Vikarløsninger

At ansætte en vikar eller konsulent er et godt alternativ for dig, som har behov for personale i forbindelse med projektstillinger, ansættelsesstop, organisationsforandringer eller barsel. Vi hjælper dig med at finde disse medarbejdere, uanset om personen skal arbejde deltid eller fuldtid. Denne løsning er en mulighed for dig at lære en potentiel fremtidig medarbejder bedre at kende før en potentiel fastansættelse.

Kontakt os

Hvornår passer vikarløsninger som løsning til dit behov?

Hvis behovet for medarbejdere varierer eller du har brug for arbejdskraft i kortere perioder, er vikarløsninger den rigtige løsning for dig. Vores rekrutteringskonsulenter kører hele rekrutteringsprocessen, og du vælger helt selv, hvilken konsulent eller konsulenter, der passer til opgaven.

Når du lejer personale gennem os, vil vi være arbejdsgiver, og medarbejderen ansættes i Academic Work. Vi håndterer al administration og andre forhold, som har med selve ansættelsen at gøre. Som kunde får du selvfølgelig løbende information under rekrutteringsprocessen.

Er rekruttering en bedre løsning til dine kompetencebehov? Læs mere om vores rekrutteringsløsninger her!

Hvordan fungerer det?

Personaleansvar og udvikling

Vikarløsninger betyder, at konsulenten er ansat hos os, der tager det fulde arbejdsgiveransvar. En konsulentskonsulent hos Academic Work vil være medarbejderens nærmeste leder. Med andre ord får du hjælp til dele som personaleansvar, lønningsadministration, udvikling og opfølgning. Hos Academic Work tager vi konsulentens trivsel meget alvorligt, og al ansættelse er naturligvis reguleret af en kollektiv overenskomst.

Omkostningseffektivitet og fleksibilitet

Omkostningseffektivitet er en af de mange fordele ved vikarløsninger. Du betaler kun for den tid, du ansætter konsulenten, og faktureres månedligt for de timer, konsulenten har arbejdet. Der er således ingen omkostninger forbundet med for eksempel ferie eller sygefravær. Det er også den mest fleksible ressourceløsning, fordi vikarløsninger finder sted efter behov. Med andre ord er det en god mulighed for dig, der ønsker at holde de faktiske omkostninger nede.

Tidsbesparende og træfsikkerhed

Rekruttering af personale kan være en tidskrævende proces. Du skal oprette en kravprofil, skrive en jobannonce, gennemføre interviews og selvfølgelig tage det samme antal beslutninger undervejs. Vi hjælper dig, så du har tid til at fokusere på din kerneforretning. Det er heller ikke let at finde den rigtige medarbejder, især ikke på dagens arbejdsmarked, hvor konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er højere end nogensinde. Vi har over 20 års erfaring med rekruttering og hjælper dig med at identificere fremtidige talenter og minimere fejlrekrutteringer gennem vores strukturerede og kompetencebaserede rekrutteringsproces.

Hvorfor skal du vælge vores vikarløsninger?



1. Fleksibilitet - Vikarløsninger indebærer fuld fleksibilitet. Hvis dit personale er fraværende i en længere periode på grund af for eksempel sygeorlov eller barsel, kan du hurtigt finde en midlertidig erstatning - uden at skulle forpligte sig i en længere periode.

2. Aflastning - Gennem vikarløsninger kan du aflaste dine medarbejdere i perioder med høj arbejdsbelastning. På denne måde reducerer du risikoen for overarbejde, hvilket i værste fald kan føre til sygefravær eller afskedigelser.

3. Mindre risiko - Du betaler kun for de timer, konsulenten arbejder. Der er således ingen omkostninger forbundet med for eksempel ferie eller sygefravær.

4. Lej først, rekruttér senere - Vikarløsninger giver dig mulighed for at lære konsulenten at kende i længere tid. Hvis du trives med hinanden, er det muligt at rekruttere over personen efter arbejdsperioden afslutter. Læs mere her.

5. Spar tid og omkostninger - En rekrutteringsproces kan være både dyr og tidskrævende. Med vores vikarløsninger behøver du ikke bruge tid og omkostninger på at finde egnede kandidater. Vi tager os af rekrutteringsprocessen og sørger for, at du fpr den rigtige konsulent på plads og tager os af det fulde arbejdsgiveransvar.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk eller ring på 53 57 40 71.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel