My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Find din næste medarbejder inden for kommunikation og marketing

Leder du efter nye medarbejdere inden for marketing, kommunikation, medier, PR eller journalistik? Dagens arbejdsmarked kræver øgede kompencer - især i den voksende marketingbranche. Academic Work har lang erfaring som vikarbureau og rekrutteringsbureau og hjælper dig med at finde den rette person til det rigtige job - fleksibel og skræddersyet til dine behov.

Derfor skal du vælge Academic Work

Der er flere grunde til at vælge Academic Work som vikar- og rekrutteringspartner inden for marketing og kommunikation. Branchen er i konstant forandring, og udviklingen betyder, at efterspørgslen efter dygtige marketingeksperter og kommunikationsspecialister er større end nogensinde.

Vi har erfaring som rekrutterings- og vikarbureau inden for både kreative marketing- og informationsroller samt stillinger inden for digital markedsføring og analyse. Med andre ord hjælper vi dig og din virksomhed med at opbygge de kommunikations- og marketingkompencer, du har brug for - uanset om behovet er langvarigt eller kortvarigt.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet som vikar- og rekrutteringsbureau i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Her er nogle kommunikations- og marketingsstillinger vi hjælper med at finde personale til:

Med vores servicemodeller er vi i stand til at løse forskellige IT-ressourcebehov fleksibelt og pålideligt uden at glemme kvaliteten. Gennem os kan du eksempelvis finde:

  • Kommunikationsmedarbejder
  • Projektleder inden for medier
  • Marketingsassistenter
  • Kommunikationsspecialister
  • Brand Manager
  • Projektledere
  • Commercial Lead

Kontakt os, så vi kan høre mere om dit behov.

Ekspertise inden for kommunikation og marketing

Leder du efter en marketingstuderende, der kan arbejde deltid, eller en nyuddannet marketing- eller kommunikationspecialist? Rekruttering er velegnet, når dit behov for personale er mere langsigtet. Måske har du svært ved at beslutte, hvilke kompetencer du leder efter eller mangler den nødvendige tid til at gennemføre en rekrutteringsproces. Vi brænder for at gøre det lille ekstra og for dig som kunde at være hundrede procent tilfres. Hos os er du garanteret en kvalitetssikret proces, der giver trygheden i, at vi præsentere den rigtige kandidat til stillingen.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste rekruttering.

Find marketing- og kommunikationsmedarbejdere på deltid

Det kan sommetider være svært at bedømme, hvor lang tid et bestemt projekt vil tage, og hvor meget personale, der er behov for i virksomheden på forskellige tidspunkter. At ansætte enten fuldtids- eller deltidsvikarer kan være den perfekte løsning på dette problem.

Vikarer er en nem og fleksibel løsning til at sikre, at behovene på dit kontor er dækket. Når du bruger Academic Work, vil du få hjælp fra vores kompetente rekrutteringseksperter, der har ansvaret for hele processen.

Læs mere om os som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.