Vikarbureau Jura

Virksomheders behov for juridisk kompetence kan variere meget - både med hensyn til tidspunkter på året og med hensyn til den juridiske ekspertise, der er brug for.

Nye love og regler kan også skabe et presserende behov for at ændre processer. Når arbejdsbyrden bliver større, og der skal skaffes mere personale i en fart, er det en god løsning at benytte et vikarbureau især til at hjælpe med at finde bemanding til juridiske stillinger.

Academic Work er en erfaren partner indenfor bemanding, og med vores viden om den juridiske branche og erfaring med vikarer kan vi hjælpe dig med at dække din virksomheds behov.

Vikarbureau Jura – kontakt os

Vikarbureau Jura – vi vil hjælpe dig med vikarer indenfor jura

Der er behov for juridisk ekspertise og advokater i mange dele af en virksomhed – ofte især i indkøbs-, kontrakt- og økonomiafdelingerne.

Academic Work er et vikarbureau, der har specialiseret sig i Young Professionals og kan derfor hjælpe dig med at besætte de studenter- eller juniorstillinger, der kræver juridisk ekspertise.

Vikarer er en fantastisk løsning, hvis din virksomhed oplever perioder med travlhed, har brug for en vikar til at dække orlov m.m. eller måske bare ønsker at lære en konsulent bedre at kende i løbet af vikarperioden før ansættelse.

Vikarbureau Jura – er rekruttering eller vikarer indenfor jura den bedste løsning?

Alt efter hvordan din virksomheds behov ser ud, kan du enten vælge rekruttering eller vikarløsninger.

Hvis du vælger rekrutteringsløsningen, udarbejder du sammen med Academic Work en behovsprofil, og derefter håndterer Academic Work rekrutteringsprocessen og præsenterer dig til sidst for en kandidat. Vi har en kvalitetssikret proces, der sikrer, at vi finder den rigtige person til den rigtige stilling.

Når denne proces er færdig, kan din virksomhed ansætte kandidaten direkte i virksomheden. Rekruttering er en god løsning, hvis du søger en langvarig ansættelse. Vikarløsningen er på den anden side mere fleksibel, og alt efter dine behov kan du ansætte en eller flere kandidater ad gangen.

Hvis du vælger vikarløsningen, håndterer Academic Work lønudbetaling, tidsskema og andre administrative opgaver for dig. Vikarløsningen giver dig tid til at fokusere mere på din kernevirksomhed og mindre på det administrative.

Vikarbureau Jura – 3 grunde til at vælge Academic Work, når du skal bruge vikarer

Vi kan også hjælpe dig med vikarer til økonomi

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel