Rekruttering Marketing

Har du brug for at rekruttere nye medarbejdere til stillinger indenfor marketing og PR? Lad os hjælpe dig.

Rekruttering Marketing – kontakt os i dag for at påbegynde rekrutteringsprocessen!

Rekruttering Marketing – vikarservice for stillinger indenfor marketing

Hvis dit marketing-team mangler en medarbejder, kan vi hjælpe dig. Academic Work er et vikar- og rekrutteringsbureau, der har specialiseret sig i Young Professionals.

Hvis du leder efter en marketing-studerende til en deltidsstilling eller en nyuddannet PR-, marketing- eller kommunikationsekspert med under 5 års erhvervserfaring, kan vi med stolthed sige, at vi er den rette partner for dig.

Rekruttering Marketing – der er behov for nye kompetencer indenfor marketing

I takt med at verden forandrer sig, forandrer markedsføringen sig også. Selvom der stadig er brug for mere traditionelle PR- og marketing-eksperter som f.eks. kreative medarbejdere, grafiske designere og specialister i brand marketing, er sammensætningen af marketing-teams uigenkaldeligt forandret.

I dag skal disse teams også bestå af eksperter i søgemaskineoptimering, inbound marketing, marketing-analyse, annoncering på de sociale medier og marketing automation for blot at nævne nogle stykker.

Vores rekrutteringseksperter har omfattende erfaring i at arbejde med en bred vifte af forskellige stillinger indenfor marketing. De vi hjælpe dig med at finde den rette person til jobbet.

Rekruttering Marketing – hvilken type stillinger kan vi hjælpe dig med?

Hvis du vælger os som partner til din rekrutteringsproces, vil vi altid udarbejde en speciel behovsprofil, der passer lige netop til din virksomheds behov.

Her er nogle eksempler på stillinger, som vi har haft held med at finde de rette talenter til:

Er du klar til at finde den rette person til jobbet? Kontakt os!

Del artikel