Tech rekruttering og vikarbureau

Academic Work er et rekrutterings- og vikarbureau med over 20 års erfaring med at tiltrække de rette kompetencer til din virksomhed. Vi har en stor ekspertise inden for tech-branchen og kan hjælpe inden for en bred vifte af teknologiske områder.

Læs mere om vores services, og hvilke stillinger vi kan finde personale til!

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work

Der er mange grunde til at vælge Academic Work som partner til dine tech-behov. Lige siden starten har dette område været et af vores største forretningsområder, og vi kan hjælpe inden for alt fra life science til automatisering, byggeri, energi, miljø, infrastruktur, bilindustrien, maskinteknik, elektronik og telekom.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg i, at vi har det fulde ansvar. Ikke kun til ansættelsesprocessen, men også til den administrative del af ansættelsen. Du har også en dedikeret og tech-specialiseret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen, der taler det samme tekniske sprog som både dig og de kandidater, du vil nå.

Hvorfor er Academic Work den rigtige tech-partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med tech-ressourcer i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbigt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle tech-stillinger vi kan finde personale til:

Vi matcher altid kandidaten specifikt til din virksomhed og stilling. Gennem vores services kan vi hjælpe med at finde:

  • Projektingeniør
  • Automationsingeniør
  • Elektroingeniør
  • Maskiningeniør
  • Servicetekniker
  • Procesingeniør
  • Energiingeniør
  • Måletekniker
  • Produktionsingeniør
  • Teknisk Support

...og meget mere endnu! Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov!

Eksperter i tech-rekruttering

Hvorfor samarbejde med et rekrutteringsbureau inden for tech? På mange tekniske områder er der en akut mangel på kompetencer, samtidig med at teknologien udvikler sig hurtigere og hurtigere. Dette betyder, at det bliver sværere at finde dygtige ingeniører på indgangsniveau som dem med mere erfaring. Hvis du samarbejder med Academic Work har du adgang til kandidaterne i vores database. Din jobannonce vises også i hele vores annoncenetværk. For at hjælpe dig får du et rekrutteringsteam specialiseret i teknologi, der aktivt arbejder for at finde kompetente kandidater i tech-branchen til din virksomhed.

Vi udvikler konstant vores viden om tech-branchen og young professionals generelt. Et godt eksempel på dette er vores årlige undersøgelse, YPAI, hvor vi kortlægger, hvad der tiltrækker målgruppen, når de vælger en arbejdsgiver.

Hvis dine personalebehov er langsigtet, så læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste tech-rekruttering.

Tech-studerende på deltid

Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og komme tidligt i kontakt med fremtidens talenter? Vi arbejder aktivt for at være synlige og opretholde vores relation til nyuddannede studerende og akademikere - også kaldet young professionals. Takket være vores stærke relation til tech-studerende hjælper vi dig og din virksomhed med deltidsansatte, der kan aflaste arbejdet fra resten af dit team. Det er også en mulighed for dig at fremvise dit employer brand og være synlige for målgruppen.

Vores vikarløsninger er en glimrende løsning, når du har brug for personale til at arbejde på et projekt i en tidsbegrænset periode eller til at dække forældeorlov, sygeorlov eller andre typer orliv. Alle omkostninger er inkluderet i en timetakst, og du betaler kun for antallet af faktiske arbejdstimer - hvilket gør det nemt at forudsige og kontrollere omkostningerne. Rekrutteringsprocessen udføres hurtigt og med høj kvalitet for at gøre servicen ubesværet for dig.

Hvis du er interesseret i at finde din næste tech-medarbejder på deltid, kan du læse mere om os som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Kompetencemangel inden for tech? Vi har løsningen!

Siden 2015 har vores søsterselskab AW Academy arbejdet på at løse det grundlæggende problem med kompetencemangel - at for få individer vælger at uddanne sig inden for tech-branchen.

Gennem Academy tilbyder vi intensive uddannelser inden for tech. Siden starten har vi uddannet over 2.000 mennesker til nye roller og løst manglen på arbejdskraft hos over 350 virksomheder.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 53 57 40 71, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel