My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15101067

Konsulent inden for maskinsikkerhed søges til Pilz Skandinavien

PILZ SKANDINAVIEN K/S

Pilz i Danmark leder nu efter sin næste konsulent til deres rådgivnings-/kursusafdeling. Har du en teknisk baggrund inden for el-, automations- eller lignende med relation til maskiner, får du nu en spændende mulighed for at blive en del af en international virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vores rekruttering er løbende, så send din ansøgning i vores retning allerede i dag!

Ansøg her!

Virksomhed: PILZ SKANDINAVIEN K/S

Lokation: Hele Danmark

Jobkategori: Technology

Omfang: Fuldtid

Startdato: Hurtigst Muligt

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Som Pilz' næste rådgivende konsulent , vil du blive en del af en international markedsførende virksomhed indenfor sikker automations teknologi med 42 filialer fordelt på alle kontinenter og med over 2700 medarbejder på verdensplan. Du vil være en del af deres danske kontor i Sønderborg , men du kan være placeret i hele Danmark og arbejde fra dit hjemmekontor.

Du vil dagligt arbejde tæt sammen med et mindre lokalt team af andre maskinsikkerhedskonsulenter, men også samarbejde og sparre med din kollager fra Pilz´ Globale Team. Rollen vil være fordelt således, at du ca. 20 % af tiden er ude hos kunderne og bruger de resterende 80 % fra kontoret. Dine primære arbejdsopgaver består i at rådgive og hjælpe Pilz’ kunder, primært i Norden, for at sikre, at disse er i stand til at overholde gældende sikkerheds- og sundhedskrav på maskiner, anlæg og sikkerhedssystemer.

Du bliver tilbudt

 • Et omfattende onboardingprogram, hvor du klædes så godt som muligt på til din nye rolle og bliver certificeret indenfor maskinsikkerhed.
 • Frihed under ansvar med stor indflydelse på egen hverdag.
 • At være en del af en virksomhed med gode kollegaer og godt arbejdsmiljø.
 • Et spændende og afvekslende job i en international virksomhed
 • Pensions- og sundhedsordning

Arbejdsopgaver

 • Rådgivning omkring og/eller udførelse af risikovurdering/CE-mærkning af maskiner og anlæg hos kunder iht. gældende lokale, internationale og europæiske direktiver og standarder
 • Udførelse af kundeorienterede serviceydelser, primært i den industrielle sektor
 • Teknisk bidragsyder i udviklingen af løsninger, der imødekommer kundernes behov
 • Overdragelse af projekter/serviceydelser hos kunder
 • Deltagelse i Pilz´ kursusvirksomhed med uddannelse af kunder inden for maskinsikkerhed

Vi søger dig som

 • Har en teknisk baggrund og par års erfaring indenfor relevant stilling inden for el-, automations-eller lignende med relation til maskiner
 • Gode dansk og engelsk kundskaber, både i skrift og tale
 • Trives i en rolle, hvor du har masser af kundekontakt og samtidigt kan fordybe dig i dine arbejdsopgaver.

Det er en fordel, hvis du har

 • Kendskab til maskinsikkerhed, sikkerhedskomponenter og el-styretavler
 • Kendskab til installation, idriftsættelse, vedligeholdelse og fejlfinding på maskiner
 • Kendskab til europæiske og internationale direktiver og standarder inden for maskinsikkerhed

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Struktureret
 • Selvkørende
 • Resultatorienteret
 • Kommunikativ

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work. Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

PILZ SKANDINAVIEN K/S

Pilz Skandinavien er datterselskab af tyske Pilz GmbH & Co. der med mere end 2700 medarbejdere over hele verden er førende indenfor sikker automationsteknologi. Pilz Skandinaviens hovedkontor med centrallager og administration ligger i Sønderborg, Danmark. Derudover har Pilz Skandinavien tekniske kontorer i Helsinki, Finland og Kungsbacka, Sverige. Hovedkvarteret i Tyskland og de 42 datterselskaber fordelt på alle kontinenter tilbyder salg og applikationsløsning i lokalområderne.

Produkterne omfatter kontrol- og overvågningsrelæer, sikkerhedsrelæer, programmerbare sikkerheds styringer, sikre BUS systemer, sensorer, lysgitre/lysbomme, mekaniske sikkerhedskontakter, betjeningspaneler, tekstdisplays og servo løsninger.

Udover komponenter tilbyder Pilz også et bredt udvalg af serviceydelser, disse omfatter bl.a. rådgivning, udvikling og uddannelse. Pilz kan bl.a. hjælpe med at fastlægge et kursus forløb for virksomhedernes medarbejdere eller udføre maskinesikkerheds-/risikovurdering, sikkerhedskoncept/-design og CE-mærkning. Du kan læse mere om kunden her

Bliv direkte rekrutteret til PILZ SKANDINAVIEN K/S

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Alfheidur Bjarnadottir eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare alfheidur.bjarnadottir@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15101067

Ansøg her!