Find din næste medarbejder inden for kontor & administration

Søger du nye medarbejdere til administration og kontor? Vi i Academic Work har arbejdet med vikarløsninger og rekruttering i over 20 år. Vi ved, hvor vigtigt det er at have de rette folk på rette sted, og alle administrative roller er vigtige, for at en virksomhed kan fungere, som den skal.

Vi skaber skræddersyede løsninger til din virksomhed og arbejder side om side med dig gennem hele rekrutteringsprocessen. Vi hjælper dig uanset om dit personalebehov er kort- eller langsigtet.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Academic Work

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau. Vi er eksperter i young professionals - studerende og akademikere i starten af deres karriere. Vi har formidlet jobs inden for administration i mere end to årtier, hvilket har givet en værdifuld kendskab i, hvordan vi bedst styrer rekrutteringsprocessen.

Med Academic Work som partner kan du føle dig tryg i, at vi har det fulde ansvar. Ikke kun til ansættelsesprocessen, men også til den administrative del af ansættelsen. Du har også en dedikeret og tech-specialiseret Consultant Manager ved hånden i hele rekrutteringsprocessen, der taler det samme tekniske sprog som både dig og de kandidater, du vil nå.

Hvorfor er Academic Work den rigtige partner?

Fleksibilitet: Vi skræddersyer ressourceløsninger til forskellige behov, hvad enten det er en projektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov ændres, er vores services og løsninger også fleksible.

Omkostningseffektivt: Vores vikarløsninger er uden opstartsgebyrer, og vores ressourceløsninger er ofte mere omkostningseffektive end konkurrerende modeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du gerne vil høre mere, så efterlad dine kontaktoplysninger, så fortæller vi dig meget mere.

Troværdighed: Vi har arbejdet med vikarløsninger og rekruttering i over 20 år og bragt nye servicemodeller på markedet i et hastigt tempo for at sikre tilstrækkelige ressourcer til vores kunder. Hundredevis af kunder i Danmark stoler på os: I 2021 er vores NPS-rating forløbeligt 88 (opdateret juni 2021).

Hastighed: Afhængigt af servicemodellen kan vi levere løsninger til dig selv på få dage! Vores eksperter, metoder og værktøjer sikrer, at vores processer er hurtige! Vi kender IT-markedet, og vi ved, hvilken løsningsmodel, der garanterer de bedste resultater for dig.

Nogle administations- og kontorstillinger vi kan finde personale til:

  • Administratorer
  • Kundeservice
  • Koordinatorer og projektledere i administration
  • Kontorchef og kontorassistent
  • Receptionist
  • HR-chef
  • Support

Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov.

Vi har stor ekspertise

Som din rekrutteringspartner tiltrækker vi young professionals og interviewer de bedste kandidater baseret på dine specifikke behov. Det betyder, at du har mere tid til at afsætte til virksomhedens kerneforretning. Vores rekrutteringskonsulenter følger en kvalitetssikret rekrutteringsproces og arbejder proaktivt for at hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat.

Hvis dit behov for nyt personale er langsigtet, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med din næste rekruttering.

Brug for medarbejdere på deltid?

Det kan sommetider være svært at bedømme, hvor lang tid et bestemt projekt vil tage, og hvor meget personale, der er behov for i virksomheden på forskellige tidspunkter. At ansætte enten fuldtids- eller deltidsvikarer kan være den perfekte løsning på dette problem.

Vikarer er en nem og fleksibel løsning til at sikre, at behovene på dit kontor er dækket. Når du bruger Academic Work som vikarbureau, vil du få hjælp fra vores kompetente rekrutteringseksperter, der har ansvaret for hele processen.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde som vikarbureau.

Er du usikker om på om en vikarløsning eller rekruttering passer bedst til din virksomhed? Kontakt os gerne, så hjælper vi med at identificere det rette behov og skræddersyer en løsning, som passer jer.

Skal vi hjælpe dig med din næste rekruttering?

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy en passende løsning til dine behov. Efterlad dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 53 57 40 71, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.

Del artikel