Rekruttering inden for teknologi

Søger du en rekrutteringspartner med omfattende erfaring inden for teknologi?

Kontakt os

Vi kan hjælpe dig med at finde kompetente eksperter til en bred vifte af teknologiske områder. Vi har et stærkt netværk bestående af universiteter og andre institutioner inden for dette område. Vores tilfredse teknologi-kunder er fra mange forskellige brancher som f.eks. bygge- og anlægssektoren, materialeteknik, infrastruktur, elektronik, telekommunikation, energiteknologi og biologi for nu bare at nævne et par stykker.

Hvorfor få hjælp til rekruttering af teknologi-eksperter?

Der er stor mangel på kompetent personale inden for mange tekniske brancher. Det betyder, at det bliver sværere og sværere at finde uddannede ingeniører både til lavere og højere stillinger. Med Academic Work som partner får du adgang til kandidaterne i vores database, og dine ledige stillinger opslås, så de når ud til hele vores partnernetværk. Du kommer til at arbejde med et team af rekrutteringseksperter, der har specialiseret sig i teknologi, og vi arbejder aktivt på at finde potentielle kandidater inden for dette område.

Hvis dit behov for bemanding er midlertidigt, kan du se vores vikarservice inden for teknologi.

Hvilke stillinger inden for teknologi finder vi kandidater til?

I løbet af de sidste 20 år har tusindvis af kandidater igennem os fundet det næste trin på karrierestigen inden for teknologi. Vi arbejder altid med en struktureret rekrutteringsproces og håndplukker den rette kandidat til en bestemt kunde og stilling.

Her er nogle eksempler på stillinger inden for teknologi, som vi kan hjælpe dig med at finde det rette talent til:

Overvejer du at rekruttere til en af disse stillinger eller måske til noget andet inden for teknologi? Academic Work er et vikar- og rekrutteringsbureau med fokus på Young Professionals: Vi hjælper dig med at finde kompetente eksperter, der enten er under uddannelse eller befinder sig i starten af deres professionelle karriere.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk eller ring på 53 57 40 71.

Hvis du ønsker, at vi skal kontakte dig, bedes du venligst skrive det i kontaktformularen nedenfor.

Del artikel