Hero image

Indsigter & white papers

Academic Work har arbejdet som rekrutterings- og vikarbureau i over 20 år, og vi har derfor opbygget en stærk viden om målgruppen, og hvordan vi rekrutterer de rigtige mennesker til virksomheder.

Vi har gennem årene indsamlet en masse erfaring, som vi gerne vil dele med dig som arbejdsgiver. Her finder du en oversigt over vores white papers og vigtige indsigter fra vores undersøgelse Young Professional Attraction Index, der giver dig tips til, hvordan du bliver en mere attraktiv arbejdsgiver.

Kontakt os

Fordele ved vikarløsninger

Ønsker du, at din virksomhed skal være succesfuld og effektiv selv i tider, hvor forretningsmiljøet omkring er i konstant bevægelse? Så er det vigtigt, at du viser interesse for at rekruttere de rigtige mennesker samt fokuserer på effektiv personaleplanlægning.

Den helt rigtige til stillingen

Konkurrencen om medarbejdere med de rigtige kompetencer er hårdere end nogensinde. I dette white paper kan du blive klogere på, hvordan du tiltrækker de rigtige personer - herunder om den perfekte jobannonce og den altafgørende rekrutteringsproces.

Digital onboarding

Digital onboarding

Vi har sammensat en tjekliste for dig, der skal onboarde en medarbejder digitalt. Tjeklisten dækker tidlige forberedelser såsom opsætning af en e-mail-adresse og bestilling af nødvendigt udstyr, men også tip til, hvordan man følger op og støtter gennem fremtidige udfordringer.

Young Professional Attraction Index

Hvert år gennemfører Academic Work en undersøgelse, som vi kalder Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi kortlægger, hvad der tiltaler og tiltrækker young professionals, når de skal vælge arbejdsgiver. På denne side har vi samlet alle rapporter, information om undersøgelsen, og hvordan YPAI kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive bedre til at tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk, ring på 53 57 40 71 eller udfyld kontaktformularen.