My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Ekspertise i IT-rekruttering

Det er ikke nemt at finde IT-specialister på nutidens marked. En løsning på udfordringen kan være et samarbejde med et rekrutterings- og vikarbureau, som kan hjælpe din virksomhed med de rigtige kompetencer. Academic Work har stor ekspertise inden for IT.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine IT-behov - omkostningeffektivt, fleksibelt og hurtigt.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work til IT-rekruttering

Der er flere grunde til at vælge Academic Work som partner inden for IT-sektoren. Siden starten i 1998 har vi haft et stærkt fokus på rekruttering og headhunting inden for IT- og tech-branchen. Med andre ord hjælper vi dig og din virksomhed med at opbygge jeres digitale ekspertise. Vi kan hjælpe dig med IT-rekruttering og finde de helt rigtige IT-medarbejdere - uanset om du har brug for en konsulent i en kortere periode eller en permanent IT-medarbejder.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg, da du altid har en dedikeret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, du behøver.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner til IT-rekruttering?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores IT-ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med IT-ressourcer i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige IT-ressourcer til vores kunder. Vores kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender IT-markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Her er nogle IT-stillinger vi hjælper med at finde personale til:

Med vores servicemodeller er vi i stand til at løse forskellige IT-ressourcebehov fleksibelt og pålideligt uden at glemme kvaliteten. Gennem os kan du eksempelvis finde:

 • Applikationskonsulenter
 • BI-udviklere
 • Helpdesk og servicedesk
 • IT-supporters
 • IT-sikkerhedskonsulenter
 • Netværksteknikere
 • Systemudviklere
 • Projektledere
 • Testere
 • Front End/Back End Developers
 • Data Analytics

...og meget mere!

Vi er eksperter i målgruppen

Hvis du vælger at bruge os til IT-rekruttering, får du hjælp af rekrutteringskonsulenter, der er specialiserede inden for feltet, og som hjælper dig med at finde ud af, hvordan det aktuelle kandidatmarked ser ud. Med vores omfattende viden og brede erfaring kan vi formulere en kravprofil og sammensætte et konkurrencedygtigt jobtilbud - og dermed finde den helt rigtige kandidat.

Til særligt vanskelige roller arbejder vi aktivt med IT-headhunting for at finde den rigtige medarbejder til din virksomhed. Vi udvikler konstant vores viden om IT-branchen og målgruppen generelt. Et godt eksempel på dette er vores årlige undersøgelse, YPAI, hvor vi undersøger, hvad der tiltrækker young professionals, når de vælger en arbejdsgiver.

Er dit behov for personale langsigtet? Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Semler.png
”Jeg har været godt tilfreds med både service, hastighed og kvalitet i leverancerne fra Academic Work. Det har været relativt enkelt for os at indrykke et opslag og få kvalificerede kandidater til samtale.”

Flemming Rolander, Manager, IT Infrastructure for Semler IT

Find IT-medarbejdere på deltid

Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og komme tidligt i kontakt med fremtidens talenter? Vi arbejder aktivt for at være synlige og opretholde vores relation til studerende og nyuddannede akademikere - young professionals. Takket være vores stærke relation til studerende indenfor IT hjælper vi dig og din virksomhed med deltidsansatte, der kan aflaste arbejde med for eksempel udvikling, test og support. Det er også en mulighed for dig at fremvise dit employer brand og være synlige for målgruppen.

Hvis du er interesseret i at finde din næste IT-medarbejder på deltid, kan du læse mere om, hvad vi tilbyder som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Løs din kompetencemangel med AW Academy

Der kræver nye måder at drive digitalisering og automatisering fremad, for at udfylde det store kompetencegab inden for IT. Siden 2015 har vi arbejdet med at løse det grundlæggende problem med kompetencemangel - at for få individer vælger at uddanne sig inden for området. Vi tror på menneskers vilje og evne til at videreudvikle sig, og gennem vores søsterselskab AW Academy tilbyder vi intensive uddannelser inden for IT. Siden starten har vi uddannet over 2.000 mennesker til nye roller. Mennesker som i dag hjælper virksomheder med at drive digitaliseringsarbejdet fremad.

Skal vi hjælpe dig med din næste IT-rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.