My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Jobsøgning

Vov at kaste dig ud i nye karriereudfordringer

Oplever du følelsen af at mangle noget, og ønsker du nye udfordringer i din karriere? Så kan vi afsløre en ting: nogle gange er den bedste måde at nå dit drømmejob er at turde at prøve noget helt nyt. Her samler vi vores bedste tips til dig, der ønsker at tage skridtet!

Bange for at tage et forkert skridt i karrieren? Frygt ej

Hvo intet vover, intet vinder. At kaste sig ud i noget nyt, åbner op for nye, spændende muligheder, og i mange tilfælde kan det være den afgørende faktor, der rent faktisk løfter din karriere. Det er en chance for at få erfaring fra et andet område og samle viden, der udvider din forståelse af branchen som helhed. Erfaring og viden, der er uvurderlig, når man ansøger om nye job i fremtiden.

Har idéen om at prøve noget nyt vækket din interesse? Læs videre!

Vi har talt med Fredrika Edler, der startede sit arbejdsliv som makeupartist - en karriere, hun havde drømt om siden hun var barn. Hun fik succes som makeupartist, men en dag fik hun mulighed for at udleve sin allerstørste drøm: at blive sanger. I fem år forfulgte hun sin musikkarriere, og selvom hun endte med at forlade branchen, har hun aldrig fortrudt beslutningen om at udleve sin drøm.

"Livet er for kort til ikke at prøve at arbejde med det, du elsker. At give sig selv muligheden for at satse på sit drømme – det er lig med frihed for mig.” - Fredrika

Denne modige og ambitiøse holdning førte til nye karrieremuligheder. I dag har Fredrika erfaring med at arbejde som makeupartist, musiker, e-handelsentreprenør og Digital Concept Manager. Hun har valgt en mere utraditionel tilgang til karriereudvikling, og har i høj grad udviklet sig og fået tilegnet sig kompetencer og viden til de næste spændende professionelle eventyr. Også selvom hun ikke var bevidst om det på det tidspunkt.

3 tips til dig, som vil prøve noget nyt: