My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15102989

Tekniker med interesse for automation

METRO THERM A/S

Vi søger en engageret tekniker til METRO THERM. Du vil være med til at sikre den daglige drift og optimere deres automatiske produktionslinjer. Er du teknisk dygtig og motiveres af en alsidig hverdag? Har du erfaring med PLC, robotteknologi eller interesse for automation?

Ansøg her!

Virksomhed: METRO THERM A/S

Lokation: Helsinge Kommune

Jobkategori: Technology

Omfang: Fuldtid

Startdato: Maj / Juni

Opgavetype: Rekruttering

Om stillingen

METRO THERM investerer lige nu i helt nye anlægsmaskiner og robotter, for at optimere deres produktionslinje. Du vil blive uddannet og sikre sikker drift samt proaktive tiltag. Vi søger en engageret og selvmotiverende ny kollega til deres team i Helsinge, der kan indtræde i deres vedligeholdelsesteam og samtidig give sparring til vores produktionstekniske afdeling (PTA).

METRO THERM leverer varme og varmt vand til hele Danmark – gennem varmtvandsbeholdere, fjernvarme og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender til deres suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere.

Du vil få en central rolle i at sikre daglig drift, procesoptimering og fremadrettet udvidelse af fabrikkens produktionskapacitet via automatisering.

Du bliver tilbudt

Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, der for nuværende består af 6 personer. Det er vigtigt, at du trives med arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper i vores produktion i Helsinge.

Vi har en flad ledelsesstruktur og fokuserer på at støtte og hjælpe hinanden. Vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er centrale værdier for vores fortsatte udvikling, så alle har mulighed for at gøre deres bedste.

Arbejdsopgaver

 • Sikre stabil og effektiv drift af vores maskinpark.
 • Overvåge og vedligeholde maskiner så driftstop minimeres effektivt.
 • Reparationsopgaver herunder diagnostik og fejlfinding.
 • Optimering og procesforbedrende tiltag i samarbejde med PTA.
 • Træning af produktionsfolk til bedre forståelse af proces og udstyr.
 • Arbejdsopgaverne omfatter forbyggelse og vedligehold af de automatiske produktionslinjer.

Vi søger dig som

 • Har en uddannelse eller el-teknisk baggrund, eksempel som industrielektriker, automationstekniker eller andet.
 • Du har en passion for teknologi og automatisering.
 • Arbejder metodisk i at analysere data og derved skaber et fundament til forbedring. Derudover er arbejdsmiljø højt prioriteret, hvorfor vi forventer, at du deltager aktivt i at forbedre kollegaers og egne adfærd i relation til arbejdspladsens opbygning og procedure, så vi undgår ulykker.

Du har som person en struktureret tilgang til opgaverne, gode samarbejdsevner, arbejder proaktivt og har en vilje til at tage ansvar. Du er en person, der evner at bevare overblikket i pressede situationer, og derudover har du en serviceminded tilgang til både kollegaer og kunder.

Sprogligt skal du kunne kommunikere på dansk eller svensk, både mundtligt og skriftligt.

Viden kan opnås gennem uddannelse, erfaring eller være selvlært.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Samarbejdsvillig
 • Omstillingsparat
 • Ansvarlig

En fuldtidsstilling på 37 timer fordelt typisk fra mandag til fredag. Du indgår i en vagtplan med dine kollegaer, så produktionen altid kan serviceres (ingen nathold).

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

METRO THERM A/S

METRO THERMs sortiment dækker alle former for løsninger til varmt vand og varme - uanset varmekilden. Ligegyldigt om det drejer sig om el, fjernvarme, centralvarme eller varme fra luft eller jord, har vi en energieffektiv og miljøvenlig løsning. Og vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse og lejlighedskomplekser til store industrielle anlæg.

Bliv direkte rekrutteret til METRO THERM A/S

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Louise Johansson eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare louise.johansson@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15102989

Ansøg her!