My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Skal vi finde din næste medarbejder inden for økonomi og regnskab?

Efterspørgsel efter dygtige medarbejdere inden for økonomi stiger, og økonomer er efterspurgt i næsten alle virksomheder. Academic Work har lang erfaring i branchen, og vi hjælper dig med at finde den rigtige person til det rigtige job - fleksibelt og skræddersyet efter jeres behov.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg, da du altid har en dedikeret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi de faglige kvalifikationer og personlige kompetencer for den stilling, du har behov for.

Kontakt os

Hvordan sikrer Academic Work effektiv rekruttering inden for økonomi og regnskab?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Troværdighed: Vi har lang erfaring med at rekruttere medarbejdere og har bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Eksempler på økonomistillinger vi kan hjælpe med at finde:

Vores rekrutteringseksperter vil hjælpe dig med at udarbejde en profil, så vi kan finde lige netop det talent, der passer til din virksomhed.

Her er nogle eksempler på stillinger inden for økonomi, som vi har hjulpet vores kunder med:

  • Økonomimedarbejder
  • Kreditorbogholder
  • Regnskabschef
  • Finansanalytiker
  • Lønspecialist
  • Financial Controller

...og endnu mere endnu. Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov - og lad vores eksperter hjælpe dig!

Professionel rekruttering inden for økonomi

Ofte kan rekruttering af dygtige økonomimedarbejdere til deltidsstillinger i løbet af deres studietid være en effektiv metode til at sikre sig dem som fuldtidsansatte på længere sigt.

Som din rekrutteringspartner tiltrækker vi young professionals - studerende og nyuddannede akademikere (op til fem års erfaring) - og interviewer de mest kvalificerede kandidater baseret på dine specifikke behov. Det betyder, at du har mere tid til at afsætte til virksomhedens kerneforretning. Vores rekrutteringskonsulenter følger en kvalitetssikret rekrutteringsproces og arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at finde de mest relevante kandidater.

Hvis dit behov for nyt personale er langsigtet, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Find de rigtige økonomimedarbejdere på deltid

Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og komme tidligt i kontakt med fremtidens talenter? Vi arbejder aktivt for at være synlige og opretholde vores relation til nyuddannede studerende og akademikere.

Hvis du pludselig mangler nogen, der skal håndtere regnskab, lønning eller udgifter, hjælper vi i Academic Work vores kunder med at finde kvalificerede kandidater og til sidst det helt rette match. Vores vikarløsninger bliver ofte benyttet i situationer, hvor der er opstået et uventet behov for en ny medarbejder eller en vikar. Vores løsninger benyttes også som en sikker metode til at ansætte nye medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at finde din næste økonomi-medarbejder på deltid, kan du læse mere om os som vikarbureau.

Er du usikker om på om en midlertidig løsning eller en direkte rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med at finde dine næste medarbejdere inden for økonomi?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.