Fordele ved vikarløsninger

Behovet for personale varierer. Derfor kan vikarløsninger og konsulentydelser være en god løsning. Et ideelt tidspunkt at benytte vikarløsninger og konsulenter kan fx være ved opsigelser, ansættelsesstop, organisationsændringer, barsel eller sygdom. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dagens eller fremtidens behov.

Kontakt os

Hvorfor benytte Vikarløsninger?

Tidsbesparende: Vikarløsninger skal frigøre din tid til at fokusere på dine kerneopgaver, og det skal føles fleksibelt og effektivt.

Nøjagtighed: Vi vil hjælpe dig med at identificere fremtidige talenter og minimere risikoen for fejlansættelse.

Personaleansvar og udvikling: En Consultant Manager i Academic Work bliver konsulentens nærmeste leder, hvilket giver dig hjælp med personaleansvar, lønadministration, udvikling og opfølgning.

Som eksperter på vores målgruppe, young professionals, besidder vi massiv viden om, hvad du kan forvente, og hvad der forventes af dig. Denne indsigt deler vi gerne.

Dine personalebehov kan variere fra få timers arbejde til længerevarende projekter og opgaver, og uanset hvad sikrer vi dig, at du får den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Vi oplever ofte, at vores kunder er så glade for den person, vi finder, at de på et tidspunkt ønsker at fastansætte - det løser vi selvfølgelig også. Læs mere om vikarløsninger her.

Et af vores mål er netop, at vores vikarløsninger fører til fastansættelse, da vi dér ved, at vi har præsteret, hvad vi forventer af os selv, og hvad vores kunder skal kunne forvente af os. Nemlig at have leveret kvalitet gennem hele processen - fra personalebehov, til udvælgelsesproces gennem opfølgninger og valget af vikarløsning.

VIL DU VIDE MERE? Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel