Rekrutteringsbureau Kommunikation

Alle virksomheder har brug for, at deres kommunikation fungerer. Academic Work giver dig en hjælpende hånd med rekruttering af den rette kandidat til en stilling inden for kommunikation.

Med vores lange erfaring og vores rekrutteringseksperter, der er specialister på dette markedsområde, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe din virksomhed på den bedst mulige måde.

Rekrutteringsbureau Kommunikation – Kontakt os for yderligere information om rekruttering inden for kommunikation

Rekrutteringsbureau Kommunikation – Hvorfor skal din virksomhed have hjælp af et rekrutteringsbureau i forbindelse med kommunikationsstillinger?

Vigtigheden af kommunikation vokser og ændrer sig konstant. Da teknologien hele tiden bliver bedre, ændrer markedet sig mere end nogensinde. Dette kan resultere i, at virksomheder mangler ressourcer til at gennemgå en rekrutteringsproces og alle de trin, en sådan proces medfører.

Der skal udarbejdes en specifik behovsprofil, jobannoncer skal skrives og markedsføres, og den rette kandidat skal findes. Rekrutteringsprocessen er kompleks. Alt dette er noget, et rekrutteringsbureau som Academic Work kan hjælpe dig med.

Rekrutteringsbureau Kommunikation – Vores brancheeksperter vil hjælpe dig med at finde den rette person inden for kommunikation!

Academic Work har arbejdet i vikar- og rekrutteringsbranchen i mange år, og vi har oparbejdet en stor viden om mange forskellige forretningsområder i årenes løb.

Vi er eksperter i rekruttering og i at finde de rette folk til de rette stillinger. Vi har et stort netværk af Young Professionals, som vi når ud til via vores website og marketing på forskellige digitale platforme og universiteter.

Til særligt svære stillinger arbejder vi også aktivt med talent-sourcing, så vi kan finde den bedste kandidat.

Rekrutteringsbureau Kommunikation – Hvad er forskellen på vikarløsninger og rekruttering inden for kommunikation?

Vikarløsningen er den bedste løsning til at dække kortvarige behov i virksomheden, og hvis du leder efter en fleksibel løsning. Vikarløsninger kan være fuldtids- eller deltidsløsninger alt efter virksomhedens behov.

Du får hjælp med alle administrative opgaver som f.eks. lønudbetaling, og det er en god måde at gøre processen mere omkostningseffektiv på.

Rekruttering inden for kommunikation er den løsning, du skal vælge, hvis du ønsker eksperthjælp med at søge efter kommunikationsmedarbejdere til fastansættelse i din virksomhed.

Academic Work håndterer hele rekrutteringsprocessen for dig, og senere ansætter din virksomhed selv kandidaten.

Her kan du læse mere om rekruttering inden for marketing

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel