My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Jobsøgning

Fem grunde til du som nyuddannet er attraktiv på arbejdsmarkedet

Overgangen fra studiehverdagen til at skulle søge et fuldtidsjob kan være stor. Tvivlen kommer ofte snigende og ofte sammen med spørgsmål om egen kompetencer. Derfor vil vi i Academic Work gerne minde dig som nyuddannet om, hvorfor du er attraktiv på arbejdsmarkedet.

Du besidder ny og vigtig viden

Der er en hård kamp om den nyeste viden og ekspertise. Som nyuddannet har du den mest moderne tilgang, hvilket er interessant og vigtigt for arbejdsgiverne. Søger du job, så snart du er færdig med din uddannelse, eller endda i slutningen af ​​dit studie, får du mulighed for at omsætte din nye viden i praksis.

Du er fremtidens arbejdskraft

Som studerende eller nyuddannet er du fremtidens arbejdskraft. I løbet af de næste par år vil der ske et skifte på arbejdsmarkedet, hvor den nuværende generation bliver erstattet af young professionals. Derfor er studerende og nyuddannede en vigtig ressource for fremtiden. Med din viden kan du hjælpe din arbejdsgiver med morgendagens udfordringer.

Du er ambitiøs

Young professionals er ofte ambitiøse, hvilket Academic Work og arbejdsgivere værdsætter. Nyuddannede vil gerne udvikle sig og ikke mindst få erfaring. Det handler om at ville noget mere og række ud efter noget større. Der bliver kæmpet hårdt for din loyalitet og motivation.

Læs også: Ingen erfaring? Sådan får du stillingen alligevel

Du har digitale kompetencer

Et væld af studerende og nyuddannede er i dag vokset op i en tid med hyppig teknologisk udvikling. Det er kompetencer, som bestemt værdsættes på arbejdsmarkedet, da vi lever i en digitaliseret verden med en enorm forandringshastighed. Det er selvfølgelig ikke alle, der er lige opdateret på de nyeste teknologiske trends, men det er stadig noget, vi bliver udsat for hver eneste dag.

Du er et frisk pust

Alle ovenstående punkter peger sammenfattende på, at du som nyuddannet har mange egenskaber, der er eftertragtede på arbejdsmarkedet. Du kan se dig selv som et frisk pust af nye oplevelser og viden. I dag er mange unge og nyuddannede meget involverede i samfundet, især med hensyn til bæredygtighed, lighed og mangfoldighed. Dette kan være medvirkende til, at arbejdsgiveren også tager sit sociale ansvar alvorligt.

Vil du have hjælp til at starte din karriere?

Vi hos Academic Work kan hjælpe dig med kompetenceopbygning og til at tage et skridt videre i din karriere. Gennem os kan du registrere dit CV hos os og søge dit næste job blandt vores ledige stillinger. Ønsker du at få tilpasset stillingerne til din profil, kan du oprette en jobagent.

Arbejde som konsulent gennem Academic Work

Vi ønsker at være din karrierepartner! At være konsulent via Academic Work betyder, at du er ansat gennem os, men arbejder hos en anden virksomhed. Uanset om du studerer, lige har startet dit første job eller har arbejdet i et par år, er vi overbevidste om, at du er havnet det rigtige sted hos os i Academic Work.