket betyder, at vi kan kontakte dig med jobtilbud ud over de stillinger, du leder efter.

Hvis du allerede har en profil hos os, vil du – når du klikker på ”Ansøg her” – vælge mellem 1) ansøgning med din profil eller 2) uploade et CV.

2. Vedhæft jobansøgning

Supplér dit CV med en jobansøgning og eventuelle anbefalinger, der kan være af interesse for den stilling, du ansøger om.

3. Indsend ansøgningen

Vi anbefalinger altid at ansøge om stillingen så hurtigt som muligt, fordi vi gennemgår ansøgningerne løbende i den rækkefølge, de modtages. Så er det bare at krydse fingre, for at du bliver kaldt til en jobsamtale.

Hvad sker der efter?

Vi gennemgår ansøgninger løbende, hvilket betyder, at vi kontakter de kandidater, der bedst matcher kravprofilen i den rækkefølge, som ansøgningerne modtages. Det varierer, hvor lang tid processen tager, men vores mål er, at du modtager feedback på din ansøgning inden for to-tre uger. I din profil kan du altid se og følge din ansøgning. Mens du venter på feedback, håber vi, at du undersøger flere karrieremuligheder.

Held og lykke med jobsøgningen!

Følg din ansøgning
Del artikel