Rekruttering og vikarløsninger inden for økonomi og regnskab

Efterspørgsel efter dygtige medarbejdere inden for økonomi stiger, og økonomer er efterspurgt i næsten alle virksomheder. Academic Work har over 20 års erfaring i branchen, og vi hjælper dig med at finde den rigtige person til det rigtige job - fleksibelt og skræddersyet efter jeres behov.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work inden for økonomi og regnskab

Der er flere grunde til at vælge Academic Work som partner inden for økonomi. Vi har erfaring som vikarbureau og rekrutteringsbureau til både fuldtids- og deltidsstillinger. Med andre ord hjælper vi dig med at opbygge de økonomiske kompetencer, du har brug for - uanset om behovet er kort- eller langsigtet.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg, da du altid har en dedikeret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, du behøver.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner inden for økonomi og regnskab?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med rekruttering og vikarløsninger i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle økonomi-stillinger vi hjælper med at finde personale til:

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed. Her er nogle eksempler på stillinger inden for økonomi, som vi har hjulpet vores kunder med:

  • Økonomimedarbejder
  • Kreditorbogholder
  • Regnskabschef
  • Finansanalytiker
  • Lønspecialist
  • Financial Controller

...og endnu mere endnu. Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov - og lad vores eksperter hjælpe dig!

Vi er eksperter i rekrutteringer inden for økonomi

Vi har lang erfaring med at rekruttere til både fuldtids- og deltidsstillinger: Ofte kan rekruttering af dygtige økonomistuderende til deltidsstillinger i løbet af deres studietid være en effektiv metode til at sikre sig dem som fuldtidsansatte på længere sigt.

Som din rekrutteringspartner tiltrækker vi young professionals og interviewer de bedste kandidater baseret på dine specifikke behov. Det betyder, at du har mere tid til at afsætte til virksomhedens kerneforretning. Vores rekrutteringskonsulenter følger en kvalitetssikret rekrutteringsproces og arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat.

Hvis dit behov for nyt personale er langsigtet, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Find de rigtige økonomi-studerende på deltid

Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og komme tidligt i kontakt med fremtidens talenter? Vi arbejder aktivt for at være synlige og opretholde vores relation til nyuddannede studerende og akademikere - young professionals.

Hvis du pludselig mangler nogen, der skal håndtere regnskab, lønning eller udgifter, hjælper vi i Academic Work din virksomhed med at finde en effektiv løsning efter dine behov. Vores vikarløsninger benyttes ofte i situationer, hvor der er opstået et uventet behov for en ny medarbejder eller en vikar. Vores løsninger benyttes også som en sikker metode til at ansætte nye medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at finde din næste økonomi-medarbejder på deltid, kan du læse mere om os som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering inden for økonomi?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 53 57 40 71, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel