My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15102966

Bliv cyber security konsulent gennem Academic Work Academy på 12 uger!

Er du interesseret i et felt, hvor du kan bruge dine problemløsningsevner, løbende lære nye ting og virkelig opleve meningen med dit arbejde? I så fald, kunne cyber security være det ideelle valg for dig. Cyber security er ikke blot en løsning på aktuelle udfordringer; det er også en adgangsbillet til en fremtid fyldt med grænseløse muligheder! Vi har åbnet for rekrutteringsprocessen til vores cyber security-program, så grib chancen og tag vores tests allerede i dag for at finde ud af, om du har, hvad det kræves for at blive en del af Academic Work Academy!

Ansøg her!

Lokation: København

Jobkategori: IT

Omfang: Fuldtid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Konsulent

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Vi søger nu passionerede og motiverede kandidater, som er klar til at skifte karriere og deltage i vores 12-ugers uddannelsesforløb, der åbner døren til en fremtid som cyber security konsulent efterfølgende! Vi tror så meget på vores koncept og vores deltagere, at vi tilbyder 12 måneders ansættelse som konsulent gennem Academic Work efter endt uddannelse. Uddannelsen vil foregå digitalt under kyndig vejledning af vores undervisere fra den 17. juni til den 13. september 2024. Efter at have dimitteret fra AW Academy, vil du starte med at arbejde som konsulent gennem Academic Work hos en af vores kunder. I praksis vil du leve og ånde kundernes dagligdag - med støtte fra Academic Work i baggrunden. Bemærk, at ansøgninger vil blive gennemgået løbende, og udvælgelser kan foretages i løbet af ansøgningsperioden. Uddannelsen vil være på engelsk, og herefter vil arbejdssprogene være dansk og engelsk.

Læringsmetoden på Academic Work Academy er baseret på Accelerated Learning, hvilket er en effektiv vej til en ny karriere for dem, der ikke er bange for en spændende udfordring. Fokus er på at lære ved at gøre, arbejde i par og grupper, reflektere over din egen læring og måle din læring, så du kender dine egne styrker og udviklingsområder. Vores pædagogik er baseret på aktuel hjerneforskning og involverer praktisk læring i højt tempo, samarbejde i teams og konstant feedback gennem dialog.

Læs mere om programmet via: Link Her kan du læse mere om kravene og indholdet af træningen og det fremtidige job, samt starte ansøgningsprocessen, hvor første skridt, er en personlighedstest og en problemløsningstest.

Praktiske oplysninger:

 • Opstartsaften: 15.5.2024.
 • Prestudies: 16.05.2024 - 17.06.2024
 • Uddannelse: 17.06.2024 - 13.09.2024
 • Graduation day: 13.9.2024.
 • Første arbejdsdag: 16.9.2024.
 • Beliggenhed: Digital undervisning
 • Omfang: Fuldtid, skemalagt undervisning på hverdage i tidsrummet 8:00-16:00
 • Arbejdssted efter endt uddannelse: København/Sjælland

Under uddannelsen er der ingen løn tilgængelig, men der er mulighed for at søge om dagpenge, afhængigt af din individuelle a-kasses retningslinjer. Når du har gennemført din uddannelse, sikrer vi dig 12 måneders fuldtidsbeskæftigelse. Omkostningen for uddannelsen udgør 141.000 DKK, som vi dækker under betingelse af, at du fuldfører uddannelsen og forbliver i fuldtidsbeskæftigelse gennem Academic Work i de efterfølgende 12 måneder. Hvis du vælger at afbryde uddannelsen eller afslutte din ansættelse før kontraktens udløb, vil der være krav om tilbagebetaling af uddannelsesomkostningerne.

Academy uddannelsen og jobbet kunne være noget for dig, hvis du interesserer dig for:

 • Et job med dyb mening i en branche, der konstant er under udvikling og udfordrer dig - indenfor cyber security er læring en evig proces.
 • At mestre tekniske kompetencer, herunder sikring af endpoints og sårbarhedsscanning, anvendelse af kommandolinjer i Windows og Linux, udvikling af trusselsmodeller samt indsats ved angreb.
 • At bidrage til beskyttelsen af informationssystemer, netværk og kommunikationsløsninger for organisationer i Danmark.
 • At udvikle sig til en eftertragtet kandidat inden for cyber security, hvilket åbner døre til en mangfoldighed af IT-karrieremuligheder.
 • At arbejde som IT-konsulent på tværs af en række spændende virksomheder, organisationer og teams.

Vi søger dig som

 • Er mindst 18 år gammel
 • Har som minimum en bachelorgrad
 • Har et par års eksisterende erhvervserfaring
 • Er flydende på dansk og engelsk, mundtligt og skriftligt
 • Har bestået vores to indledende test
 • Besidder en brændende motivation til at arbejde inden for cyber security
 • Har even til at lære hurtigt og har en stærk motivation for at forpligte sig til et krævende og intensivt uddannelsesforløb og efterfølgende arbejdserfaring
 • Er modstandsdygtighed over for pres og stress, kombineret med evnen til at forstå de etiske og moralske ansvar inden for cyber security
 • En fleksibel indstilling samt tålmodighed og mod til at møde udfordrende situationer
 • Besidder fremragende interpersonelle færdigheder og en entusiastisk indstilling til samarbejde med mennesker fra forskellige baggrunde

Evne til at forpligte sig til virksomhedens arbejdspraksis: Inden for cyber security kan nogle opgaver kræve tilstedeværelse på kontoret, f.eks. i sikkerhedsområder, men mange kan også tillade delvis fjernarbejde. Dette vil vi diskutere nærmere med dig i interviewfasen! Bemærk, at det er normalt i cyber security branchen, at sikkerhedsgodkendelse og/eller stoftestning kan være påkrævet, afhængigt af opgaven eller kunden, og skal bestås. Du vil høre mere om dette under interviewfasen af rekrutteringsprocessen.

De personlige egenskaber, vi ser efter hos alle vores kandidater, er:

 • Samarbejdsvillig
 • Omstillingsparat
 • Resultatorienteret
 • Kvalitetsbevidst
 • Selvkørende

Vores rekrutteringsproces

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test, som lægger i starten af processen. Fuldfører du testene til det adgangsgivende krav, vil vi kontakte dig og invitere dig til første telefonsamtale. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work
Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15102966

Ansøg her!