Vores ekspertiseområder

Har du brug for at styrke din virksomhed med nye kompetencer? Academic Work har over 20 års erfaring som vikar- og rekrutteringsbureau, og vi har stor ekspertiseviden inden for flere forskellige kompetenceområder. Uanset om dine behov er langsigtede eller kortsigtede, hjælper vi dig med at finde den rette medarbejder - skræddersyet til dine unikke behov.

Kontakt os

Find vikarer eller få hjælp til rekruttering inden for flere ekspertiseområder

Vi kan hjælpe med at finde talenter inden for alt økonomi, teknologi til kundeservice og marketing. Blandt vores nuværende kunder finder du brancheførende globale aktører såvel som mindre nicheaktører og startups. Vælg et område på listen for at læse mere!

IT

At sikre digital ekspertise er en af de største udfordringer for nutidens virksomheder. Vi hjælper dig med at finde nye medarbejdere inden for IT.

Læs mere om IT-rekruttering

Teknik

Leder du efter kompetencer inden for teknik-branchen? Vi har en stor ekspertise inden for branchen og kan hjælpe inden for en bred vifte af teknologiske områder.

Find ingeniører og teknikere her

Økonomi

Der er behov for kyndige økonomer i de fleste virksomheder. Lad os hjælpe dig med at finde dem!

Læs mere om rekruttering inden for økonomi

Vores services til virksomheder

Er du usikker på, om du har behov en vikarløsning eller en rekruttering? Behovet for kompencer varierer, og uanset om du har et mere kortsigtet behov for personale eller ønsker at sikre din kompetenceforsyning på længere sigt, tilbyder vi en løsning. Siden starten har vi forsynet vores kunder med over 150.000 nye medarbejdere inden for en række forskellige fagområder. Her kan du læse mere om vores forskellige services!

Vores services
Del artikel