My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Find ingeniører og teknikere - vi er specialister inden for teknik

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau med lang erfaring med at tiltrække de rette kompetencer til din virksomhed. Vi har en stor ekspertise inden for tech-branchen og kan hjælpe inden for en bred vifte af teknologiske områder, så I sikrer, at I finder de rette ingeniører og teknikere til jeres virksomhed.

Læs mere om vores services, og hvilke stillinger vi kan finde personale til!

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work som partner til at finde teknikere

Lige siden Academic Works begyndelse har tech-branchen været et af vores største forretningsområder, og vi kan hjælpe inden for alt fra life science til automatisering, byggeri, energi, miljø, infrastruktur, bilindustrien, maskinteknik, elektronik og telekom.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg i, at vi har det fulde ansvar. Ikke kun til ansættelsesprocessen, men også til den administrative del af ansættelsen. Du har også en dedikeret og tech-specialiseret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen, der taler det samme tekniske sprog som både dig og de kandidater, du vil nå. Dermed sørger vi for, at du finder den helt rigtige profil.

Vi kan også hjælpe dig med din næste IT-rekruttering.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner til rekruttering af ingeniører?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med tech-ressourcer i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Vores kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbigt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle tekniske stillinger vi kan hjælpe dig med at rekruttere det rette talent til:

Vi matcher altid kandidaten specifikt til din virksomhed og stilling. Gennem vores services kan vi hjælpe med at finde forskellige slags ingeniører og teknikere:

  • Projektingeniører

  • Automationsingeniører

  • Elektroingeniører

  • Maskiningeniører

  • Serviceteknikerer

  • Procesingeniører

  • Energiingeniører

  • Måleteknikere

  • Produktionsingeniører

  • Teknisk Support

...og meget mere endnu! Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov!

Eksperter i målgruppen

Hvorfor samarbejde med et rekrutteringsbureau inden for teknik? På mange tekniske områder er der en akut mangel på kompetencer, samtidig med at teknologien udvikler sig hurtigere og hurtigere. Dette betyder, at det bliver sværere at finde dygtige ingeniører på indgangsniveau som dem med mere erfaring. For at hjælpe dig får du et rekrutteringsteam, der aktivt arbejder for at finde kompetente kandidater inden for teknik til din virksomhed.

Vi udvikler konstant vores viden om branchen og young professionals generelt. Et godt eksempel på dette er vores årlige undersøgelse, YPAI, hvor vi kortlægger, hvad der tiltrækker målgruppen, når de vælger en arbejdsgiver.

Rina.jpeg
“We have been through an extremely constructive and high-quality recruitment process with Academic Work . Their knowledge and attention to details have aided in keeping us on track during the whole process by providing us with the best young professional candidate solution fully matching the hiring requirements as agreed at the beginning of the recruitment journey. During the recruitment process, Academic Work has been really organized, proactive and always open to a fruitful dialogue making our business relationship effortless and pleasant.”

– Massimo Borghi, Head of Scandinavia Transport & Infrastructure Inspections, Rina Denmark ApS

Find teknikere på deltid

Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og komme tidligt i kontakt med fremtidens talenter? Vi er et vikarbureau, der arbejder aktivt for at være synlige og opretholde vores relation til nyuddannede studerende og akademikere. Takket være vores stærke relation til målgruppen hjælper vi dig og din virksomhed med deltidsansatte, der kan aflaste arbejdet fra resten af dit team.

Vi kan hjælpe dig med at finde ingeniører og teknikere på deltid, når du har brug for personale til at arbejde på et projekt i en tidsbegrænset periode eller ved pludseligt behov. Alle omkostninger er inkluderet i en timetakst, og du betaler kun for antallet af faktiske arbejdstimer - hvilket gør det nemt at forudsige og kontrollere omkostningerne. Rekrutteringsprocessen udføres hurtigt og med høj kvalitet for at gøre servicen ubesværet for dig.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Kompetencemangel inden for ingeniører og teknikere? Vi har løsningen!

Der er akut mangel på kompetencer på mange tekniske områder, og vi har brug for at finde nye måder at drive den teknologiske udvikling frem på. Siden 2015 har vores søsterselskab AW Academy arbejdet på at løse det grundlæggende problem med kompetencemangel - at for få individer vælger at uddanne sig som ingeniør.

Gennem Academy tilbyder vi intensive uddannelser inden for teknik. Siden starten har vi uddannet over 2.000 mennesker til nye roller - mennesker, der i dag har en aktiv rolle som ingeniører eller teknikere i forskellige virksomheder. Vi har indtil nu hjulpet over 350 virksomheder med at finde nye medarbejdere.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering af ingeniører?

Hver dag arbejder vi for at finde rette medarbejdere ansat til det rigtige sted. Hvis din virksomhed har brug for hjælp til tekniske rekrutteringer, kan vi i Academic Work hjælpe dig! Vi skræddersyer en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Vi kan også hjælpe dig med andet end at finde ingeniører og teknikere. Læs mere om vores ekspertiseområder.