Vikarløsninger

Behov for vikarløsninger?

At leje medarbejdere er oftest et godt alternativ for dig, som har behov for vikarløsninger eller konsulenter i en periode og ikke har mulighed for selv at foretage en decideret ansættelse. Vi hjælper dig med at finde disse medarbejdere, uanset om personen skal arbejde deltid eller fuldtid.

Det er også en mulighed for dig at lære en potentiel fremtidig medarbejder bedre at kende før en potentiel fastansættelse. Når du lejer personale gennem os, vil vi være arbejdsgiver, og medarbejderen ansættes i Academic Work. Dét er vikarløsninger. Vi håndterer al administration og andre forhold, som har med selve ansættelsen at gøre.

Kontakt os

Når du lejer personale gennem os, matcher vi dit personalebehov med vores database bestående af aktivt jobsøgende kandidater. Vi markedsfører hver stilling, så du får en kandidat, som aktivt søger netop denne stilling, som dermed er både motiveret og engageret. Derudover får du selvfølgelig som kunde løbende information under rekrutteringsprocessen.

Tidseffektivt

I Academic Work har vi smarte arbejdsprocesser og dybt indblik i vores målgruppe. Det betyder, at vi hurtigt finder personer med de rette kompetencer til dig, uanset om dit personalebehov er kort- eller langvarigt.

Hvis du ikke er sikker på, hvor langsigtet dit behov for vikarløsninger er, er der mulighed for først at leje medarbejderen for derefter at rekruttere konsulenten, hvis behovet er tilstede. Du kan således tidligt identificere fremtidige talenter og få mulighed for at lære medarbejderen at kende, før du vælger at ansætte.

Løsning

Sammen med dig vælger vi den løsning, som bedst muligt dækker dine behov, og som sørger for, at du bliver tilfreds med processen. Vi kan sammen med dig skræddersy den løsning, du ønsker for vikarløsningen, om det enten kræver flere personer eller én specifik og eftersprugt kompetence. Fælles for samtlige stillinger er, at processen er gennemtænkt og grundigt udført.

Gennem lang erfaring ved vi, hvad der kræves for, at du som kunde får den rette kandidat til dit behov, i rette tid.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rekrutteringsbehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel